Bir yanım diyor, sevdiğin müzik gruplarını dinle, NBA vs oyna...
Diğer yanım diyor, kapat telefonunda ne varsa, kendini kitaplara ver...
Diğer yanım diyor, kapat telefonunda ne varsa, kendini kitaplara ver...
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
20Bana da öyle geliyo da, bilmiyorum.
Arada kalmaktansa hiç birini yapmamak daha iyi
Öyle yapicam herhalde, ne kitap ne müzik, ot gibi:):))))
Yok ya otluk değil. Düşünürsün sende
Sana bir soru, profilimde de sordum gerçi? Bir müzik grubuna hayran olurken solistin karizması önemli midir? (Ulan bu herif amma karizma dur ben şu müzik grubunun hayranı olayim) Çünkü dinledigim (maroon 5'dan emin degilim) bütün grupları solistinden dolayı sevmişim, özgüven hesabı...
Hayır önemli olmamalı çünkü müzikte seni etkileyen ve çeken şey şarkıyı söyleyen kişi değil. Şarkının kendisi olur. Solistin güzel olmasıda egonu tatmin eder sadece.
Mesela şimdi ben Maroon 5 hayranıyım 2012'de dinlemeye başladım, baktim sarkilar guzel, Adam Levine'le benzer yanlarım var, Adam Levine'i örnek almaya, Maroon 5 hayranı olmaya başladım (bilincsizce)
Ama burdan sonrası hep arayarak oldu, Aa Remington da karizma var Palaye Royale hayranı olayım, Zac Barnett'te karizma var American Authors gibi..
Ego demişken, bunu böyle yapmak bana özgüven getiriyo, dediğin gibi egomu tatmin ediyo:):)):)
Mesela baktım en son Danny O'Donoghue, The Script solisti, adamda karizma var, bazı şarkılar güzel, ama alışamadım bazılarında sıkıldım dinlerken...
Hoşumuza giden şeyler ego oluyor. Şey durumuda var insan sevdiği şeye toz kondurmak istemez her şeyi mükemmel olsun ister yani ilk başta müzikleri hoşuna gitmiş olsada içinden adamında karimzatik, yakışıklı olmasını istiyorsun çünkü birnevi o seni temsil ediyor gibi bir şey.
Bu yüzden herşeyinin beğenilmesini , güzel görünmesini istersin
Aynen ben mesela eskiden çok çekingen bir insandim kızlara karsi, lise sonra kadar... Maroon 5 falan yoktu hayatımda, Maroon 5'la tanışıp, Adam Levine hayranı olunca hayatım değişti nerdeyse... Enrique Iglesias falan bile dinlerdim... Yanı demek istediğim, benim solistiyle benim isime yariyorken şarkıları da beğenmem lazım...2 turlu goturuyorum bu sevdiğim gruplari:):)):
Ama aslında gerçek olan benim yaptığım yanlış, dediğin gibi bi grubun şarkılarını sevmek lazım... Solistini değil...
Şarkıların seni değiştirmesi ilginç. Demek ki genel - geçer bir şey değil. Sana yaramış.
Kesinlikle.
Zamanında bi kız, o dönemlerde Twitter'da konusuyoduk, benim müzik zevkimin çok iyi olduğunu soylerdi:)
Konuşmayı devam ettirseydin ya
Ne biliyim 9 yıl oluyo, muhabbet bi yerde bitti:):)
Olmuş baya. Kafa dengi değilsende devam ettirmenin bir alemi olmuyor
Öyle. Ama kültürlü bir kızdı, konusmasi... Kitap da okuyodu herhalde...
Çekici oluyor öyle insanlar. Bilmek güzel bir şey. İnsana bir kalite katıyor
Çok haklısın.
Sağ ol
Rica ederim:)