arkadaşlar ben sosyopatik kişilikte bir insanım doğrusunu söylemek gerekirse mantıklı olmayan hiç bir şeyi umursamıyorum kafam az çok çalışıyor bunuda kötü bir işte kullanıyorum insanlarla bağ kuramıyorum daha doğrusu kadınlarla ortamımda herkes sevsede kadınlar konusuna gelince aşırı umursamaz bir insanım evliliğe bile mantık çevresinde bakıyorum dışardan biri bana baktığında uyuşturucu bağımlısı diyebilecek kadar tembelim iyi özelliklerime gelirsek iş konusunda aşırı çalışkanım diyebilirim gerçekten sevdiğim bir işse her türlüsünü yaparım ne kadar dış görünüme önem vermesemde insanlar veriyor mavi gözlü sarı saçlıyım ama dediğim gibi aşırı tembel bir insanım kendimi sadece bir şeyler öğrenmeye veriyorum bu yüzden benimle konuşan kadınlar bile ilgi vermiyorum bahanesiyle tekmeyi basıyor açıkcası ne yapabilirim bu konuda fikir verirseniz sevinirim sosyopati konusunda sadece işimde açığa çıkan bir kişilik diyebilirim normal hayatta insanları kandırmayı manipüle etmeyi seven bir insan değilim ama empati konusunda sevgi konusunda yoksunluklarım var bu yüzden sanırım bağ kuramıyorum kadınlarla tavsiyeleriniz çok önemli lütfen hastalıklı bir kişilikmişim gibi aşağılamak yerine düzeltmek için ne yapabilirim bu konuda yardımcı olun
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Olduğun gibi davranmaya devam 👍 değişsen bile sen böyle bir kişiliksin bi yerde patlak verir en iyisi uğraşmamak karşına çıkacak elbet uygun biri
Bu bir psikolog teşhisi mi yoksa kendin mi bu kanıya vardın öncelikle bunu göz önünde bulundurup bir yol çizelim
psikiyatriye bu yüzden 4 yıl gittim
Anladım, bana ulaş lütfen
istek attım
sana mesaj atamıyorum dostum sen bana atabilirmisin
Maalesef ben de mesaj atamıyorum.. Xper yetersiz :'(
mafyapenguenx ig den yaz kanka
@fıreyas gibi bir pamuk şeker
hahahaha
Kanka lütfeeen dhhdg
@Fıreyas senden bende yok dostum bu yüzden sordum hahahaha
@Fıreyas öhm ne?
Durmayacak mısın hdhdd
Kalbinin sesini dinlemeyi denedin mı hiç?
dinlemeyi denedim ama başarısızım sanırım neden diye soracak olursan aşırı soğuk kanlıyım eskiden çok gülen bir insanken deli damgası yemediğim kaldı sonra bunun kötü bir şey olduğunu düşündüm ve hayatım sosyopatiyle tamamlandı diyebilirim kadınlarla konuşmayı bile beceremeyen bir insanım kendimi geliştirmeye adadım bende kendimi durmadan araştırma durmadan öğrenme isteği oluşturdu buda insanlardan uzaklaşmama yol açtı şimdi bir kadınla nasıl konuşacağımı dahi bilmiyorum anksiyete bozukluğu var sanırım her dk gergin hissediyorum bundan dolayı her şeyi batırıyorum sanırım ama iş konusuna gelince aşırı rahat ve iyiyim nedenini dahi bilmiyorum
Kendinde söylüyosun önceden çok gülen biriymissin ama şimdi de çok soğukkanlı ortasını tutturamamissin
Bu arada belki de kadınlarla konuşamıyorum diyosun ama kendini bana gayet güzel ifade ettin acaba sen kadınlara cinsiyetçi yaklaşiyor olabilir misin? ( yanlış anlaşılmasın ab*zaliktan ya da art niyetli olduğundan cinsiyetçi kavramını kullanmadım)
hayır mantık ilişkisi arıyorum diyebilirim konuştuklarım ilgi vermiyorsun diyor ve bu arada tanımadığın insanlarla daha rahat konuşursun derler ya bende onlardanım diyeyim biriyle konuşurken bir şey soracağım mesela boyunu buna bile geriliyorum acaba kızarmı bir şey dermi gibi konuşamıyorum hoşlansam bile ona açılamıyorum bazen içi duygulardan arınmış boş biri gibi hissediyorum doğrusu
Söyle düşün mantık ilişkisinden kastında da ilgi var ilgi görmediğin bir ilişki sana ne katabilir ki ya da sen ilgi gosteremedin bir ilişkide karşındakine ne katabilir onu nasıl mutlu edebilirsin ilişki = mutluluktur sonuçta
Geriliyorum diyorsun da herkes senin gibi ama bir cesaret söylüyoruz bazen bazı şeyleri akışına bırakmak gerekir kızarsa kızsın dünyanın sonu mu sanki
işte bakış açımda sonu gibi geliyor daralıyorum
Herşeyi kontrol edemezsin bunu kabullen bence ve hayatını akışına bırak
İnsanlara insanca yaklaşmak gerekli
Ortak bir nokta
yapabilecek bir şey var mı diye bakıyorum ama yok sanırım ya da ben bilmiyorum
Herkesle bağ kurmak sıkıntı kurulmuyo çünkü
ben daha çok mantık odaklıyım menfaatçi gibi değilde biriyle ilişki kurunca erkek kadın farketmez arkadaş anlamında bana bir fayda sağlarmı ben ona sağlarmıyım bakışındayım şimdi aşırı zeki bir insanla bağ kurmak benim için aptallık olur çünkü ona bir şey katmam kendim gibi insanlarla daha çok arkadaşlık kuruyor kendim gibi biriyle birlikte olmak istiyorum ama bunun olmayacağını düşünmeye başladım açıkcası