Hayatımda en iyi yaptığım şey insanların söylediklerini kafaya takmadan, onların dediklerini umursamadan, kendi bildiğimi yapıp kendi istediğim gibi yaşamak oldu. Kimseye aldırmadan, günahıyla sevabıyla ne hayat benim hayatım diyerek neyi nasıl istiyorsam öyle yaptım; yapacağım da. Değiştirmek istediler beni; değişmedim, hayatıma ve bana fazla laf söyleyen oldu, dinlemedim. Ben nasıl mutlu olacaksam ve bu hayat benim hayatımsa öyle de yaşamaya devam edeceğim, zira kimseye ahkam kesmek düşmez.
Bir insanın hikayesi, bütün insanlığın hikayesidir. İyi mi, kötü mü olduğumuzu öğrenmek istiyorum. İyi isek, Tanrı adildir. Yaptığım her şeyi, beni mahvetmeye çalışanlara ettiğim bedduaları, en önemli anlarda aldığım yanlış kararları, hatta şimdi size yaptığım bu öneriyi bile bağışlayacaktır, çünkü beni karanlığın içine iten Tanrı'dır. Eğer kötüysek o zaman yaptığımız her şey doğru demektir. O zaman ben hiç yanlış karar almadım, demektir. O zaman biz çoktan lanetlenmişizdir. Bu hayatta ne yapacağımızın hiç önemi yoktur; çünkü kurtuluş, bir insanın düşüncesinin ve davranışının ötesinde yatmaktadır. "EN" yok.
Öyle elbette fakat dert var, dertcik var. Sorun olarak gördüğümüz şeyler hayatımızı sürekli olarak olumsuz etkilemiyorsa çok da sorun edilmemeli diye düşünüyorum. : )
kararlarımı hızlı alıp uygulamamak olmalı. Hızlı bir karar versem bile uygulamak için herzaman önüme zaman koyuyorum duygusal karar verdiysem geri adım atmak için bir yolum oluyor en azından
Hmm en iyi mesleğimi yaparım yani askeri havacılığı , bana hangi görev verildiyse 0 dan vururum.. @minnosumbne birde tabi ki bu kadını deli gibi sevmek en iyi yaptığım şey..
Genelde yaptığım her işi adam akıllı yapmaya gayret gösteririm yapamiyacaksam da hiç bulaşmamayı tercih ederim. En iyi yaptığım şey dert dinlemek ve hayatı olduğu gibi kabul edebilmek. Keyifli günler.