Karşı cins olunca konu, size böyle antipatik gelen, sevimsiz, yakıştırmadığınız davranışlar var mı? Mesela ben erkeklerde bazen görüyorum adam spor salonundan çıkmıyor, belli uğraşmış kas yapmış sanki tek hayatı ondan ibaret gibi böyle bir şişmiş egooo ; herkesde ego var ama bu bayaaa baya şişirilmiş ego neyse tek sohbeti “kasım iner mi, kaslarım nasıl” birde böyle spor yapmayan kadınlara erkeklere o biçim bakışlar yahu az biraz indir o egonu çok antipatik geliyor bana😕Ufkunu aç, hayat o yaptığın kaslardan ibaret değil.
Karşı cinste antipatik bulduğunuz davranışlar nelerdir?
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Kendini olduğundan undan farklı göstermeye çalışan insanları antipatik buluyorum. Her iki cinsin genelinde var bu. Fakirse zengin gibi, zeki gibi , duygusalsa duygusuz gibi görünmeye çalışıyorlar. Ancak doğal olmaya gelemiyolar. Bunu neden yapıyorlar pek bir fikrim yok. Ama belki de kendi özbenliklerine güvenmiyorlar yaratırdıkları gibi davrandıklarında itici olacaklarını düşünüyorlar. Halbuki en kolayi doğal olmak. Dogal olsalar aslında onların öz benligini sevecek insanı arasalar ne mükemmel olacak.
Kendini dünyanın merkezi sanıp karşında kine böcek muamelesi yapması. Bu da yetmezmiş gibi kendisinin olduğu gibi kabul edilmesini beklerken, karşı tarafı değiştirme çabası.
sürekli küfreden, kendine güveni ya aşırı ya da az olan, bakım yapmayan, insanlarla nasıl konuşacağını bilmeyen, giyimine kuşamına dikkat etmeyen, çoğu konuda bilgisiz yetersiz ve çocuk gibi, yaptığı işi ciddiye almayan ya da aşırı ciddiye alan, vb çok şey var
Şımarık, egolu, kışkırtıcı ve insana değerde insan seçen *bunda iğrenç insanları kastetmiyorum, kendi işine gelen insanı seçtiğini söylüyorum* ve de gıcık konuşması da var tabi...