Fikirlerimizin bir önemi yok mu? Ne düşündüğümüz bizi biz yapmaz mı? Bedenimiz neden çoğu şeyin önüne geçiyor? Beni bedenimle yargılıyorlar. Çünkü onların güzellik kalıplarının içinde değilim. Neden böyle? O kadar üzülüyorum ki. Bazen intihar etmeyi bile düşündüm. Bu dünyadan nefret ediyorum.
%99 için evet. İnsanlar bir görünümü severler, daha sonra o kişinin kişiliğini kafalarına göre tamamlarlar. Söyledikleri tüm sözleri iyiye yorumlarlar. Ruhen de iyi biri olduğuna inanmak için kendilerini zorlarlar. Bu, futbolda bir takımın son dakikalarda 30 metreden atılan bir golle bala g*te 2-1 kazandığı bir maçın ardından o takım için yapılan güzellemelere benzer. Yorumcular galibiyetin ne kadar haklı olduğunu kanıtlamak için birbirleriyle yarışırlar. Galibiyete süslü püslü kılıflar dikerler. Şizofrenik dünyalarında galibiyet hikayeleri yazarlar. Şöyle oldu kazandılar, bunu yaptıkları için kazandılar... Sonra biz deli oluyoruz, onlar akıllı... İnsanların bir insana bakışı da böyledir. Ruh, oynanan oyun; dış görünüş ise skordur burada. Siyaset açısından da aynı b*k. Biri bir partiyi seviyor olsun, pisliği söz konusu oldu mu kulağının üstüne yatarken iyi taraflarını ise köpürttükçe köpürtür. Yazık, şanssız dış görünüşleri nedeniyle hata yapma kredisi neredeyse hiç olmayanlara. İstediğimi hala tam anlatamadım. Bir insanın kendi kendisini kandırması belki de dünyanın en kolay şeyidir. Bir insan güzel/yakışıklı birinin çok iyi çok asil biri olduğuna inanmak isterse (ki genelde isterler, geniş fantezi dünyaları sebebiyle. Bura seks shop fantezi reyonu mk) onun önünde kimse duramaz. Akıllı kültürlü birine benziyorsa kesinlikle çok "tatlı"dır, biraz it kopuksa düzensiz bir kişiliği varsa bu defa da "romantik serseri"dir, elimizde her huy için onun ideali olarak olumlayıcı bir imge var. Öteki p*ç kuruları b*kları ile oynasın.
insan bir bütün tabi.. yapısı karakteri düşünceleri hayata bakışı ve vucudu daha doğrusu görünüşüyle bir bütündür.. ancak görünüş tek başına seçim kriteri değildir.. olmamalıdır
Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
Bazı erkekler aslında erkekler düzgün fizik istiyor o yüzden aşık ediyor o yeteneği varsa bazı kızların fiziği düzgün değil ve sevmez bazıları bu insana göre değişir