Gerek fiziksel, gerek duygusal olarak çoğu zaman canımız yanıyor.
Sevdiklerimiz, sevmediklerimiz, ailemiz, çok da gerekmeyen akrabalarımız ya da az zaman da olsa tanıma fırsatı bulduğumuz insanlar, bazen en yakın arkadaşımız bildiğimiz evcil hayvanimiz bile duygusal olarak canımızın yanmasına sebep olabilir.
Fiziksel olarak, sağlığımız umarım hep yanında olur da ufak tefek sıyrıklar vs dışında canımız yanmaz. Sağlıklı zamanlar dilerim herkese.
Peki sizin, bu güne kadar canınızı en çok yakan şey neydi? Fiziksel miydi, yoksa duygusal miydi?
duygusaldı... diğer yarım dediğim kişiyi kaybetmekti.. artık dünyada yaşamıyor olduğunu bilmek.. canımı acıtıyor zaman zaman yerine kimseyi de koyamıyorsun koyduğunu sanıyorsun ama olmuyor oraya girmiyor.. diğer yarım sanırım asla olmayacak
Şu an sinirlerim oldukça yıpranmış durumda. Anlaşılmamak oldukça sinir bozucu ve insanı yıpratan bir haldir. Şu an böyle gergin olmamın sebebi, hayatıma müdahale edilmesi ve anlaşılmamak..! Bu canımı yakmasa da asabımı oldukça yıpratan bir durum.
Benim canımın yanması yıllar evvel Babamı kaybettiğim o gece oldu. O geceyi, kollarımda vefat edişi, o ifade düşündükçe dibe vururum hala.. Başka da olmadı, olmasında inşaallah. Rabbim kimseyi kimseyle sınamasın.
fiziksel acilarda yasadim elbet hatta iki ayagim kirildi iki omzumda kronik cikik var dilim koptu :) sol el bilegim kirildi yani cok ama elbette hayatta kaybettiklerim hatta kopegim malesef ölümler. insan birtek ebediyete care bulamiyor malesef
fiziksel kesin dişcii de. Ruhsal olarak atlatamıcagım bir meselem var çözemiyorum asla da çözemicem ve bu benı surekli yiyip bitiriyor.. Keşkee hiiç bilmeseydim dediğim bir durum..
@Gazali_123 iradeni zorla başka şeylerle ilgilen yaptığın her ne ise düşündükçe daha çok düşünüyorsun ve o eylemi normalleştiriyor. Zihin ve beden olarak yorulmak iyi geliyor. Şeytan sever bunu düşün her günah işlediğinde o seni seviyor.