Gizli üye olarak paylaşmak isterseniz yorumlara yazabilirsiniz.
Sizi en derinden sarsan en acı veren anınız?
Sizi en derinden sarsan en acı veren anınız?
Geçmişte sevdiğim insanları kaybetmem; hala daha devam eden sağlık sorunum.
Bilmiyorum, o kadar alıştı ki bünyem artık. Oturup düşündüğümde yaşantımın bir parçası haline gelmiş, benliğime hapsolmuş olgular gibi geliyor her biri.
Elbette her zaman daha kötüleri var hayatta, fakat bunca detay yıllardır mahvetmeye yetti beni.
Elbette üst üst gelen şeylerin insan ruhunu yorduğu gerçeği yadsınamaz, ne kadar alıştığımız şeyler de olsa ruhtaki yerinin hep taze kaldığını düşünüyorum ben. Her şeye rağmen böyle pozitif kalmanız da çok iyi bence yenik düşmek acılarınızı daha da ağırlaştırırdı ve siz her şeye rağmen barışık kalmayı tercih etmişsiniz :)
Geçmiş olsun bu arada umarım sağlığınıza kavuşursunuz 🤲🙏
Teşekkürler..
Rica ederim 🌸
1.5 yıllık ilişkimin ardından gelen seni hiç sevmedim sen mutlu ol diye rol yaptım cümlesi sadece söylendiği an yaktı ama sonra öyle bi s*ktir edişim var ki dönüp kendi kapandı ayaklarıma 🤣
Bi de rahmetli büyük dedemin en çok koronadan korkup kapma korkusuyla bizi bile eve almadığı halde öz oğlundan korona kapıp hayatını kaybetmesi :(
Mekânı cennet olsun inşallah😔🙏🤲
Senin ona sevginle kendi egosunu beslemiş ondan pişmanlığı, vazgeçtiğini anlayınca yetiremedi kendisine tabi iyi yapmışsın 😊👌
Amin teşekkürler. Aynen bence de
Cevap
7Cevap
nisanlimi kankamla tanistirdim Şu an onlar evlencek..
Sanırım bu da birçoğu kişinin yaşadığı bir şey 😔
pis insanlara denk geliyoruz napalim🙄 ama benimki tamamen farkli canım siradan degil.]
Asla sıradan olarak görmüyorum her yaşantının insan ruhunda açtığı yaraların herkes için farklı olduğunu düşünüyorum aksine. İnsanların yari yolda bırakma alışkanlığı bir çok insanı en derinden yaralıyor maalesef bunu söylemek istemiştim aslında😔
yok yanlis anlamam ama hani bende olaylar cok degisik gelisti hani oyle siradan bir yasak ask degilmis canım .[
Öncesinden mi varmış
baya karisikmis kiza soz vermis iste evlencem senle soyle boyle kankamda bana soylemiyor degisik seyler var bunlar haric
Yok artık bence iyiki kurtulmuşsun böyle birinden🙏 güzelliğini harcardı yoksa
aynen sukur tesekkur ederim o senin guzelligin.]
Rica ederim profilindeki sen isen çok güzel bir kızsın bence daha iyilerini hak ediyorsun:)🌸
evt benim tesekkurler tekrar senin icinde ayn dileklerim.]
Teşekkür ederim bende 🌸
2 yıllık ilişkimin hüzünle sonuçlanması benleyken başkasıyla Nişanlanmasi
Yarı yolda bırakılmak
Acı biber 🌶️
ölüyorum sanmıştım ☹️
Sevgilimi kuzenimle tanıştırdım şimdi evliler
Üzücü😔
Sen üzülme yeter
Allah herkese kalbine eş insanları denk getirsin🙏🤲
Amin canim
Sen Balıkesirli misin?
Hayır
Aşık olmak...
Aşık olmak güzel bir şey bence ama yanlış insana aşık olmak acı evet :)
Gitti... etrafta maalesef bunlardan çok fazlası var 😔
Bence güvenmeden önce niyetini anlamaya çalış insanların tedbir alarak yaklaş
Elbette akışında güzel her şey
Evet var gerdek gecesi kabusu
Eski kız arkadaşım
Varoluşum.
Neden böyle düşünüyorsun
Geriye kalan bütün detaylar bununla başlıyor. Olmasaydım olmazdı.
Bence insanların yaptıklarından ötürü asla kendini suçlamamalısın, onların kötü olmasının bedelini kendine ödetmemelisin
Kendimi suçlamıyorum ama bu gibi durumların etkilediği bir gerçek. Aman neyse ne.
Herkesi etkiler tabi, sorgulatır bile ama sen öyle bir durumda kendine en iyi arkadaşlığı edip onlardan uzaklaşmayı tercih edersen, kendine değer verip sana zarar veren herkesten uzaklaşırsan varoluşunu sevmeye başlayacaksın bence denemeye değer :)
2. Plana atılmak
babamın tecavüzüne uğramam
Öz baban mı
evet
Annen biliyor mu
bilmiyor
zaten ayrılar
Umarım onunla kalmıyorsundur ve umarım sana yaptıklarının bedelini ağır şekilde yaşar🙏🤲
hayır tek başıma yaşıyorum ve evet inşallah.
Çok sevindim umarım hayatının hiçbir yerinde denk gelmezsin ona bir daha🙏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?