- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılmigrosta ve büyük marketlerin tamamına harika indirimli bitkiler geldi internetten görüyorum ama gitmiyorum kendimi nasıl tutuyorum bilmiyorum ama tam nefis terbiyesi evde attığım her adımda aklımdalar... İtiraf ediyorum normal değilim 😄😄
42 Yorumla- +1 yıl
Noldu bakiim😄
En İyi Cevaplar
Itiraf ediyorum Anne salonda ki aynayi ben kırdım kucuk kardeşim değil itiraf ediyorum Yenge yeni aldığın koltuk takımını ben yaktım yanlislikla da yakmadım itiraf ediyorum baba eski takim elbisenin icine sakladığın dolar ve eurolarin bi kısmını alip harcadım muhtelemen biliyosundur itiraf ediyorum amca kafende yeyip icip hesabi sana yazdiriyorum muhtemelen buna kizmaz itiraf ediyorum kankamin arabasının tavanını ben çökerttim üstüne balkondan bişi düşmedi itiraf ediyorum baba bana aldığın 3500₺ lik telefonu universite de satip kizlarla arkadaşlarımla yedim ohh be rahatladim simdilik bunlar yeter
32 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzun ilişkim olmuştu ben ayrıldım bir sebepten ötürü pişmanım tabi. Uzun ilişkimden sonraki ilişkilerim bok gibiydi, hep onun gibi seven birini aradım ama bulamadım :( Kimse onun gibi değil beni en güzel o sevdi.. Dün de arkadaşımın numarasından onu aradım arkadaşım konuştu ismimi söyledi sen oysan söyle uğraşmayayım dedi sonra hafif gülmemden anladı işte ama itiraz etti arkadaşım neyse öyle işte
20 Yorumla
+1 yılBu itirafım beni erkek sananlara gelsin;
Agalar ben aslında kızım. Bi kız size karşı nazlı cilveli flörtöz davranmak zorunda değil. Sizi dalgaya alıyorum diye illa erkek olmama gerek yok.54 Yorumla- +1 yıl
seni dalgaya alanlar ölsün 🥰🥰😍erkek sananlar gebersin
- +1 yıl
@visnesuyuictibayildi Yok ölüm çok kolay yaa en iyisi ayak serçe parmaklarını sehpaya çarpsınlar👿
- +1 yıl
dimi :o Allahindan bulsunlar ölümü <3
- +1 yıl
Eksileyen abi ne o yoksa sende mi beni erkek sanıyordun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılİtiraf ediyorum,çok dengesizim.😄
40 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. itiraf ediyorum ben bi harikayım
20 YorumlaGalasaraylıyım ama gönlüm bazen Beşiktaşa kayıyor. 🙄
114 Yorumla- +1 yıl
😂😂Beşiktaşlı doğulur ama geç kalmış sayilmazsin
- +1 yıl
İHANET!
+1 yılİtiraf ediyorum ağladıktan sonra aynanın karşısına geçip "ne kadar güzelim keşke hep ağlasam" diyorum😂😂hem egoistim hem de pskopat 😂😂
62 Yorumla- +1 yıl
Haha süper 😂
- +1 yıl
Daha 11 - 12 yaşımdaykende böyleydim😂😂
+1 yılOna çok alıştım ve onsuz bir an'ın geçsin istemiyorum..
Her bir saniyesi harika..30 YorumlaVücudu ve yüzü bunun gibi olan kadının kalem etekli stilettolu halini acayip arzulatici buluyorum...
İtiraf ediyom 😝10 Yorumla
+1 yılİtiraf ediyorum ben psikolojisi bozuk, psikopat zir deli ve borderline olan bir psikologum🥺😂😂✌️
611 Yorumla- +1 yıl
😅😅 malesef doğru
- +1 yıl
Psikologların zaten psikolojisi bozuk olur yoksa hastalri nasıl anlayacak 😀
- +1 yıl
@içsesiniixz işte tam yerimi bulmuşum diyorum 😂
- +1 yıl
🥰🥰😍
- +1 yıl
Mum dibine ışık vermez zaten. :)
- +1 yıl
@Managermann haklısın 🙈
- +1 yıl
@Boavista değil miyim cidden🙄
- +1 yıl
@Boavista 😊😊
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılİtiraf ediyorum.
Çok safım. Sana güveniyorum diyen herkese güveniyorum. Kullanıldığımı sonradan anlıyorum. :)49 Yorumla- +1 yıl
Sövgüler bende de çok oldu. Ama yapacak bişey yok. :)
- +1 yıl
Koç burcu değilim. Aslan burcuyum 🙂 @burak3006
- +1 yıl
Evet öyle olmuş :)
- +1 yıl
Allah yolunuza iyi insanları çıkarsın. :)
- +1 yıl
Amin hocam 🤲🤲🤲
+1 yılÜzülerek itiraf ediyorum ki 2 gün önce 'kardeşim;' saydığım kişinin gözümün önünde uçağı düştü , şehit oldu.
32 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler ^^ Yani her şeye rağmen gülmek gerek , isnan üzülür tabii ki üzülmesine ama gülmeside gerek yüksek mertebeye ulaştı. Orasınıda Allah bilir gerçi
+1 yıl😂itiraf ediyorum yav siteden birisine aşuk oldim öhöm öhöm😂🥳birde psikopatım, salağım, kendimi beğeniyorum, pisliğim
36 Yorumla- +1 yıl
😂soruya gelirse itiraf ederim😂🥳
- +1 yıl
Geldim bile 😝😝😝😝😈😈😈
- +1 yıl
@Karamelaaaa 🥰🥰😍geldi anam ben buna asik oldum
- +1 yıl
🥰🥰🥰😍😍 hayatımın aşkı
Günaydın.✨
Genelde ayıcığımın canlı olduğuna ve beni anladığına inanıp ona uzun uzun dertlerimi anlatıyorum. Deli değilim ama korkmayın.🙊32 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl😊 eski sevgilim beni ilişkide doyiramadigi için onun en yakın arkadaşıyla üç beş defa yatmistim. Hiç de pişman degilim
63 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl😀😀😀
+1 yılİtiraf ediyorummm 😂
Çok cinimmm😂😂
A ptal yerine konamıyorum😂😂45 Yorumla- +1 yıl
Tuzak 🪤 fare tuzagı😂😂
- +1 yıl
Kaşarlımmsı😂😂
+1 yılÇok şişko bir itiraf olmuş 😅
Benim aklıma itiraf gelmiyo gelince yine uğrarım 🙄41 Yorumla
+1 yılGenel olarak insanların birçoğunu aptal olarak görüyorum canım sıkılıyor ve bu yüzden kendimi insanlardan soyutluyorum.
24 Yorumla- +1 yıl
18
- +1 yıl
6 senedir spor yapıyorum ondan kaynaklı olabilir.
🤭 her şeyi yazıyorum burada açık açık itiraf edecek bir şeyim kalmadı 🤣🤣
33 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣dipte köşede küçük bir kırıntı da mi yok
- +1 yıl
Bebekken ağzıma çiğ balık sokmuşum hatta resmim de var 🤣🤣 sayılır mı
- +1 yıl
Hahaha sayılır 🤣🤣 suşi niyetine
+1 yılBende cok sakarım
Ayagimi surekli bir yerlere vuruyorum olmadi kafamı. Hic yapamadım belimi yani ☹🤣🤣12 Yorumla- +1 yıl
Ama öyle 🤣🤣
+1 yılItiraf ediyorummmmmm seviyorummmmm uleynnnnnnnnnnn 😂😂
23 Yorumla- +1 yıl
Ağaçları, çiçekleri, öküzleri 😂😂😂
+1 yılİtiraf ediyorum insanların dediklerine çok çabuk inanıyorum.
Bazen de insanların , hislerini, duygularını, gözlerine bakarak okuyabiliyorum.
Sinirlendigimde gülüyorum.
Karşılıksız iyilik yapmayı seviyorum.10 Yorumla
+1 yılHer gece ağlıyorum, ve 100′den fazla peçetenin olduğu gizli bir kutum var. Ahahah
60 Yorumla
+1 yılİtiraf ediyorum galatasaraylıyım ama gönlüm beşiktaştan yana😂
15 Yorumla- +1 yıl
Deme öyle 5 yaşından beri🥺🥺🥺😂
- +1 yıl
Pişman etme itiraf ettiğime 🥺gelme üstüme🥺😂
+1 yılBurcum ikizler ve bütün özelliklerini taşıyorum 😁 (Taşımaz olaydım)
19 Yorumla- +1 yıl
Allah yardımcımız olsun 🌵
- +1 yıl
Gülücük koyacaktım kaktüse değdi elim 😁
- +1 yıl
Kurtarırın yok rüya. Boşuna çırpınma 😂
- +1 yıl
Zahmet olacak 😀
- +1 yıl
Niye ya benim en yakın arkadaşım ikizler ve dünyanın en güzel2. Burcudur net
- +1 yıl
@hgtgshv66yvs6ysv kötü demedim ki sadece insanı gereğinden fazla yoruyor. Sürekli kendi kendinle çekişip duruyorsun falan 🙂
- Kişilik & Karakter konusunda 605 cevap paylaştı.
+1 yılAraba satışında normalimden fazla fiyat istedim sonra üzüldüm ama
13 Yorumla- +1 yıl
Dimi pişman oldum ama zaten satmadım!!
Sevgili sevgilimi 7/24 stalklayıp kıskançlıktan sinir krizi geçiriyorum ama milim belli etmiyorum. Çok yorucu yaaa...
40 Yorumlaİtiraf ediyorum ben sakar değilim desem de neredeyse her gün bir yere çarpıyorum bir yerimi ya da dışarıdayken hep düşüyorum ahh o bacaklarım çok yaralandılar 🤦🏼♀️
20 Yorumla
+1 yılİtiraf ediyorum karşı komşunun evine lazer tutup adamı sinir eden bendim
50 Yorumlaİtiraf ediyorum: FENERBAHÇELİYİM
33 Yorumla- +1 yıl
daha önce hangi takımlısın diye sorduklarında fenerbahçeliyim diyorsan bu itiraf olmuyor ki :D
Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Tüm KS ailesini şoke edecek itiraf! Türkiye'nin ve Eskişehir'in en ucuz Clio Symbol kullanıcısıyım. Piyasaya inat 3 yıldır fiyatı sabit ve tek kuruş oynamadı.
10 Yorumla
+1 yılYağ içtim. Elektrikler kesilmişti hava da çok sıcaktı, bende buz dolabındaki suyu bardağa koyup dışardaki şişeden ılık su (yağ) ekledim. Uyku mahmurluğuyla da çoğunu içtim :/
10 Yorumla
+1 yılBelki inanmayacaksınız ama itiraflardan da azgın şekilde nefret ediyorum nefffreeeeett.
40 Yorumlaİtiraf ediyorum acayip ukalayım 😂
22 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. 90 lı yıllarda sabah programı sunan Jülide Ateş 'e aşıktım. :D
31 Yorumlaitirafmı bilenmez fakat HAYAT'ta en çok sevdiğim insanı kaybedecek kadar çok seviyorum fakat kaybetmek istemiyorum o zaman sevmiyeyim mi :((((
10 Yorumla
+1 yıl10 YorumlaAnnemlere kuzenimle bir yere gidiyoruz diyip evden çıkıp çok daha uzak bir yere gidip sevgilimle buluşmuştum allah affetsin. Pişmanım
10 Yorumla
+1 yılİtiraf ediyorum geceleri gizli gizli ağlıyorum 😭😭
20 Yorumlaİtiraf ediyorum ben iyi biri değilim sadece öyle görünüyorum.
20 Yorumla
+1 yılHangi birini itiraf edim cehennemde locadan yerim hazir😅
21 Yorumla- +1 yıl
çokmu kötü :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurnumu kariştirip cikan pisligi parmaklarimla yuvarlayip yere atiyorum😀
50 Yorumla
+1 yılİlgi hastasıyım, ne kadar ilgi görsem de asla yetmiyor o yüzden etrafımda bir tane bile insan kalmadı. İlgisizlikten kafayı yemek üzereyim. Artık kendi kendime ilgi göstermeye başladım
50 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılKuzenine aşık olan, ilişki yaşayanlardan tiksiniyorum.
20 Yorumla
+1 yılArkadaşımın sevgilisinden hoşlanmıştım. Onlar ayrıldı benim hoşlanmam da bitti şdmdldmdldmdkdbddkd
32 Yorumla- +1 yıl
Severiz şsismdşdmd
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2018 yılında cinsel ilişki yaşadım ama hiç yakın arkadaşlarım bilmiyor ve beni hâlâ bakire sanıyorlar 😶
31 YorumlaÇok şapşik olduğumu ve kendimi çok sevdiğimi itiraf ediyoruumm..👻
DDKFKDKDKFKFKDDK10 Yorumlaiçimdışım bir olduğunu farkettim itiraf edicek bişeyim yok sanırım 5dakika düşündüm ama bulamıyorum
10 Yorumla
+1 yılÇalıştığım zamandan çok daha fazlasını tatil yapıyorum. Gizli tembelim.
10 Yorumlaİtiraf ediyorum Serdar Ortaç fanıyım, şu an Asrın Hatası'nı dinliyorum hatta. Hemşehriyiz zaten. :D
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBana sorcağın ilk soru da sana net ve doğru Bi şekilde itiraf edicem. 😊
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. İtiraf ediyorum şansa inanmam ama şansızlığın efendisiyim
10 Yorumlaşu an tuvaletteyim sigaramı yaktım KS de exper kasıyorum 🙄
11 Yorumla
+1 yılİtiraf ediyorum insanlar o kadar çok ki sinir oluyorum.🙁
20 Yorumlaİtiraf ediyorum aptal gibi davranıp uzaktan izlemeyi seviyorum...
10 YorumlaBayramda gelen misafirlere sidikli kolonya tuttum 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYatmak istedigim bir kızla olayı daha çabuk cinselliğe getirmek için sarhoş taklidi yapıyorum işe yaramazsa ertesi gün çok sarhoştum hatırlamıyorum ayağına yatıyorum
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO kadar çok ki. Herkes efendi işinde gücünde zannediyor. Her ay bir eskort çağırıyorum. Faizle para verip , kazandığım paralarla yardım yapıyorum.
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEksi atan arkadaşlar çok dürüst. Hepsi melek. İçlerinde şeytan fantazi kuruyor haberleri yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılitiraf ediyorum tek kişi ile yetinemediğim için eski sevgililerimi aldattım. bundan dolayı sevgili yapmıyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Seninde bunyen sağlammış :)
+1 yılHerşeyi birakıp bir dağın başında veya ormanda ufak bir kulubede yaşamak istiyorum. Herkesden uzak tek başıma birde yanımda kangal köpeğiyle birlikde
20 YorumlaBen çok safım diye hep yalan söylüyorum 😈😂😂
55 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİtiraf ediyorum Zoom daki canlı dersleri açıp uyuyorum.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİtiraf ediyorum sokak kedilerini öpüyorum. 😊 Mama yerken nice minnoşu ensesinden mucukladım. 😊
30 Yorumla- Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne