Aykırı biri gibi duruyorsun ne söyleyeyim ilk gördüğüm de gıcık olmuştum. Yorumlarını felan okudukça da kadınları sadece cinsel obje olarak görmen ya da her şeyi basit karşılaman ve güvensiz oluşun hoşuma gitmemişti. Ama iyi biri olduğunu düşünüyordum. Sonra konuştukça öyle gıcık biri olmadığını gördüm.
Kalp gözünün açık olduğunu , yemek yapmak konusunda yetenekli olduğunu ve anaç bir yapın olduğunu düşünürdüm. Büyük ihtimal insanların dertlerini de sıkça ortak oluyorsun onları dinliyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Biliyorum ama senden de duymak isterim 😂
Sürekli olmadık yerde başına musibet gelen biri gibisin.😂
Sjsfjdjdfksk boyle sallama yok 😂ahah
🤣🤣
Sıkıcı aptal, kullanılmaya müsait ve tek kelimeyle garip.
Dur tahmin edeyim kim bu 🤔 çıkaramadım
Sen söyle
Bulunca söyleyeceğim.
Peki ilk izlenim ne ordan bakınca
O zaman bana neden tavır aldığını da öğrenmiş olurum belki
ne tavrı? yazmadın ki
Aykırı biri gibi duruyorsun ne söyleyeyim ilk gördüğüm de gıcık olmuştum. Yorumlarını felan okudukça da kadınları sadece cinsel obje olarak görmen ya da her şeyi basit karşılaman ve güvensiz oluşun hoşuma gitmemişti. Ama iyi biri olduğunu düşünüyordum. Sonra konuştukça öyle gıcık biri olmadığını gördüm.
İlk gördüğün kişi neyse o ben değilim. d
İyiki değilsin
Cinsel obje mi sadece libidom yüksek onun dışında yok öyle bir şey
İyi
Peki kullanılmaya müsait olduğunu nerden çıkardın
Kendime bakınca öyle geliyor
Bence öyle değil. Ki seni kullanacak biri -yine bence - güzel bir duygusal sömürü yapması gerek. 😂
Duygu sömürüsü yapanlar beni kullansaydı dilenciler milyoner olurdu. . S
😂😂 neyse sustum 🤐
geçir bakallm
😂😂 geçireyim, ilk izlenim de gayet güzel bir kadın olduğunu ve dobra olduğunu söyleyebilirim.
vaaay teşekkür ederimm 🥰🌸
❣️❣️
Bende😂😂
Akıllı , yumuşak kalpli , dost canlısı ve sevdiklerine karşı korumacı biri olarak görürdüm
Ben ediyorum he
Her şey olduğuna varır tiplemesine sahip bir yandan da hırslı biri gibi duruyorsun. Umarım anlatabildim😬
Çok net herşey sağol fjfjfjdmdjdkjd
😂iyi
nasılmış bakalım
Direk gitarcı çocuk😂
bildin tuğkan aşığı bir de :))
Kendini de beğenen birde 😂 ( kötü anlamda değil)
beğeniyorum ama çok değil
Yakışıklısın kardeşim. Beğen zaten hatta çok beğen 🌸mütevazi olma 😂😂
eyvallah sende güzelisindir eminim teşekkür ederim iyi günler.
Sağ ol sanada iyi günler
nasılmış
Her şeye lanet okur gibi
Bir izlenim
Evet yorumunu merak ettim..
Sevecen ve iyi niyetli bir abimiz gibi duruyorsun.😄 Allah her şeyi gönlüne göre versin
Teşekkür ederim canım, senin de inşallah..
🌸🌸🌸
haydi söyle
Eğlenceli , toplum yargılarını çok fazla umursamayan , arkadaş canlısı biri gibi.
Olurr
İlk izlenimimde baskın bir karakter olduğunu ve insanları yönetmeyi sevdiğini görüyorum
Ben ediyorum
Hayata insanlara farklı açıdan bakan şairane biri olarak düşünürdüm
Farklı açıdan baktığım doğru aslında
Evet.
Sezgileri kuvvetli , büyük ihtimal sesi güzel , bakımlı biri olduğunu düşünürdüm
Ediyorum.
Gözlem gücü kuvvetli ve olayların dışında kalmayı seven biri gibi olduğunu düşünürdüm.
Yaz bklm
Kalp gözünün açık olduğunu , yemek yapmak konusunda yetenekli olduğunu ve anaç bir yapın olduğunu düşünürdüm. Büyük ihtimal insanların dertlerini de sıkça ortak oluyorsun onları dinliyorsun
Hadi dök içindekileri
Bakalım dışarıdan nasıl gözüküyorum
Yaz bakalım ne yazacaksın?
Et bakalm
Ciddi görünümlü , yalnızlığı seven biri olduğunu düşünürdüm. Ve mutlaka seni seven bir oğlan olduğunu da söyleyebilirim.
Sevmek yetmiyor.
Haklısın
Ederim
Kızların ilgisini çeken bir tip olup aynı zamanda bir o kadar da onlarla kavga eden bir tip olduğunu düşünürdüm 😂
Bu tiple nasıl kızların ilgisini çekebilirim snjfjf
Tipinde ne varmış 😂😂
Kendine yazık ediyorsun kardeşim.😆bence gayet de yakışıklısın
İlginç sagol o zaman😀
Buyur
Sert görünümlü olduğunu düşünürdüm. Sınırlarını zorlamayı seven bir o kadar da başkasının yanında küçük düşmeyi sevmeyen biri gibi
Olur..
Söyle bakalım.
Evet merak ediyorum
Evet olur
Beni de yapsana
Ediyorum
Neye izlenimimiz?
E peki
Olur