Boş bir sayfa ve düz bir çizgi; bir ucu doğum, diğer ucu da ölüm gününüz. Şu an bulunduğunuz konuma bir x bırakabilir misiniz? Baharı, dönüm noktası, dibi, belki ikinci baharı... sizce neresindesiniz?
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Aslında ne kadar zor zamanlarda da olsak şu an hayatımın en güzel yerindeyim duygularım, düşüncelerim tam yerinde olduğu bir yaştayım Hayatımın zor ama en güzel yerindeyim Bazı insanların gerçekten iyi olmadığını, insanların çıkar ilişkilerini anlıycak yaştayım Artık hayır diyebilerek araya mesafeyi koyabilecek yaştayım...
Son nefesimde bile olsam daha "dün geldim" bu ne acele derim sanırım. Böyle bir soru karşısında içimdeki çocuğa seslenirim o da bana "yağmur ne güzel yağıyor" diye cevap verir. Tam da olmak istediğim yerde, çatlayan dudaklarıma bir damla düşsün diye yağmurun altındayım. Çocuklar bilirsiniz, yağan yağmurun hiçbir damlasını kaçırmak istemez..! Ve ıslanmaktan korkmaz.. Öyle bir yerdeyim.
Hayat çizelgem. Ortalara yaklaştım. Tabii ölümün ne zaman çatacağı belli olmaz ama 77 yaştan fazla yaşamak istemem ona göre belirledim ama nedense içimden bazen genç yaşta öleceğim geçiyor. :D Öyleyse X ortayı epey geçmiş olabilir. Ama bu tablo benim için ideal. Can sıkıntısından oldu biraz :D
Ben de bilmiyorum. Günahlar içinde boğulurken daha çok günah istemek gibi ama sessiz sessiz. Can veriyorum yavaşça ama kimse görmüyor.. Hayatımın neresinde olduğumu siz söyleyin.
Oratalri geçmiş sanki sonduzluktesin ama dışardan ataka yapan olursa bilemem :)) bence çok şeyi kafaya takiyosun buda yaşam enerjini tüketmiş sana enerji lazım motive olman gerekli aslında deli dolu birisin ama. ne zaman ne yapacağını kestirmek zor
Dönüm noktasının dibindeyim ama bir türlü dönemedim orayı. 😀
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Genç sayılmak için çok geç, yaşlılığı kabullenmek için çok erken bir dönemdeyim. Öbür dünyada gitmek istediği yer gibi tam da Araf'ındayım hayatın... 😊