Dipteyimm sondayımmm depresyondayımm💃💃 Yani modumu yükseltmeye çalışıyorum. Kendimden başka kimse buna destek olamıyor kendimi kapatıyorum en ıyısı ben buna sebep olayım 😂 Bitsin bu işkencee. Yarın hava güzel olursa iş cıkısı yolumu falan uzatmalıyım birşeyşer yapmalı işte amann😂😂💃💃
Ödevler var bii sürü off uykusuzum çok uyumak istiyorum film izlemek istiyorum. Zorunlu okumam gereken kitap var unuttuğumdan tekrardan okumam lazım taa ne zaman okumuştum onun özetini çıkarıcam.2 tane resim yarışması vaar daha ortada taslak harici resim yok. Konu eksiklerim var bi de bol. boll
Bu Uluslararası Anadolu Kartalları tatbikatında bilir misin bilmiyorum "Savaşan Anka" kodlu bir uçak vardı , ben onunla katılmıştım tatbikata. Şimdikinin Kuyruk numarası 88-9026 Gözüm diyorum benimine genelde :D
yani şöyle söyliyeyim bir asker veya polis teröristi öldürmez sen birini öldürdün mü diye sorduğunda da bir asker mensubuna hayır , etkisiz hale getirdim der çünkü öldürmek başkadır etkisiz hale getirmek başkadır biz bu kalleşleri etkisiz hale getiriyoruz , göreve gittiğimiz zaman mesela en az 3 , 4 saat sürüyor. Ama sonra onların depoları patlıyor ya gözümüzün önünde bütün yorgunluğumuz gidiyor.
Yerle bir edin abi bu teröristleri kalleşleri Gelmişler ülke kurmaya çalışıyorlar puştlar. Malatya dayken çok görüyordum sizi bu karakaya barajı varya öyle bakıyordum alttan 😂
Tozu dumana katıyoruz gidince :D ha sağ biri mi kaldı onu da acı çektirerek öldürüyoruz , yani her bir aser şehit için birazcık dövüyoruz onları bizim kara mensupları yapıyor yani :D Biz burda olduğumuz sürece ülke kuramazlar emin olun :D ha kurdular mı ülkeyi başlarına yıkarız emin ol bundan Malatyada vardır görmüşsündür evet 'Doğunun bekçileri' olarak geçiyor onlar , bu benim ilk birliğim olduğu için böyle anadolu merkezlerine gönderildim , 2 tahminim vardı zaten biri 8. Ana Jet Üssü 181. Filo Komutanlığı diğeride işte Konya 2. Ana Jet Üssü 132. Hançer Filo komutanlığı. Bu arada Uçağım ; F16 C Block 40 :)
Eminim çok güzel bir histir. Abi ne kadar dövseniz azdır o kalleşlere. Size güvenimiz sonsuz. Filolar hakkında pek bilgim yok art arda uçuyorlardı motorun o sesi bile yeterliydi 😀
biz "Jet Sesi , Özgürlüğün Sesidir" diyoruz Üste Gözüm sizin güveninize ve desteğinize bu dönemde ciddi anlamda desteğimiz var 10 saat boyunca havada yakıt ikmali ile havada kaldım ben bak tam 10 saat boyunca o kalleşlerin inlerini depolarını yerle bir edince moral buluyorum , yorgunluğumu atıyorum
10 saat çok fazla ya abi helal olsun. Patlarken etrafa saçıyorlar ya arada öyle videoları da açıp izliyorum ya da denk geliyor izliyorum SİHA ların daha çok öyle videoları var. ❤
Hayattan, kendimden, yaşanmışlıklar, bilinmez dipsiz bir kuyu. Yaşıyor, işe gidiyor, yiyor, içiyor, nefes alıp veriyor. görünüşüm bakan insan görür. Ama yanıyor beynim, kalbim. Her yanım, içim dışım parça parça. Bir yeri tutup yapıştırsam, başka yerlerim dökülüyor. Düşmanlarım kana susamış zalimler olmasa, derdim Allah vermesin düşmanıma bile.
Bir bardak su ve bir bardak elma sirkesinin karıştırılmasının ardından bir sünger ile birlikte ellerin bu karışımla temizlenmesi, ele sinmiş olan çamaşır suyu kokusunu bastırmada etkili bir tekniktir. Sünger yerine banyo lifi kullanımı da uygun olabilir. Buyrun hanımefendi 😂