Aslında insanın gerçek yüzü her zaman ortadadır, sadece bakmakta ve anlamakta geç kalıyor insan, bu kadar. İnsanların gerçek yüzleri artık umrumda bile değil, artık ne kimseye küsüyorum ne de kimseye güceniyorum. Çünkü küsecek kadar değer, gücenecek kadar da yer vermiyorum hayatımda. Gerçek yüzleri kötü günde daha da çok ortaya çıkıyor maalesef.
Ellerine bi güç geçtiğinde görebiliriz , para ya da benzeri. Eğer kendisini senden daha üstün görüyosa , daha bilgili ya da kültürlü. Senden cıkarı varsa ve bunu artık alamıyorsa görebiliriz. Bide uzun süre tanıdıktan sonra
Yemin ederim ki ben gerçek karekterden kontrol edilemez derecede nefret ediyorum. Sahte karekterden de ezeli ve ebedi nefret ediyorum nefffreeeeett nefffreeeeett😡😡
@Diğerkâm1i bak bunu duymak beni müşerref ediyor lütfen daha içten söylermisiniz bunu😂 Aynen şu şekilde ben senden ilelebet nefret ediyorum nefffreeeeett diye😂
Pek çok zamanda gösterdiği söylenir; güç elde edince, ölmeden hemen önce, ölüm korkusunu hissedince, alkollüyken, yolculukta. Kısaca kendini zor duruma sokan veya karşısındakini ezecek konuma geldiğinde gerçek yüzünü gösterir.
"İtlerin dostluğu ortalarına kemik atılana kadardır." diye bir söz vardır. Ne zaman çıkar çatışması yaşanırsa o zaman bir insanın gerçek yüzünü görebilirsiniz.