Benim çok o bissüürüülü pekii sizin?

Her gün evin her yerini silip temizlemek huy bende. Çünkü temizlik takıntım var. Yere düşen en ufak kırıntıyı dahi alır, tertemiz yapana kadar uğraşırım o evi hergün buda beni yoruyor gün sonunda. Aynı zamanda inadım. İnadım da en pis huyumdur. Keçi ile yarışabilirim adeta, bu da beni sinir bozucu bir hale sokabiliyor.
Yok ben benden neden bıkayım ki? Ben beni seviyorum. Mesela sivilceli beni de sakarlaşan beni de kilo alan beni de sevip kollarımın arasına alıyorum. Insanin önce özgüveni ve özsaygisi olmali ki diger insanlardan da ayni seyi bekleyebilsin. Ben kendimi sadece iyi yanlarimla degil negatifliklerimle de seviyorum. Tıpkı sevgiliye duyulan katıksız sevgi gibi... Bazen saçmalamam, paniklemem, sakarlaşmam veya bir şeylerden yersiz yere korkup abartılı bicimde strese girmem beni kötü bir insan yapmıyor. Kendimle mutlu olmayi biliyorum. Iyi ve kötü yanlarimin farkindayim ve kendimi daima bir üst levela tasimaya calisiyorum ve kimsenin enerjimi dusurmesine izin vermiyorum. Hayat kısa. Her gün yeniden günes doguyor...
Aşırı detay... Fazlasıyla detaycı bir insanım bu konuşmama da yansıyor birisi bana bir şey anlattığı zaman olayı anlarım ama o olay nasıl oldu ne oldu da o hale geldi bir sürü soru soruyorum ayrıca ben bir anlatacağım zaman aynı şekilde olay nerde geçti ne yapıyordum nereye gidiyordum o an aklımdan ne geçiyordu neden öyle bir şey yaşadım ve sonrasında ne yaptım nasıl kontrol altına aldım çok detaya giriyorum aslında bu yönüm çoğu zaman işime yarıyor fakat bazen sıkıcı oluyor ayrıca kontrol etmeyi seviyorum bir şeye başladım mı en ince detayına kadar bakarım kontrol ederim doğru yapıldığına inandığım zaman da öyle devam etmesini sağlamayı seviyorum.
bu şarkıyı dinliyorum hadi bakalım geçin beni :D
Sorular karışmış olabılır mi😂 ragnar😂
Ahahahah😂😂😂😂
Silerswm yapamazsınn kii😂
Gülmeye bir bahane daha💃💃😂😂
Mersii effenimm💃💃
Cevap
45Cevap

Şunun gibi gari ariyom
Bikmadim
Bikmeyeceeeeeeem
Balık gelinceye dek
Olta sallamaya devam
Gelmeyen balik utansın
Ben neden utanayim
Neden hee nedeeen 😝
Evet lanet huyum. var ne kızsamda hemen affedebilip aynı hatalara düşüyorum yahu yeter yeter param parça ettin kalbini yeter dur artık diyorum ama salakligina yansın
Aptallığımıza doymayız🤗
Nerde geceki Şahika🤔🤔😂
Uff kuzucumm🙁🙁 dövelimm
Bir de kıyamaz🙃
Bişeyi, herhangi bir olayı çok düşünmek, kafaya takmam sanırım. Şey dermişim herkesi kendim gibi sanıyorum ndjdjdjdk
Ahhh ne üzücü 😂😂
Kin tutmak.
Tutmakla kalmadım çünkü hicbir zaman.
Bazen detaycı ve analizci olmaktan nefret ediyorum... Fakat ne olursa olsun, doğru çıkıyor.
İnat, fazlasıyla inatçı oluşum ben zor bir insan yapıyor.
Oooo mesela simirlnince para pul ev araba hiç gözümde olmaz bi bidon benzin döker yakarim sonra aşırı iyiyim kimi kalbi temiz diyo kimide saf :)) bu 2 huyumu sevmiyorum
İnsanlar inanmak vede güvenmek konusunda, herzaman birdaha güvenmiyeceğim inanmıyacağım dediğim halde, yine aynı hataya düşmek sonrasında kendime kızmak.
Her şeyi kafaya takıyor oluşum ve dobralığım
Dobralığın dozunu kaçırıyorum bazen, bu sefer de patavatsızlığa dönüyor.
A101 e bim poşeti ile giremiyorum ayıp olur diye. Oysa bu kimsenin umrunda değil. Kimseye hayır diyemiyorum
Sürekli nerde ne yapıyor kimle konuşuyor neden yazmayır sevmiyor mu diye düşünmek
Aşırı kıskançlık yapmak

Haklı isyanlarım...
aniden durduk yere kavga cikariyorum bide aniden uzgun ve sinirli oluyorum neden ne bende bilniyorum
Umursamaz olmam, fazla gerçekçi oluşum, sinirlenince gülmek komple kendimden bıktım kısaca.
Desem ne değişcek değişmiyor o yüzden umursamıyorum artık
Umursamaz ve aşırı rahat olmak keske biraz umursayabilseydim bir şeyleri...
Ani kararlar almam
Fevri davranmam
Aşırı duygusal
Ağlak olmam jrjdkmd
Simetri takıntım vardı bir ara ama şükür moment kurtuldum.
Normalde ciddi biriyim ortamda espiri yapılsa hemen gülüveren veren biriyim..
Çok var. Sakarlığım, tembelliğim, agresifliğim beni çok zorluyor.
Sinirlendiğimde gözüm bişey görmüyor bambaşka biri oluyorum
yok herturlu her huyumla kendimi seviyorum mucuk kendime..
Merhaba
Beni en çok yoran huyum:İnsanları kırmaktan korkmak ve kolay evet demem😁
Her düşündüğümü kolayca ifade edememek😌
Insanların yüzüne içimden ne geçiyorsa dumduk bağıra bağıra söylemek istiyorum kirilcak diye korkmadan
Çok takıntılı bir insanım en ufak şeye bile takılır üzülürüm her şey günlerce aklımda yer eder çok duygusalim ahhh ah
Sevgilim olmuyor diye, sıkıntımı sürekli kafama takmaktan, kendimi üzmekten ve arabamla aşırı hız yapmaktan bıktım!!!
İleriye dönük şeylerde aşırı karamsar oluşum , ihtimallerin en kötüsünü düşünüp onu kafamda çözümlemeye çalışmam. Fazla vesvese yani , çok yorucu ve bu huyumdan kurtulamıyorum.
Bazen sabırsızlığımı sevmiyorum veya bir insanın boşu boşuna üstüne düşmeyi
İnatcılığım ve bazen fevri davranıyorum bu huyumu komple yok etsem keşke😄
Dış görünüşüme çok takığım her zaman mükemmel görünmek istiyorum gerçekten bu huyumdan bıktım yıpratıyor artık beni
evet gereksizlere fazla deger vermek inanmak kötü huyum
Evet aşırı rahat bir insanım. Takmam hiçbir şeyi🤭Keşke biraz umursayabilseydim.
Herşeye evet diyorum ya kafayı yicem herkes beni kullanıyor
Bağlanma huyum ziraat o kadar zorlayıcı ki evimden bile taşıyamıyorum
Sürekli bir şeyler kaybediyorum
İşin kötü yanı genellikle kaybettiğim şey para
Ani sinirlenmek ve konuştugumun kusurunu görünce kestirip atmak
6. hissimin kuvvetli olması beni çok yoruyor ne hissetsem doğru çıkıyor ve buda beni çok zorluyor
Ayak Fetişiyim Bırakmaya Çalışıyorum Ama Olmuyo Bnede Kabullendim
Erkek ayağı mi?
Ağırlıklı olarak kendi bildiğimi okumak ve yönetici bir tavrımın olması vs...
cinsel meraklarimdan burdan mesaj yoluyla kızları mahrem foto atmadan cinsel soru sormaktan bıktim
gercek hayatta ise devamlı gecmisi düşunmekten bıktım
Çok takıntılı bi insanım her şeye kaafamı çok takarım sürekli düşünürüm ve bu durum beni çok yoruyor sürekli kafamda düşüncelerin dönüp durması berbat bi durum
Çok fevriyim, dengesizim, iyyğrenç bir şeyim 😂😂
Her konuda kararsız ve umursamaz olmam en başta diğer insanlar da nefret edince haliyle bizde bıkmaya başlıyoruz :d
Hiç bir şeyi ciddiye almamam ve kimseyi iplemeyip kendi bildiğimi okumam fazla egoist ve bencilce artık sıkıldım bu huylarımdan
Akşam yatmayı sabah da kalkmayı bilmiyorum
Kararsızlık ve dengesizlik huyumdan bıktım artık
İnsanları fazla önemsemek
Yok artik hallettik her seyi
İnsanlara çabuk güvenmek
Çok var hangisini yazayım sj
şu an yok. ya da aklıma gelmiyor😂🤷♀️
Sinirlendiğimde çok konuşuyorum. :d
Pesimistliğimden bıktım
Öyle bir huyum henüz yok
Gurur çok kötü bir huy nalet aksi şero :D
Bir işin gerçekleşmeyeceğini bilerek boşuna deneyip durmak..
ağlak olmam:(
gece uyku tutmaz şarkı dinlerim hüngür hüngür ağlarım ve uyuyakalırım
umursamazlık :D
Maşallahı varr😂😂
Ön yargılarım
En sevdıklerımızden..
Her seferinde inanıp tekrar kandırılmak ☺️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?