Kişilik & Karakter Açık sözlü biri misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Lafını asla esirgemeyen her şeyi açık açık söyleyen biri mi yoksa laf bende kalsın diyip geçiştirenlerden misiniz?Ben açık sözlüyüm biriyim ve bazı insanlara demek istediğim şey şu: Açık sözlü biri misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
karakedücüük Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bazen susabiliyorum susmanın daha doğru olduğunu düşündüğüm sıralar, ama konuşuncada dilimin ayarı olmuyor çok 1 0 Yorumla
creedence Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl ikiside var bende bazen pat pat söylerim bazen aman ha kırılır derim. 1 0 Yorumla
Night-Walker Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl eeah buraya kimse ben utangac sıkılgan pısırık biriyim diye yazmaz ki zaten 1 0 Yorumla
akdsueo Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl hayır insanları kırmamak adına pek acık sözlü değilim nasıl davranılması gerekiyorsa öyle davranırım 1 0 Yorumla
orbital-e1 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Evet ama burdab yazamam ajsjkd. D. mde falan olmak gerek 😅 1 0 Yorumla
asklqkslskdk Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 61% +1 yıl Duruma göre değişir, ama genel de değilim 1 0 Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Fazla açık sözlüyüm, tehlikeli. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Açık sözlüyum koyacağımi bilsem de söylerim 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kiracagimi Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 730 cevap paylaştı. Dibine kadar açık sözlüyüm 1 0 Yorumla
ismimdensananee2 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. evettt 1 0 Yorumla
Karanlık-cosmos Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 868 cevap paylaştı. Evet açık sözlüyüm 1 0 Yorumla
nikoncu Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Çoğunlukla 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Bazen susabiliyorum susmanın daha doğru olduğunu düşündüğüm sıralar, ama konuşuncada dilimin ayarı olmuyor çok
ikiside var bende bazen pat pat söylerim bazen aman ha kırılır derim.
eeah buraya kimse ben utangac sıkılgan pısırık biriyim diye yazmaz ki zaten
hayır insanları kırmamak adına pek acık sözlü değilim nasıl davranılması gerekiyorsa öyle davranırım
Evet hiç esirgemem lafımı
Evet ama burdab yazamam ajsjkd. D. mde falan olmak gerek 😅
Değişir
Lüzumsuzluğa gerek yok
%70lerde açıksözlülüğüm
dobrayım ama patavatsız değil
Beynini düşürmüşsün gardaş diye
Değilim, olmak da istemem aslında
Açık sözlü olduğum söylenemez
Yerine göre evet öyleyim
Fazlasıyla açık sözlüyümdür
Duruma göre değişir, ama genel de değilim