Burçlarla pek ilgilenmem aslında. İnanmamaktan ziyade mantıklı gelmediğini söyleyebilirim. Yine de biraz araştırdığım ya da kulak aşinalığım vardır. Ancak yazacaklarım sabit şeyler olmayacak. Çünkü insanların karakterini doğduğu gün/ay/saat belirlemez. Kendisi değiştirir ve şekillendirebilir. Tabii isterse... Başak burcuyum ve balık burcu olan hiçbir insanla şu ana kadar anlaşamadım. Genel olarak sürekli bir çatışma içinde oldum. Balık burçları söylenene göre daha hayali, duygusal takılır. Ben aksine realist ve sert mizaçlıyım. Karşımda ağlak biri görünce tahammül edemiyorum. Bir de terazi burcu var. Çevremde var mı bilmiyorum ama yine okuduğuma göre diğer burçlara nazaran bana daha ters olan bir burç. Terazi burçlarının dengesiz ve kararsız oldukları söyleniyor. Başak burcu ise net kararlar alabilen bir burç. Bu yüzden balık ve terazi diyor ve noktalıyorum.
burçlar astroloji fallar yalan arkadaşlar Az fizik okursanız Dünyada her şeyin birbirini etkileyen Bir sürü hesaplanamaz değişkenlerin içinde yaşadığımızı göreceksiniz
Ben Aslan burcundan kısıtlanamaz şekilde nefret ediyorum. Ben Akrep burcundan kayıtsız şartsız nefret ediyorum, Ben İkizler burcundan sonsuz sınırsız nefret ediyorum, Ben Başak burcundan şiddetli biçimde nefret ediyorum, Ben Terazi burcundan inanılmaz derecede nefret ediyorum, Ben Kova burcundan ezeli ve ebedi nefret ediyorum, Ben Koç burcundan tahmin edilemez şekilde nefret ediyorum, Ben Boğa burcundan ölçülemez derecede nefret ediyorum, Ben Yay burcundan sonsuz ölümsüz nefret ediyorum, Ben Yengeç burcundan çılgın bir şekilde nefret ediyorum, Ben Balık burcundan da azılı bir düşman gibi kusursuz nefret ediyorum.
Valla ben de yükselen ve burç akrep olmakla beraber aile bireyleriminde hepsi akreptir.. Kişilik özelliğinden tut, her konu da ehli oldum artık.. Sevecen olduğumuzu düşünüyorum ama kendi adıma. :D
Benimde hem yükselen hem kendi burcum boğa mesela. :D Akrepler iyidir, genelleme yaparsak arkadan vurmaz, sağlam dost olurlar tek sorun bazen hırslarına yenik düşebiliyorlar. Duygu kontrolü eksikliği olduğunu düşünüyorum. Onun dışında iyidirler bence de :D
@Koşucu54 burda tek bir burcu yazdığıma göre çoğul yaşadığım bir durum olmuş demekki ve ayrıca çoğul eki cinsiyete dayalı bir söz yok orda tek yazanda ben değilim bu benim düşüncem
Düşüncene birşey demedim lakin herkes aynı değil. Insanın hayatına birden fazla kişi ister istemez görüyor. Birden fazla da boğa burcu olabiliyor. Sen öküzlere denk gelmişsin
@Koşucu54 soru sahibi sormuş bende cevap vermişim ama demek olmuyor ki her boğa burcu aynı eğer gerçekten saygı duymuş olsaydın o şekilde yorum yazmazdın benim burcumla ilgili biri nerdeyse nefret kusmuş onun düşüncesi yorum yapmadım yazabilir