İnsanlarla bağ kurmak için ne gerekli?

arkadaşlar ben sosyopatik kişilikte bir insanım doğrusunu söylemek gerekirse mantıklı olmayan hiç bir şeyi umursamıyorum kafam az çok çalışıyor bunuda kötü bir işte kullanıyorum insanlarla bağ kuramıyorum daha doğrusu kadınlarla ortamımda herkes sevsede kadınlar konusuna gelince aşırı umursamaz bir insanım evliliğe bile mantık çevresinde bakıyorum dışardan biri bana baktığında uyuşturucu bağımlısı diyebilecek kadar tembelim iyi özelliklerime gelirsek iş konusunda aşırı çalışkanım diyebilirim gerçekten sevdiğim bir işse her türlüsünü yaparım ne kadar dış görünüme önem vermesemde insanlar veriyor mavi gözlü sarı saçlıyım ama dediğim gibi aşırı tembel bir insanım kendimi sadece bir şeyler öğrenmeye veriyorum bu yüzden benimle konuşan kadınlar bile ilgi vermiyorum bahanesiyle tekmeyi basıyor açıkcası ne yapabilirim bu konuda fikir verirseniz sevinirim sosyopati konusunda sadece işimde açığa çıkan bir kişilik diyebilirim normal hayatta insanları kandırmayı manipüle etmeyi seven bir insan değilim ama empati konusunda sevgi konusunda yoksunluklarım var bu yüzden sanırım bağ kuramıyorum kadınlarla tavsiyeleriniz çok önemli lütfen hastalıklı bir kişilikmişim gibi aşağılamak yerine düzeltmek için ne yapabilirim bu konuda yardımcı olun
İnsanlarla bağ kurmak için ne gerekli?