Özgüveni̇mi̇ nasil geri̇ kazanirim?

Arkadaşlar, son 2 aydır kendimi aşırı boşlukta kötü hissediyorum, eziklik duygusu içindeyim. Aslında güzel çekici işi olan bir kadınım, arabam da var şükür fakat 2 ay önce birisi ile sevgili oldum, o adam yüzündenmidir nedir kendimi aşırı yerlerde diplerde hissettim, hatta bu yüzden uzak durdum çünki onun çevresindeki arkadaşları benden daha popüler. Borçlardan üstüme başıma kıyafet alabilecek bir durumum yok, yeni yeni rahata çıkıyorum, fakat bu eksikliği göstermemeye çalıştım ama bunu benim bilmem yetti. Sürekli insanların hayatlarına bakıp kendimi kötü hissediyorum, erkek arkadışımın hayatını gördükten sonra kendimi ondan aşağı ve değersiz hissettim, oturup ağladım. Kendisi kıyafetleri olsun, bakımı kendine maddi olarak verdiği değer, üstüne başına saçına takısına dikkat eden biri, yanımda o kadar özgüvenli bir duruşu vardı ki dikkat çeken de biri, eve gelir gelmez ağladım. Kendisi bana asla öyle imada bulunmadı ama ben eziklik hissettim. Maddi olarak da rahat birisiydi. Çevresi arkadaşları var. Benim çevremde adam gibi kimse yok, ne yapıcam bilmiyorum. Güzelliğim zekam herşeyim ön plana çıkmıyor, nasıl özgüvenimi tekrar kazanabilirim. İnsanların zoru oynayıp da beni kolay görmesini istemiyorum. Stil sahipi ve özgüvenli biri olmak istiyorum lütfen yardımcı olun. Kimisi duruşu ile ben burdayım diyor ama ben artık silik hissediyorum.
Özgüveni̇mi̇ nasil geri̇ kazanirim?