• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Şuanki kuşaktan memnun musunuz?

Ahmetcann54
Ahmetcann54 Takip Et
Yoda Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
02
Yapay Zekaya Sor
Herşeyi alaya almaları, fazla şımarık ve doyumsuz olmaları ve çok bilmiş olmaları beni irrite ediyor
Şuanki kuşaktan memnun musunuz?
Memnuniyet Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • SER34KAN34
    SER34KAN34 Takip Et
    Yoda Yaş: 50
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 528 cevap paylaştı.

özellikle.. Türk siyaset tarini bilmiyorlar.. bu ülkede 25 günde hükümetler kurulup.. hükümetlerin düştüğünü.. bilmiyorlar.. coğrafik konumumuzdaki haberlerden bi haberler.. sadece sözel ağırlıklı ki bana çok saçma gelen şeylerden biridir.. sırf konuştuğu anadilini iyi algılayabilmesinin verdiği özellikle ünüversiteye girip.. ordan mezun olup.. kendini özel ya da seçilmiş kişi olarak görmesi.. beni rahatsız eden durumlardan biri.. hele kendini üstün beyaz görmeleri durumu yok mu.. zıvanadan çıkartıyor beni..

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• bismut
    bismut Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl

Bazılarından memnun değilim ama senin söylediklerin hepsine söylenemez, bunun tam tersi olan gençler de var. Ona kalırsa diğer kuşaklardan da ben memnun değilim, ceplerinde 5 kuruş olmamasına rağmen şükür şükür demeleri bağıra bağıra birilerini savunmaları ve sürekli dillerinde Z kuşağının olması da beni irrite ediyor ama benim dediklerim de hepsine ait değil

1
    9 Yorumla
    • Ahmetcann54
      Ahmetcann54
      +1 yıl

Şükür şükür demeleri seni neden rahatsız ediyor?

Yorumla
    • bismut
      bismut
      +1 yıl

Çünkü bazılarının ceplerinde para yok ama buna da şükür diye dolaşıyorlar

Yorumla
    • Ahmetcann54
      Ahmetcann54
      +1 yıl

Bundan sanane peki? Hırsızlıkmı yapıyorlar

Yorumla
    • bismut
      bismut
      +1 yıl

Peki onların herşeyi alaya almalarından, şımarık, doyumsuz olmalarından sanane?

Yorumla
    • Ahmetcann54
      Ahmetcann54
      +1 yıl

Muhattap olduğun insanın senle terbiyesizce konuşması, çocuğumun onların çoğunluğu olduğu yerde yaşamak zorunda kalması ve onlara benzeme ihtimali, avrupa ülkelerinden geri kalmamız... Sayayımmı daha

Yorumla
    • bismut
      bismut
      +1 yıl

Öyle bir söylüyorsun ki sanki hepsi öyle. Peki o çocukların öyle olmasının sebebi ne, onları da mı Z kuşağı yetiştirdi ha? Onları yetiştirenler kim, hata kimde?

Yorumla
    • Ahmetcann54
      Ahmetcann54
      +1 yıl

Hepsi değil %80 i öyle. Onları yetiştiren derken? Gidin fuhuş yapıp onun bunun anasına sövün mü diyor ebeveynleri. Yoksa internetteki kırolara özenipte mi böyle oldular

Yorumla
    • bismut
      bismut
      +1 yıl

Kafadan yüzde de atıldı, tamam. Onun bunun anasına sövün demiyorlar hayır ama anne, baba ve ya diğer akrabalar çocuğun yanında ağzına geleni konuşursa çocuk da aynısını tekrarlar. Şu gerçek ki çocuklar doğru düzgün yetiştirilemiyor. Küçükken susturmak için veriyorlar eline telefonu çocuk saçma sapan sitelere giriyor gelecekte karşımıza sen dediğin gibi çıkıyorlar. Terbiye ailede başlar.
      Ayrıca dediğin o 80% fuhuş mu yapıyor bu ne saçma düşünce

Yorumla
    • Ahmetcann54
      Ahmetcann54
      +1 yıl

%80 i fuhuş yapmıyor ama p*rno bağımlısı, sevgılılerıne nude atan tipler..

Yorumla
  • BlueCupcake
    BlueCupcake Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    +1 yıl

Değilim bilirsin.

1
    0 Yorumla
  • monicavespucci
    monicavespucci Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

umrumda değil

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

3

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Elbette, yeni nesil eski nesillere nazaran daha iyi. Dünya'nın bu halde olmasını sağlayan, Türkiye'nin bu durumda olmasını sağlayan Z kuşağı mı? Hayır. Z kuşağı daha çok genç fakat buna rağmen geçmiş nesillere göre çok daha bilgili. Yetiştirilme yapılarından dolayı çok daha dikbaşlılar, haksızlığa karşı daha az boyun eğen yapıya sahipler ve daha pratikler. Bir toplumu geliştirecek olan zihniyet de budur zaten, yaşlılar iktidar sahipleri onlara kömür ve makarna verdikleri için mükemmel bir iktidara sahip olduklarını düşünüyorlar. Bu düşünce yapısı bizi ne kadar ileri taşıyabilir? İklim değişikliği, homofobi, ırkçılık gibi birçok şeye karşı seslerini yükseltenler onlar ve haklılar da.

1
    19 Yorumla
    • Ahmetcann54
      Ahmetcann54
      +1 yıl

Tiktok instagramda 2 like için yapmadıkları soytarılık kalmayan Kuşak mı? Yoksa yumurta kırmayı bilmeyen kuşak mı? Siz yattığınız yerden herşeyi elde etmek istiyorsunuz. Bilgiliymiş. İnternette her görülene inanmak bilgili olmak anlamına gelmiyor. Bu kuşaktan kaçınız çiftçiliği bilir, oto veya elektronik tamiri bilir vb , ağır iş yapabilir..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Öncelikle saldırır biçimde konuşuyorsunuz, üslubunuzu düzeltmenizi öneriyorum. Bu oluşumlar çok yeni, eski zamanda olsaydı insanların gerçekten bu tür oluşumlardan kaçınacağını düşünüyor musunuz yoksa kaçınmayacağını bildiğiniz halde bu işinize mi gelmiyor? Evet bilgili, geçmiş nesillere göre çok daha teorik bilgiye sahibiz çünkü bilgiye ulaşmak çok daha kolay. Peki size soruyorum, Z kuşağının yüzde kaçı köyde yetişti ve nasıl çiftçiliği bilebilirler? Şehirlerde doğmuş, bir apartmanın içinde büyümüş çocuklardan ne beklersiniz? Çiftçilik yapmasını mı, çobanlık yapmasını mı? Ayrıca küçücük bir ülke olan Hollanda bile tarım konusunda bizden iyi, çünkü mevcut iktidar gerekli desteği vermiyor. Gençler neden çiftçilik yapıp geçimlerini sürdüremeyeceklerini bildikleri halde çiftçilik öğrensinler ve daha önemlisi nasıl öğrensinler? Köy enstitüleri kaldıran Z kuşağı değil beyefendi, siz geçmişin etkisinde çok kalmışsınız. Bu arada söylediğiniz platformlarda da birçok yaşlı var ve sizin tabirinizle "2 like için yapmadıkları soytarılık kalmıyor." İyi günler dilerim...

Yorumla
    • goddessdenef
      goddessdenef
      +1 yıl

Queen

Yorumla
    • Ahmetcann54
      Ahmetcann54
      +1 yıl

Çiftçilik o yapmaz bu yapmaz şu yapmazsa biz ne yiyeceğiz?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Size uzunca bir yazı yazdım ama siz bana bu soruyla karşılık verdiniz. Cevabı ise zaten daha önceki yazımda gizli beyefendi. Çiftçilik öğrenmemeleri onların değil eski kuşakların ve mevcut hükümetin suçu. Tarımın önemli olduğunu biliyorum ama maalesef artık ülkemiz eski nesil ve yanlış hükümet yüzünden bu durumda. Gençleri suçlamak yerine bu dünyayı kim bu hale getirdi sorgulamanızı öneririm.

Yorumla
    • Ahmetcann54
      Ahmetcann54
      +1 yıl

Uzun uzun yazman doğru yazdığın anlamına gelmiyor. Sen şuanki sorunlu gençliği savunuyorsun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Anlamıyor musunuz? Z kuşağı en fazla 24 yaşında ve çiftçilik yapmamaları onların suçu değil. Okulların buna dair eğitim vermemesi de onların suçu değil, hayatları boyunca betondan başka bir şey görmemiş olmamaları da onların suçu değil, bu ülkenin bu kadar kötü olması da onların suçu değil. Neden biliyor musun? O çok övündüğün nesil Türkiye'de bomboş otururken, Avrupa'da insanlar ülkelerini geliştirdiler ve yeni nesillere daha modern ülkeler bıraktılar. Bunun farkında olup öyle Z kuşağını eleştirmeye devam edebilirsin. Sana sadece şikayet etmede başarılar dilerim. Esenlikler. Umarım hayatın boyunca kendine bir şeyler katarsın ve eleştirmenin ötesine geçebilirsin, umarım objektif bakmayı öğrenirsin ve iki üç cümleyi bir araya getirmeyi... Tekrardan iyi geceler. :D

Yorumla
    • Ahmetcann54
      Ahmetcann54
      +1 yıl

Haddini bilmeyip insanlara tepeden baktıkça yapacağın tek şey şuanki gibi sadece konuşmak olur. şu an kendinin ve yaşıtlarının vasıfzılığını, ahlaksızlığını, tembelliğini savunmak için kendini yırtıyorsun. Burda şuursuz laflarınla insanları kandırabilirsin ama hayatı kandıramazsın. Yapmadıkların, yapmamayı savunduklarının cezasını bir bir çektirir hayat. Sonra tek yaptığın şey olan sağa sola şikayet edip konuşmak olur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Söylediklerimin neresi şuursuz? Gençler üniversiteyi okuyor, birden fazla dil öğreniyorlar mı? Evet öğreniyorlar. Peki daha önceki nesil ne yapmış? Üniversite okuma oranı bu kadar yüksek miymiş? Hayır. Birden fazla dil öğrenme oranı bu kadar yüksek miymiş? Hayır. Homofobi ile ırkçılık ile bu kadar çok savaşmışlar mı? Hayır. Tembel olmayan kimse yok demiyorum önceki nesillere kıyasla en eğitimli nesil Z kuşağı. Sen ise diyorsun ki "Çiftçilik yapmıyorlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu gençlere bunu yapmalarını sağlayacak imkan tanınıyor mu? Hayır. Gençlere sürekli sınavlara çalışmaktan başka bir seçenek verilmiyor. Avrupa'da yaşayan ortalama bir gencin yaşam standartlarına ulaşmamız için Türk gençleri olarak sürekli çalışmak zorunda kalıyoruz. Bu bir gerçek. Bu bizim suçumuz değil, geçmiş nesillerin suçu, iklim değişikliği de onların suçu. Şikayet eden ben değilim sensin, ben gençlikten gayet memnunum.

Yorumla
    • Ahmetcann54
      Ahmetcann54
      +1 yıl

Aynen 20 net yapıp işletme okuyarak çok büyük iş başarıyorlar. Bide geçmiştekiler üni okumamış diyorsun 😂😂. Onların zamanında Şuanki üniversite sayısının yüzde biri anca vardı. O zamanın lise mezunu bile sizi bilgi konusunda parmağında oynatır. Ağzın çok laf yapıyor ama iş icraate gelince fös.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ahaha o zamanlarda hiç işletme okuyan yok sanıyorsun sanırım. Hukuk okuyorum ve fakültemde birçok öğrenci var. Hatırlatırım ki üniversite sayılarının bu kadar fazla olmasının nedeni de iktidar sahipleri. Bu fazla üniversite sayısı da niteliksiz öğrencileri arttırıyor. Peki iktidar sahiplerine bu gücü veren kim? Z kuşağı mı yoksa geçmiş nesiller mi? Benim lisede 4 yıl boyunca çalışmam, hobilerime vakit ayıramamam da geçmiş nesillerin getirdiği iktidardan kaynaklanıyor. Çünkü Amerika'da ya da Avrupa'da yaşayan bir öğretmen standartında yaşamak için bile çok çalışmak zorundasın. Bizler otobüsü kaçırmış bir milletin çocuğuyuz. Çalışmayı da, haksızlığa karşı susmamayı da biliriz. Keşke sen de doğru düzgün yazmayı bilsen. Eleştirildiğin Z kuşağından herhangi bir genç bile senden daha güzel yazardı amca.

Yorumla
    • Ahmetcann54
      Ahmetcann54
      +1 yıl

Okuduğunu anlıyorsun ve ısrarla yazıma laf ediyorsun. Neymiş iktidarıda seçen bizmişiz. 2001 krizindeki stresle seçildi bu ülke sen daha dünyada yoktun. Yıllarca aylık 100 dolara çalıştı bu ülke insanı. O yüzden şuanki sevimsiz adama oy verdiler çaresizlikten. Her hukukçu gibi sende çok kibirlisin ama ülkede adalet yok demekki işinizi yapamıyorsunuz. Fazla konuşup kendini kandırmaya çalışma derim :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Öğrenciyim eğer profilime girseydin bunu görürdün ama bilmeden konuşmaya ve her zaman başkalarını suçlamaya çok meraklısın. Biliyor musun yüzlerce hakim ve yargıç "sevimsiz adam" torpili sayesinde atanıyor bunun sebebi yine Z kuşağı değil. :) Bu adam kaç yıldır iktidarda peki yaşlıların akıllanması için mutlaka açlıktan ölmeleri mi gerekiyor? Hepsi değil ama büyük bir çoğunluğu çok aza yetinen insanlar ve bu ülkedeki "bozuk adalet sistemini" biraz olsun umursasalardı bu "sevimsiz adam" şu anda iktidarda olmazdı. Bu kadar güce de sahip olmazdı. Her şeyin bir sebebi vardır. Sebepsiz yere oy verdiler demiyorum ama onlar sayesinde 110 gazeteci tutuklu, binlerce öğretmen atanamıyor ve on binlerce öğrenci umutsuz. Onlarca insanın Hitler'e oy vermesinin de bir sebebi vardı, 1979'da İran İslam Devrimi'nin yaşanmasının da bir sebebi vardı. Bu onlara oy verenleri haklı kılar mı? Milyonlarca insanın hayatını değiştirdiği gerçeğini değiştirir mi? Bir sorgulayın. :)

Yorumla
    • Ahmetcann54
      Ahmetcann54
      +1 yıl

Bu adam son seçimine kadar birçok şeyi eski türkıyeye kadar daha iyi yaptı. O yaşlı kesim sayısız darbe gördü her sabah ayrı bir suikastle uyandi hergün ayrı bir ekonomik krizle uyandi. Sen canın istedıgı gıbı dolaptan alıp yemek yıyorsun ama o zamanlar cogu kısı kahvaltı bile yapmıyordu. O yaşlı kesim hayatın acılarını iliklerine kadar yaşadı. Yorumlarını okudumda muhtemelen solcu bir ateistsin. Bu kibirini normal karşılıyorum fazla konuşuyorsun ama lafların sadece boşluk dolduruyor.

Yorumla
    • Melishegel
      Melishegel
      +1 yıl

Ahaha haksız çıktığını anlayınca engellemenin amacı ne? Neyse son bir yazı yazıp gidiyorum. Evet konu yine neye inanıp neye inanmadığıma ve solcu mu sağcı mı olduğuma geldi. Sanki ateist olmak ya da solcu olmak atılmış gibi. Şaşırmadım, konu değiştirmek için mükemmel bir yöntem. Son seçimlere kadar AKP'nin iyi olduğunu düşünen birisine nasıl laf anlatacağım bilmiyorum. 2013'ten sonra insanların AKP'yi sevmeleri hatayken sen gelmiş son seçimlere kadar her şey iyiydi diyorsun. Sebeplerinin olması dediğim gibi onları haklı yapmıyor. YAP-MI-YOR. Sanki AKP son elli yıldır ülkenin başına gelen en iyi şeymiş gibi davranıyorsun. Sanki yaşlı insanların kafasına siyah dayatılmış gibi. Onlarca hatasını gördüğün bir insana geçmişte zorluklar yaşadığın için oy vermek ne demek? Gençlerin hayatı ile oynuyorsunuz. Şimdi bu hesabımı da engelleyebilirsin lakin bu suçsuz olduğun gerçeğini değiştirmeyecek amcacığım hadi iyi geceler.

Yorumla
    • Ahmetcann54
      Ahmetcann54
      +1 yıl

Vallahi senin ağzını hiç çekemeyeceğim. Senle hiçbir konuyu tartışmayacağım çünkü kibirli, diğer görüşlere kapalı biriyle medeni bir tartışma yapmak pek mümkün değil ve sen o dediğim kişinin ta kendisisin. Sana tavsiyem alçak gönüllü ol, herşeyi sen bilemezsin. Sırf bana laf sokmak için yeni hesap açtığına göre ciddi bir agresiflik sorunun var

Yorumla
    • monicavespucci
      monicavespucci
      +1 yıl

noluyo kardesim ne bu tantana

Yorumla
    • Melishegel
      Melishegel
      +1 yıl

Başka insanların görüşlerine saygın yok deyip yanıt yazdığımda üstüme gelmen, tartışırken engellemene ne demeli? Başka fikirlere saygısı olmayan sensin üstelik cahilsin.

Yorumla
  • Montaigne12
    Montaigne12 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    +1 yıl

Ben 2001 liyim yani yeni kuşağım kendi kuşağım doğru olanı yapıyor çünkü diğerlerine göre daha bilgili ve eğitimiyiz ayrıca hayatta birçok şey gelip geçici eğlence hayatı özgür ruhlu gençler baskıyı sevmeyiz bi kere geliyoruz bırakın mutlu olalım

2
    16 Yorumla
    • bilgidelisi
      bilgidelisi
      +1 yıl

konuş be

Yorumla
    • Ahmetcann54
      Ahmetcann54
      +1 yıl

Kardeşim, ahlakı çalışkanlığı kenara bırakıp sadece zevki için yaşayan moronlar olarak mı yaşayacaksınız. Saygı, ahlak, terbiye, çalışkanlık bunlar hayatın olmazsa olmazıdır. Bunla övünmen çok yanlış

Yorumla
    • Alinaa_xx
      Alinaa_xx
      +1 yıl

@Montaigne12 parti kur oy verelim knk

Yorumla
    • Montaigne12
      Montaigne12
      +1 yıl

Ahlâk kime göre bu öznel bi durum hayattan zevk almaya bakmak zorundayız ne yapalım oturup ağlayalım mı neyi takalım herşey geçmiycek mi insan özgürdür kendimden sonraki kuşaklara özgürlüğü eğlenmeyi mutlu olmayı öğreteceğim

Yorumla
    • Ahmetcann54
      Ahmetcann54
      +1 yıl

Hayattan zevk almaya bakacaksınız öyle mi? Arı gibi çalışan yabancı ülkedekiler üretir kazanır sizde yattığınız yerden " Biz niye İphone alamıyoz moruq" diye ağlanırsınız.

Yorumla
    • Montaigne12
      Montaigne12
      +1 yıl

Biz çalışmayıda hayatın zevkinide biliriz avrupadaki gençler sokaklarda bayılana kadar içki içiyorlar insan robot değildir 8 saat çalışsan geriye kalan zaman senin

Yorumla
    • Ahmetcann54
      Ahmetcann54
      +1 yıl

8 saat çalışanlar işçi ameledir. Ben üretip icat eden kafa yoranlardan bahsediyorum. şu an avrupadaki gençler bayılana kadar içip kıç büyütüyorsa bunun nedeni ondan önceki kuşağın üretip ülkeyi refaha sokmasıdır.

Yorumla
    • Montaigne12
      Montaigne12
      +1 yıl

Zaten her sene mühendislik fakülteleri alım yapıyor sizin kuşak hangi teknolojiyi üretti Türkler tarih boyunca hep diğer milletlerden geri kaldı ki

Yorumla
    • Ahmetcann54
      Ahmetcann54
      +1 yıl

Selçuk bayraktar?

Yorumla
    • Montaigne12
      Montaigne12
      +1 yıl

Bu adam 17 18 yaşlarındayken ne yapıyordu Z kuşağı henüz okul çağında bişey üretmesini bekleyemezsin üniversite taban puanlarına bak millet nasıl çalıştı da girdi 500 puanla üniversitelere

Yorumla
    • Ahmetcann54
      Ahmetcann54
      +1 yıl

O adam benim yaşımdayken drone üretmeye çalışıyordu dostum. Belki bendende gençken. O 500 puan alan kişileri tebrik ediyorum ama onlarda dağları ben yarattım modunda geziyor ve kibrinden faydasız oluyor

Yorumla
    • Montaigne12
      Montaigne12
      +1 yıl

Milyonlarca genç var hepsi farklı farklı illa ki kimi bilimle uğraşır kimi saçma sapan işlerle eski kuşağın da bi çoğu boş insandı

Yorumla
    • Ahmetcann54
      Ahmetcann54
      +1 yıl

Eski kuşaktakilerin çoğu babadan kalma veya çırakken öğrendiği mesleği olurdu eli iş tutardı ya siz?

Yorumla
    • Montaigne12
      Montaigne12
      +1 yıl

Benim tüm arkadaşlarım üniversite okuyor

Yorumla
    • Ahmetcann54
      Ahmetcann54
      +1 yıl

Dostum benim veteriner fakultesınden mezun dostlarım vardı. Herneyse bıgün inek doğacak hepsını çağırdım biri bile ben doğurturum bunu diyemedi. Hiçbiri bu işi öğrenmemiş. Kısaca üni okumak meslek sahibi olmak değildir

Yorumla
    • Montaigne12
      Montaigne12
      +1 yıl

Üniversite kazanmak okumak kolay değil herkes kendini kendi geliştirir bi ülkenin gelişmişliği üniversiteleriyle belli olur Amerika Ingiltere Almanya vs

Yorumla
  • bilgidelisi
    bilgidelisi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

doyumsuz falan ayıp oluyo birader

0
    5 Yorumla
    • Ahmetcann54
      Ahmetcann54
      +1 yıl

Herşey ortada

Yorumla
    • bilgidelisi
      bilgidelisi
      +1 yıl

bazı iyi yönümüz var sizinde olduğu gibi ve aynı şekilde sizinde olduğu gibi kötü yanlarımız da var

Yorumla
    • Ahmetcann54
      Ahmetcann54
      +1 yıl

Neymiş kötü yanımız

Yorumla
    • bilgidelisi
      bilgidelisi
      +1 yıl

mesela şöyle söyliyim insan öldüren ve insanları yargılayan kişilerin çoğu sizin devirden çıkma

Yorumla
    • Ahmetcann54
      Ahmetcann54
      +1 yıl

O tiktokta mafya ağzıyla konuşanlar biz miyiz? Yaşıtlarınız hele güçlensin gör o zaman olanları

Yorumla
  • Minnoşumbne
    Minnoşumbne Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Evet

2
    0 Yorumla
  • Tm_DiktatöR
    Tm_DiktatöR Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Değilim.

1
    0 Yorumla
  • hazretiPRENS
    hazretiPRENS Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Değilim

1
    0 Yorumla
  • Gizoooooo
    Gizoooooo Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı.

ddeğilim

1
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Şuanki kuşaktan memnun musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Y kuşağı mutlu musunuz? 23 cevap verildi
Bu devirden memnun musunuz? 6 cevap verildi
Çağın gençlerinden memnun musunuz? 15 cevap verildi
Bulunduğunuz devirden memnun musunuz? 62 cevap verildi
Ee akpliler şimdi mutlu musunuz? 13 cevap verildi
Sizce yeni nesil çok bozulmadı mı? 2 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • El dokuma halılar hoşunuza gider mi?
  • Eski sevgilinizin arkasından konuşur musunuz?
  • 70 kiloyum belim ince mi sayılır, ideal bel ölçüsü kaç olmalı?
  • Uzun mesajınıza "anladım" cevabı gelse tepkiniz ne olur?
  • Esiniz örtu takmanızı isterse takar misiniz?
  • Kendine bir iyilik yapmak istesen, bu ne olurdu?
  • Hayatınızda aldığınız en doğru karar neydi?
  • Son zamanlarda neler dinlediniz?
  • Her espri masum mudur?
  • Eski sevgilisini hâlâ unutamayan biri yeni bir ilişkiye başlamalı mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨