Bir dilim ekmeğe sürülmüş tereyağı gibiyim paaaal :D gereksiz abuk sabuk saçma sapan tuhaf ama çok güzel bir enerjim var ve şunu dinleyerek dans edercesine yine gereksiz abuk sabuk saçma sapan tuhaf hareketler yapıyorum :D hadi bana katıl sen de. Ama gereksiz abuk sabuk saçma sapan tuhaf hareketler yapmayı da unutma :D
Bir tavşan bir eczaneye girmiş ve demiş ki 'havuç var mı?' Eczacı da yok burası eczane burda havuç olmaz demiş ve tavşanı göndermiş. Ertesi gün aynı tavşan aynı eczaneye gidip 'havuç var mı?' demiş. Eczacı yok yooookk dün dedim ya burda havuç olmaz demiş. Ertesi gün yine aynı tavşan yine aynı eczaneye gitmiş ve demiş ki 'havuç var mı?' eczacı sinirlenmiş burda havuç mavuç yok yürü git yoksa alırım ayağımın altına demiş. Erteeeessi güüün bu uslanmaz tavşan tekrar aynı eczaneye gidip 'havuç var mı' demiş. Eczacı bunu dişlerini kırana kadar dövmüş sonra tavşan gitmiş. Ertesi gün tavşan eczaneye girip demiş ki 'havıç şuyu vay mı' 🍹 tek bildiğim fıkra bu gülmen lazım ahahahah
Birisi yolda gidiyormuş tabela görmüş yavaşla 70 yazıyormuş hızını 70 e düşürmüş bir süre sonra bir tabela daha görmüş yavaşla 40 yazıyormuş hızını 40 a düşürmüş sonra bir tabela daha yavaşla 10 yazıyormuş adam hızını 10 a düşürmüş ama söyleniyormuş bu ne böyle diye sonra bir tabela daha... Ne yazsa beğenirsin... Yavaşlaya hoş geldiniz