Arkadaşlar bahtızlık sorununu sadece benmi çekiyorum yoksa diğer benim gibi erkeklerde çekiyormu cevap verin
Ve bahtsızlığq inanırmısınız
Ve bahtsızlığq inanırmısınız
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayır bahtsızlık diye bişey yok dostum, yani ya sen itici hareketlerin vardır kendin farkında değilsindir veya çevrendeki insanlar sana bunu söylemiyordur, ya da yanlış çevrede takılıyorsundur, merak etme herkesin alıcısı var bu dünyada, bu arada yaş 18 görüyorum bu yaşta boşver düşünme bunları geleceğine bak sen.
Çok teşekkür ederim cevabın için daha iyi oldum sorunu başkasında değilde kendimdede arıycam bundan sonra
Sorun değil dostum yanlış düşünme bu, bazen insan takıldığı çevre ile veya içinde olduğu hayattan farklı insanlar ile beraber olmak ister ama o ortamda onu bulamazsın diye dedim, bir de insan kendini dışardan göremez ondan yoksa sorun değil bunlar doğal şeyler.
Benimde sorunlarım var , herkesin bir sorunu vardır sorunsuz kul olmaz yani inşallah sende dahil herkes mutlu olur
Sağolasın dostum inş hepimiz.
Cevap
2Cevap
Bende var ya iki yakam bir araya gelmiyor
Bünye kaldıramıyor artık cidden
Aynen dw yapacak bir şey yok
Nasipte varsa artık
Erkekler diye bir olay değil. Ben de şanssızım genelde 🤷🏻♀
Hayat bize doğru kişiyimi bekletiyo sence , ya da bir ömür böylemi olucak insanın ister istemez kafasına takılıyo sorular
Ama. İşte doğru kişi gelene kadar o doğru kişiye çok ihtiyacı oluyo bazı insanların , birde inanıp inanıp umudunun boşa çıkması var
İhtiyacın olabilir ama hiç beklemediğin bir zamanda çıkıyor karşına. Ve düşünsene hiç gitmiyor. Beklemeye değmez mi? Herkese inanmamalısın tabiki ama güvenini kendiliğinden kazanabilecek biri olacak. Ben yine de umudunu kaybedip kendini üzme derim. Umarım en yakın zamanda çok mutlu olacağın bir insan olur hayatında. '))
Teşekkür ederim saol, beklemeye devam , peki ya her insan beklermi nasibini kendimi o yüzden yalnız hissediyorum
Çok teşekkür ederim , içime su serptin inşallah seninde nasibin en kısa sürede karşına çıkar duacın olucam😄
Aaaa ne mutlu sana sevindim senin adına
Amin amin saol gerçekten🙂mutluluklar
Sende☺️
Kızlar da çekiyo no problem
Herkes mutlu olsun ya 😄
Hayat şartları nah çekiyo yapacak bisey yok
Çok doğru söyledin , buda psikoloji yani
bahtsızlık yoktur hayırlısı oyledir
Ama bir insanın ahını aldıysandamı olmaz bahtsızlık
Ben😆
Bu durumu sadece ben yaşamadığım için sevindim , inşallah doğru kişi çıkar karşımızw
Tek sen degilsin
Bugün anladımki çoğu kişi benim gibiymiş hakkımızda hayırlısını bekliycez hanım efendi sabır edelim çünkü artık bir arama çabasından yoruldum yani kaldırmıyor bünye
Benn
Aga belki böylesi hayırlıdır ya ne bileyim
Bilmiyorum ya ne gibi hayiri olabilir ki alt tarafi sevilecektik bunun ne zarari olabilir 😓
Aga. Sevmekmi sevilmekmi deseler bir milyon kez sevilmek derim her insan sevilmeyi hak eder ve ister böyle düşünmeyenlerde vardır elbet ama emin ol onlarında sorunları vardır sevilmek çok güzel birşeydit
Dogru istemeyen yeterince sevilmistir ://
Heh tam üstüne bastın , işte biz sevgisiz büyüyen insanlarız o yüzden bizim gibi insanların en çok ihtiyacı vardır , evren , hayat herkese adil davranmıyor işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?