Sizde şu bembe yalan beyaz yalan diye ayıranlardanmısınız? Yalan yalandır benim nezdimde buyüğü-küçüğü, akı-karası olmamalı. Hele şu "sen üzülme diye söyledim " bahanesi altında soylenenler yok mu. Ben oni hic bir renkle bagdaştıramıyorum. Hangi durumlarda yalana basvuruyosunuz? Soylediğiniz yalanların bi rengi var mi ya da ebatı?
Yalanın rengi var mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Saçma salak tespit yapmayın. Kalp rahatsızlığı olan birine bir anda çocuğunun öldüğü söylenmez çocuğun iyi denir örneğin buna beyaz yalan denir. Yalanın beyazı ve siyahı vardır. Size kalsa her şey yüzde yüz doğru olunca dünya süper olacak
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Adam kendi ölene kdr ögrenemicek yani çocugunun öldûgûnü.
Yalanın rengi yoktur benim gözümde. Yalan yalandır. Ne pembesi ne beyazı ne başka rengi konu yalansa rengi yok. Ve ne şartlar altında söylenirse söylensin o yalan; bu durumu kurtarmak adına, zarar vermemek adına, incinmesin kırılmasın diye söylenen pembe yalanlar olsun, ne de bişeyleri saklamak adına söylenen beyaz yalanlar olsun tahammül edemem affetmem. Bir yalan sebep ne olursa hangi amaçlarla söylenirse söylensin bir çok yalanı beraberinde getirir çünkü. Ben karşımdaki insanlara direkt geliyorsam onlarda bana yalansız gelsin.