Batarken güneş ardından tepelerin
Neyse herkese hayırlı sabahlar şişkolar😏
Neyse herkese hayırlı sabahlar şişkolar😏
sabah saat 6 gibi kalkarım kahvaltı yapar ne giyeceğime karar verip sonra arabayı çalıştırırım işe giderim 5 bucuk gibi eve gelirim bi yemek yaparım sonra ev işleri varsa onları hallederim akşam 8 gibi yatak keyfi bazen arkadaşlarla sohbet ederim bazen telefonda oyun oynarım
Güneşin ilk ışıklarını görmeyi severim. Sabahın o dinginliği huzuru ve temiz havası insanın canına can katıyor. Hayat uyuyarak geçirecek kadar uzun değil. Zamanında ben o uykuya çok prim verdim. Ama olsun zararın neresinden dönersen kardır.
Çok haklısın 👍
Teşekkür ederim
Rica ederim 😊
Günaydınn☕
Sabahın köründe uyanmak gibi bir alışkanlığım var ve bu durumdan hiç şikayetçi değilim. Erken kalkmak kendimi çok daha zinde hissetmeme neden oluyor
Aynen şeker 🌺
🌺Hiç benlik bir şey değil ama uyanmak zorundayım gece gündüz ders ders ders🍀
Kolay gelsin şeker 🌺
tesekkür ederim 🌸
Teşekkür ederim fıstık🌸
Rica ederim 🍫🌺
Cevap
85Cevap
Erken uyanmak rutinim diyebilirim :D mesleği asker olanların rutinidir aslında genel olarak , 6 da kalktım bugün :D ne olur ne olmaz diye hava sınır devriyesi atmak bizim için hergün şart. Birazdan da hava devriyesine çıkıcam ;)
Kolay gelsin
Teşekkürler şişkocum ♥ :)
Genelde seviyorum ama ara sıra geç kalkabilsem değişiklik olur onun da tadını çıkarırdım diyorum.
Erken kalkan erken yol alır.. Enerjili hissediyorum ve seviyorum.
Sevmiyorum ama mecbur şişko
😂😂
Hayatım da asla uykunun yeri olmuyor erken kalkmak bünyemde var , daima erkek kalkıyorum ve bu bana çok iyi geliyor.
Sana katılıyorum bana da iyi geliyo
Kesinlikle HAYIR...
Her sabah kalktığımda sabahın köründe kalkıp işe gitmeyi icat edenin rahmetli validesinin kulaklarını çınlatıyorum...
Niye yaa çok keyifli bence sen geç uyuyorsundur ondan
Keyif kısmı neresinde acaba, geç dediğin 12 yi görmüyorum
Keyif kısmı o sabah uyanmanın huzuru kokusu kuşların sesi ayrıca gün çok uzun oluyo bir çok şey yapmaya vaktin oluyo güzel bence 🙄
Evdesin tabii tüm gün :)
Yooo çalıştığım zaman içinde geçerli bana inan benim için çok keyifli ama gün içinde baş ağrısı oluyor bende o hariç tabi
O bende de oluyor, sabah kalkmak da zor geliyor yalan değil. Hani bıraksalar 11 de kalkarım herhalde
Sabah uykusu tatlı olsada erken uyanıyorum seviyorum da.
🍫🍫
Belki şaşıracaksın ama ben sabahın köründe uyanmaktan da inanılmaz derecede nefret ediyorum.
Şaşırmadım şişko 🙄
@nefret_sesleri senin hoşuna giden bir şey var mı? :D
Hiç Sevmem Sabahın Güneş ışığı eve doğru düşerken Sabah erken saate hayatta uyanmam ki ben zaten gececiyim geceleri Oturuyorum Sabaha doğru Uyuyorum Öğle Uyanıyorum Gece Candır Can Gerçekten Valla ya 😅 Ortam sessiz Ohh dünya varmış Rahatlık olarak 😂 Sabah Aile zoru olsa O zaman uyanırım belki Ama kendi isteğim ile asla uyanmam sabah oturmayı Sevmiyorum ben @Selamşişkolar
Hayatta en nefret ettiğim şeylerden birisi O soğukta sıcacık yatağı bırak buz gibi suyla yüzünü yıka o buz gibi olan pantolonu giy Herkes o sabahın huzur veren sessizliğin de mışıl mışıl uyurken sen kalk sabahın köründe nefret ediyorum
Sabahları uyumayı seviyorum, geceleri de... Uyumayı seviyorum ben
😂😂
Tarihte ilk sabah erken kalkıp işe gitmeyi kim bulmuş, bulup dövmek istiyorum daha çok.
Erken kalkan yol alır 😏
Zayıfsın diyemi herkesi şişko görüyorsun yoksa gözünde o acayip gösteren ayna hastalığı mı var
Şişko lafını seviyom sadece
Kiloyla alakalı değil 🙄
Bugün 7.30'da uyandım. Biraz daha uyumak istedim ama sürekli uyandım ve saat 09.00'da kalktım. Sabah erken uyanmak gibisi yok. 2-3 hafta öncesine kadar öğlen 01.00 gibi kalkardım, berbattı cidden. Günler uzadı resmen. :D
Ramazanda sevmiyorum vakit geçmiyor çünkü ama normalde yedi buçuk 8 de ayakta olurum
Selam geri gelmişsin
Hoş geldin 🙄
Hoşbuldum🥰
Günaydın dostum. Ne zaman aranma seviyen yok olacak? :D
O ne demek 🙄
Hala yüzünü gizlediğine göre aranıyorsun demektir :D :D :D
Millet komple gizleniyor ben en azından sadece yüzümü gizliyom olsun o kdar 😏
niye suç işlemiş gibi yüz gizliyorsun?
dünyada yüzünü gizlemesi gereken yüzsüz milyonlarca kişi var.
bunlar arasında bence sen yoksun :)
Gün doğumunu izlemek dışında erken uyanmamayı tercih ederim. Sabah köründe eğer uykumu almış kalkabiliyor isem sorun değil ama uykusuz kalkacaksam bir huysuzluk olur.
Seviyorum ne yalan söyleyeyim. Düzensizliğin düzenine bayılıyorum.
Sabahları 7 de uyanıyorum ve erken kalkmak bana her zaman iyi gelmiştir.
Geç uyanınca kotu bir ruh halinde oluyorum o yüzden erken uyanmayı seviyorum
Bayılıyorum 4-5 gibi kalkıp kahve yapıyorum müzik dinliyorum
Hayır be ne sabahın köründe uyanılır nede gecenin köründe uyunur 😷
İş varsa savah uyanmanın robot olmaktan farkı yok. Doğa ve huzurun kahve ile esen soğuk rüzgârına kapılarak uyanmak ise, evet.
İnsan çok geç kalkınca bok yemiş gibi oluyor erken kalkmak iyidir.
İki gündür sabahın köründe uyanıyorum bi halt oluyor sanki boş boş evdeyim zaten tüm günü
Normalde akşam 8 gibi kalkarım ama birine aşık oldum onu daha fazla görmek için sabah 7de kalkıyorum
Hic sevmiyorum ama is gereği mecbur saat 6 da hep uyanırım
Severim gun cok verimli geçiyor
Aynen
İstemsizce kaç haftadır sabahın 7sinde kalkıp kripto bebeklerime bakıyorum 😂
Yazın gün doğarken uyanmak kadar çok az güzel şey var
Sabah kalkınca ve uykusuz olunca 10 kaplan gücünde oluyorum 😄
Seviyorum şişkocuğum. ❤️
❤️☕🍫
Zaten canım çikolata istiyor. Beni yoldan çıkarmaz mısın? 😭❤️
🍫☕ doğru yol bu
Sevmiyorumda işte mecbur çalışmak lazım yoksa bende isterim gözümü açtığımda daha saat erken diyerek tekrar uyumayı
Spor yaptığım için sabahları erken uyanmayı çok seviyorum.
sonrasında uyuyacaksam severim
Güne erken başlamak kadar iyi bir şey var mı ya😌
Çok haklısın 😊
Benim gibi gece çalışıyorsan sabah uykusu mükemmel 🤗
Bir bulasik bir de bu nefretim
😂😂
4 saat felan yattıgım için evet biraz severim
Her sabah erkwnden kalktigim icin seviyorum
Neyini seveyim. Hayır tabi ki
Sabahın köründe herşeyi severim
Kesinlikle çok guzel oluyoo
En sevdiğim şey erken uyanmak.
Uyku mu kalmış ben de?
Her sabah beste kalkıyorum.
yıllardır sabah 06;00
Eh işe gitmek için mecburum.
Erken uyanmayi oldum olası sevemedim 🙄
5 de yatıp 11 de kalkıyom
Duruma göre dfysir tabi
Severim ama nasip olmuyor😀
Hiç sevmem valla.
Aksine nefret ediyorum
Daha çok uyumayı seviyom
Evet 3 5 arası ayaktayım
Erken uyanma alışkanlığım var :D
Günaydın şişko yine uyandık
İstemsiz uyanıyorum. Bu aralar uykum düzende.
Sevmiyorum ama ay sonu maaş alınca ıyı geliyor 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?