Kadınları mutlu etmek zor olmasa gerek öyle düşünüyorum. Küçük şeylerden bile mutlu oluruz biz; peki biz kadınları mutlu etmenin formülü nelerdir? Kendimden örnek verirsem uzun olur.🙆🏻♀️⭐️
Kadını başlarda mutlu edersin. O tamam. Ama çoğu kadında şu kafa var, onda şu var sende neden yok... Ömrü mukayeseyle geçer. Ama sen bir mukayese yap, anında fişini çeker. Ben Günümüz kadınların çoğunun küçük şeylerle mutlu olduğuna inanmayanlardanım aynı zamanda.
Bunun hakkında kısa bir şey biliyorum Bir sohbette duymuştum. Şimdi Allah erkekleri cennette hurilerle mukafatladıracağını belirtmiş kadınlar içinde onlara öyle şeyler vereceğim ki memnun olacaklar diye belirtmiş Kuran'da yani sizin sorunun cevabı biraz zor bazı kadınlarda memnuniyetsizlik daha az bazısında daha çoktur tek fark bu bence kimi bunu dile getirir kimi ise bunu bastırır olay bundan ibaret
İlgi göstermek. Öyle her an aşkım canım olmak değil sadece anlayışlı olmak ve detayları hatırlamak. Bu sorundan ilişkileri yanan birçok insan tanıyorum örneğin adam kadınla evlendikten sonra ona ev işlerini yıkıyor, tek başına sürekli çıkmaya çalışıyor, ilgi göstermiyor. Bir kadını mutlu etmenin yolu mutsuz etmemektir.
Kadınları bir anlık mutlu edebilmek bence mümkün, güzel bir söz, güzel bir çiçek bunu başarabilir. ya da içten sarılarak söylenen bir "Seni Seviyorum" O an dertlerini unutturabilir. Ancak insanlık gereği sürekli mutlu olamayız. Bu sadece kadın veya erkeklerde değil genel olarak hiç kimse sürekli mutlu olamaz. Biri diğerini seviyorsa yanında bulunması partnerine mutluluk vermeli bence. Okuduğun için teşekkürler değerli insan. Işıkla kal...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben onlara yaklaşınca kaş çatıp uflayıp öfleyip sinirleniyorlar. Ben de yaklaşmayıp sinirlenmelerini önlüyorum. 😊 Böylece kadınları mutlu etmesem de mutsuz olmalarını azaltmış oluyorum. Tüm hanımefendilerin kendilerini mutlu edecek ideal hayatları, ideal işleri ve ideal eşleri bulmasını dilerim. 😊
Oyle diyen kadin pek yaranamiyor ben de bunu gozlemledim simdiye kadar. Devamli para yiyen kadinlari hep el ustunde tutuyorlar. Bu da ilginc yani. Ne demisler deveye diken insana s... n yaranir
Ciddi olan ne istediğini bilen güçlü bir karaktere sahip erkek kadını iyi veya kötü her şartta mutlu edebilir, yeterki aklını dilini ve manevi gücünü göstersin kadın ona saygıların alasını duyar ve kendini böyle bir insanın eşi olduğu için çok mutlu hisseder. Her sıkıntıda benden önce yıkılan dağılan biri mutlu edemez
Kadınları mutlulu etmek maddi manevi olarak ikiye ayrılır. Maddi olarak ona onu özel hissettirecek hediyeler alınabilir ama ben kadını mutlu etmenin en etkili yolu olarak maneviyatı baz alıyorum. Kadına güven sadakat aşk Sevgi huzur mutluluk gibi duyguları yaşatırsanız mutlu olacaktır
Samimi olmak, Dürüst olmak, Doğru iletişim kurmak, Kendinizi tanıyor olup, aldığınız kararların arkasına durmak, Sırf bir gece geçirmek adına hissetmediğiniz şeyleri hissediyormuş algısı yaratmamak, Kararlı ve güvenilir olmak, Kadınları mutlu etmenin önemli formüllerinden bazılarıdır..
Kadınları mutlu etmek tabiki kolay değil küçük dediğimiz şeyler aslında akıl mantık işi şeyler. Her marketten alınan çikolata aynı etkiyi yaratmayabilir anlatabildim mi :)
Küçük şeyler sizi mutlu edeceğini sanmıyorum insan oğlunun gözü aç güzelliğin önemi yok diyen dışı güzel olmayana bakmaz bile güzel taktik iyi kaz avlamalari👆👍