Eğlenmek, anlaşılmak, birine duyulan güven hissi, sevilmek veya uzun süre tuvaletinizi tutup sonradan salmanın verdiği o rahatlama hissi... En sevdiğiniz his nedir?
Coşku.. Bu his hepsini barındırır içimde.. Aşk, özlem, belirsizliğin sona erişi, merhametin eyleme geçiş hali.. Vicdanla uyuduğum yatağımdan enerjiyle kalmak gibi.. Tüm günün böyle geçmesi hatta yarındalarında geçecekmiş hissi..
1) Herhangi bir insana faydamın dokunduğundaki o tatmin hissi 2) Kafa dengi olduğum insanlarla konuşmaktan aldığım hazzı bana hiçbir duygu yaşatamaz😁 Burda 1-2 arasında kaldım bana göre ikiside aynı
3) Spor yaptığımdaki o mutluluk hissi (Arnold onu tabi başka bi yorumu var onun için)😁😄
Çok kötü bir şey olacaktır ama bu seni yıkacaktır, mahvedecektir. Ancak söz konusu o şey olmaz. Hah işte onun verdiği rahatlamayı hiçbir şeye değiştirmem. Bir de kâbus sonrası rüya olduğunun farkına varmak.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Gerçek anlamda karşımdakinin bana değer verdiğini ve önemsediğini bilmek. Günümüz insanlarının çoğu çıkar ilişkileri üzerine kurulu sen iyi olduğun sürece hayatlarında var olabiliyorsun.
böyle yaz mevsimi öğleden sonra güneş batmak üzere ılık ılık rüzgar esiyor dostlarla oturmuşuz 2 kadeh bişi içiyoruz kafamız hafif çakırkeyf işte bunu seviyorum birde boşalırken aldığım hazzz muhteşem bu iki hissi seviyorum 😘
Hani uzuun bir günden sonra kendini yatağa atmışsındır ya aaaa o his işte Bir yavru kediye dokunursun wuuu o his işte Bir de sevdiğin birine sarılırsın aha Ha bir de çikolata yerkenki hissiyat mmm
Huzur sanırım. Hani suyun altındayken hissettiğimiz o duygu veya yağmur yağarken ıslanmak huzurun kokusu duygusu ayrı güzel geliyor... Birde neşe var sevdiklerinle beraberken hissettiğin en sıcak duygulardan:)
Çok sevdiğin değer verdiğin birinin de seni çok sevmesi, değer vermesi Bunun verdiği his çok güzel bir de o güven hissi Birinin kilometrelerce uzakta olmasına rağmen yanında olduğunu hissettirmesi falan yani
Akdeniz akşamın da sevdiğimle ellerimiz de kahvelerimiz ben onun omzunda balkonda oturup sadece onun sesini dinlemek benim için muazzam bir his. @EskiBirAğaç 💙
Hafif rüzgar eserken yazın ortasında sahil kenarında yalnız kafa dinlemek birde kulaklıkla içecek oh miss.. ya da gece lapa lapa kar yağarken kütür kütür karlara basarak yürümek
Kafamda çözemediğim, sonuca varamadığım bir durumdan onu çözüp kurtularak çıkma hissi ve bazen çok samimi bir şekilde dua edince gelen ağlama hissi. Şu ikisini değişmem hiçbir şeye.
Bakın klasik müzikle kitap okuyorum, bir de klasik müzikle hızlıca yürüyüs yaparken kendinizi baloya yetişen bir dönem kadını gibi hayal edin çok hoş oluyor
Sevilmek hissi neydi ki? Unutmuşum, bence en güzel his o. Severken, sevilmek. Koşulsuz, şartsız bu adam/kadın beni seviyor diyebilmek. Sevildiğini zannedip, gerçekten sevilmemek ağır oluyor.
Çok güzel uyku çekiyorsun, sabah hiç zorlanmadan erken kalkıyorsun kendi kendine ve o günün mutlu bir o kadarda verimli geçiyor. Böyle bir günü ve hissi yaşamayalı uzun zaman oldu
sevildiğimi ve önemsendiğimi hissetmek, bulunduğum bir ortamda varlığımın bilinmesi, düşünceme sadık kalınıp düşüncem doğrultusunda karar alınması bu ve bu tarz hissiyatlar beni hayata karşı daha güçlü ve kalıcı kılıyor.
Ayaklarının altında beni çiğnerken bir iş ile meşgul olması beni unutmasi. Bir kez başka bir kızın benim kölesi olduğuma inanmayınca o kızın ayaklarını öp demisti