Kimileri öpülerek uyandırılır her sabah, kimileri dürtülerek. Kimileri uyandığında bir gül bulur yanında, kimileri ise, günden güne küle dönen bir yürek. Kimileri tatlı sözlerle başlar güne, kimileri ağlamaktan şişmiş gözlerle. Kimileri yanında uyuyan kişinin varlığına şükrederek başlar güne, kimileri belki değişir umutlarıyla sabrederek. Kimileri el ele tutuşarak ve göz göze bakışarak uyur, kimileri ise, kendine ve yastığına sarılarak..! Günaydın...🥀😍🤗🌷
Yarennn02 | Kişilik & Karakter konusunda 164 görüş paylaştı.
Xper 7
14 gü
4 soru en sevdiğin kitap ama 6 soruda en sevdiğin kitap , neden? 6. Soru varken kimsenin 4’ü soracağını sanmıyorum güzelce bir soruyu kafadan elemişsin orda 20 soru var gibi olsada aslında 19 soru var... ben hayalindeki adını değiştirmek istesen ne koyardın diye soruyorum
InsaAllah yaparsin. Bende tam tersi, cok sevildigimde bile takmam umrumda olmaz sevildigimi. Benim icin tek önemli olan sevdigim kisininde beni sevmesi. Cok sükür sevilmek derdim yok bu iyi bir sey benim icin. Bagimsizim yani
Haklısın abi ama o konuda kararsızım belki diğer dünya diye bişey yoktur tüm bunlar sadece insan yazması olabilir sonuçta hiçbir şey bilimsel olarak kanıtlanabilmiş değil her şey inanç sonuçta herkesin fikri ayrı tabii senin için doğru neyse onu yap umarım yaptığın iyilikler yerini bulur
Peki yaaa o zaman peki ya sen yardıma muhtaç bir durumda iken bir el gelip sana dokunsa ve bütün ihtiyaçlarını karşılama sevinmezmisin ve bu mutluluk anını yaşamak yetm3zmi insana sence
Haklısın abi buna bişey diyemem yardım eli uzatana yardım eli vermek lazım yani bunun inançı dini yok insanlık bu herkesin yapması lazım iyilik yap ki iyilik bulasın paylaştıkça da çoğalır derler. Ama yinede hepsini dağıtmazdım bi kısmını kendime ayırırdım kalanını dağıtırdım
sierravista | Kişilik & Karakter konusunda 363 görüş paylaştı.
En İyi Erkek Görüşü