İki türlüsü de var tamamen yük de diyemem yardımcı da. Çeşit çeşit insan var hepsinden iyi kötü bir şey öğreniyoruz, onların hayatına dokunuyoruz onlar da bizim hayatımıza dokunuyorlar. Her insan bir tecrübe aslında, önemli olan bu tecrübeyi güzel ve doğru yerlerde kullanabilmek..
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Etrafımda sürekli bana yük olan kimse yok. Yeri geliyor ben onlara yük oluyorum, yeri geliyor onlar bana oluyor. Birbirimizi tamamlıyoruz. İhtiyacımız olduğumuzda birbirimize yardımcı oluyoruz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yaş aldıkça sadeleşiyor insan
Bütün fazlalıklarından arınıyor... Gereksiz insanlardan... Kıyafetlerden... Eşyalardan , Ve hatta kelimelerden...
Yükü üzerimde çok kişi var... Elbette ağır yük altındayım ama çok güzel bir ağırlık bendeki... yorulsam da , bazen tükeniyorum artık desem de , mutluyum.. Yetebilmek , yetişebilmek, mutlu edebilmek daha sayamadığım çok şey var... Benim tek endişem; ya yetemezsem, yetişemezsem... Inan yoksa çok buyuk bir zevk... Destek olarak da ; ben kimseden destek istemedim, istemiyorum da... Allah bana yeter...
Bana ağırlık yapan yük olan insanları ben tek tek hayatımdan gönderdim, yük olacak insan yok çevremde hayatımda. Bana destek olan insanlarda hayatımda kalmaya devam ediyor.
Kimsenin hayatımda yük olmasına müsaade etmiyorum açıkçası, ben de insanların hayatını zorlastırdıgımı farkedersem çözmeye çalışırım veya çözemiyorsak uzaklaşırım. Yardımcı olan da yardımcı olmaya çalıştığım insanlar da çoğunlukta hayatımda.
Yavaş yavaş başladım bakalım. Artık öyle bir noktaya geliyorsunki istesende istemesende yapmak zorunda kalıyorsun. Tüm şartlar seni senin için faydalı davranmaya itiyor
Çok doğru bir temsil oldu. Temiz düşünceli olursan, kimseye pusu kurmaz kuyusunu kazmazsan Allah sana kendi değerini bilmen gerektiğini hatırlatıyor böyle sebepler oluşturuyor. Yoksa kendime yaptığım haksızlığı farkedecek gibi değildim
Yardımcı olurken bile yük oluyorlar bu aile içinde geçerli seni düşünürken kendilerinede herhangi bir şey için açık kapı bırakıyorlar bir gün lazım olur diye bir şeyi saklamak gibi birşey