Merak evet berbat bi his. Bende en Fazla iki gun bilemedin 3 gun suruyo. Dibine vurabiliyorum bazen o duygunun. En sevdigim ozelligim merakimi cezbedecek baska taraflara inanilmaz kolay gecis yapabiliyorum. Kendime bayiliyorum bu konuda Ve hayir yok merak.
Halini merak ettiğim birileri hayatımdadır arar sorarım. Hayatımda olmayanlar umrumda bile olmaz ister çok üzgün olsunlar ya da çok mutlu olsunlar umrumda bile değil kafamı niye bunlara yorayım ki değil mi? sende yorma.
olmazmı yaa seninkide soru bak ben babamı merak ediyorum bizi yani annemi, beni, ablamı terk edip gitti acaba şimdi öldümü yoksa yaşıyormu her ne kadar nefret etsemde merak ediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Merak evet berbat bi his. Bende en Fazla iki gun bilemedin 3 gun suruyo. Dibine vurabiliyorum bazen o duygunun. En sevdigim ozelligim merakimi cezbedecek baska taraflara inanilmaz kolay gecis yapabiliyorum. Kendime bayiliyorum bu konuda
Ve hayir yok merak.
Halini merak ettiğim birileri hayatımdadır arar sorarım. Hayatımda olmayanlar umrumda bile olmaz ister çok üzgün olsunlar ya da çok mutlu olsunlar umrumda bile değil kafamı niye bunlara yorayım ki değil mi? sende yorma.
olmazmı yaa seninkide soru bak ben babamı merak ediyorum bizi yani annemi, beni, ablamı terk edip gitti acaba şimdi öldümü yoksa yaşıyormu her ne kadar nefret etsemde merak ediyorum
Beni merak etmeyeni ben neden merak edeyim🤷🏻♀️ Her şey karşılıklı olmalı degilse de canı sağ olsun 👍🏼
Birkaç arkadaşım var. Yıllardır görüşmüyoruz. Arada sırada aklıma düşüyorlar. Ne yapıyorlar, nasıllar diye...
Merak ettiklerime soruyorum zaten onun dışında yok.
Oluyorr bazen ama geçiyor sonra🤗
Sonucta insan istese anlatır halini di mi ama💃💃😂
Merak duygum kör. O yüzden beni herkes merakta bırakarak cezalandırabilir.
Sevdiceğim şu an poposunun hangi tarafını devirmiş oturuyo diye acaip meraktayım...
Evet var, yıllar geçti sosyal medya bile bulamama çare olmadı.
Var aşırı merak ediyorum.. onunla bu kere bı yerde karsilasmaliyim
Ben şu an kendi halime çeki düzen vermem gerek, başkalarını boşverdim bir süreliğine.
Hayır. Şimdiye kadar çok merak ettim, biraz da onlar benim hâlimi merak etsinler.
Seni merak etse idi, bin defa sana ulaşır idi. Merak ettiğim birisi yok.
Şu an için böyle biri yok.
Yok. Arayıp sorma ihtimalim bulunmayan insanları merak etmem. Arayabildiklerim için de merakta kalmam zaten.
Hayır yokta sana ne oldu böyle üzgünsün sürekli
Jonyi özlüyorum🙁
Fark ettim
Manita mıydı flört müydü
Gelicem dedi gelir mi sence🙁
Ikiside degil samimi arkadastik sadece
Ben bilmiyorum 🤷🏻♂️
😞 peki
Gözümün önünde eğleniyor merakımı bilmem nee
Evet var... Umarım iyidir
Kimse yok.
Kimseyi merak etmiyorum :))
Doğru. Belirsizlikten daha kötü çok az şey vardır.
O beni merak etsin her kimse. Keyifli geceler.
Tabi kii dee, ölüyorum meraktan. 🥲
Var. Evrenin en güzel insanıdır kendisi.
Var inşallah iyidir o
Seninkini merak ediyorum.
Evett.. Bendeki parçası güvende de öbür yarım yok.
Var gibi yok gibi araftayim.
Evet var inşallah rezildir
Hayır, sevdiğim herkes yanımda, yakınımda.
Hiç yok
İşkence çekiyorum...
Var, ama beni merak eden birisi yok.
var bir arkadaş
Yok.
mugeyi merak ediyorum askim napiyo acaba
Evet var.
Evet var...
Yokkkkkk
Var malesef
Yook
Evet