Gözlem en iyi yoldur çok zeki olmayan insanlar rutin yaşarlar çizgilerinin dışına çıkmaktan çekinirlerki bu onların korunma mekanizmasıdır tabi elbette salaklıkla zeki olmamayı karıştırmamak gerek
Salaklar salalak olduklarını bilmez hep aynı hatalara düşerler11 Yorumla- 9 ay
hayır elon musk zeki değilmi?
Steve jobs?
Mark zukkerberg?
Nikola tesla?
Rutin düzen, irade ve antitembelliyin göstergesidir. Zeki insanlar diğer insanlardan farklı düşünür kendilerini diğer insanlardan farklı görür ve kolay kolay kendilerini biryere topluluğa ait hissetmezler. Genelde zeki insanlar bu yüzden ateist olmaya meyillidirler, yanlızdırlar, idealisttirler. Tabii zekasını sonuna kadar kullananlar böyle. Zeka çile gibidir ama entelektüel haz diye bir gerçekte var tıpkı uyuşturucusuna bağlanmış bir bağamlı gibi. Zekani pekiştirmek ve yeni şeyler öğrenmek zeki insanlara daha çok haz verir
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 430 cevap paylaştı. Aşırı zeki bir erkekle konuştum insani ciddi anlamda iyi hissettirdi
Ayrıca daha önceki konuştuklarım ne kadar da aptal insanlarmış dedirttiBir kere her konusu cinsellik değildir Kendini iyi anlatır nettirBirçok ilgi alanı vardır sürekli okur ve kendini geliştirir. Okumayı sever seni de okuman için teşvik eder. Senin kendini geliştirmen gerektiğini anlatır öğretir sadece kendi icin çalışmaz Bencil değildir. Kendini iyi tanır nasıl çalışması gerektiğini iyi bilir. Erken kalkar günü verimli geçirmeye çalışır boş vaktini bile öğrenmeye ayırır yani öz denetimi yüksektir planlıdır. Olayları iyi analiz eder senin belki de yaptığın bir hareketten çok dogru anlamlar çıkarır Kendi kişiliğinin duygularının farkındadır Komiktir güzel şaka yapabilir... Daha birçok şey yazabilirim ama zeki biriyle konuşunca zaten digerlerinden farklıdır anlarsın 😊192 Yorumla- +1 yıl
İşte aradığım erkek modeli tam olarak bu çok saslisin
- +1 yıl
@herhangibiri3356 Öyle olunca kıymetsizleştiriyorlar ya da kendilerinde o verimi göremiyorlar, ben de bunu gözlemledim maalesef.
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli nargile cafelerde takılıp, araba storylerini paylaşan bir tipse ve en ufacık bir eksisinde “benim psikolojik sorunlarım var, ailemle aram kötü” tarzında kafa açıyorsa anla ki mis gibi embesildir 🤷
212 Yorumla- +1 yıl
Ahahah harika bir tespit 😂
- +1 yıl
@perikizimi teşekkürlerce :D
Kişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı. Konuşma tarzından
Bahsettiği konulardan
Falan bunu anlayabilirsin. Bir konuda çok tutucu davranıyorsa, bir şeyi çok üsteliyorsa, bir durumu zorla anlatmaya çabalıyorsa hani bu en doğrusu senin ki yanlış falan diyorsa o kişiyle muhattaplığı kes.50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
+1 yılNe kadar zeki olduğumuzu sormuş kullanıcı, ben mesela poponu başını sallayıp, starbucksta kahve içip story atana tav olmam o türlü bi kızla ne paylaşabilirsinki heleki bu iki bin jenerasyonu zaten kafamızı eğiyoruz görünce:)
eline soğuk su değmemiş hayatı lay lay lom yaşayanada bakmam.
yani o zeka seviyesini ve farkındalığı sadece sizler gözlemlemiyosunuz kullanıcı benim hemcinslerim kütüktür. ama bizden de akıllı olani var emin ol.
Zaten tanıyıp alısınca direk evleniyonuz merak etme :D
ufak bi ekleme şarkıdan şiirden etkilenmeyen bize gelmesin. götüyle prim yapmak yerine zekanızla prim yapın. inanın bu yüzününe sürdüğünüz boyadan daha güzel yapıyor sizleri.
Toparlamak gerekirse kız erkek farketmez hoşgörü ve naiflik herkese yakışıyor.
Yapıcı insan sorumluluk alan insan düşünebilen insan zekidir.
Gerisi ot gibi zaten o tiplerlede yaşanmaz.
Saygılar..92 Yorumla- +1 yıl
Güzel yazmışsınız yalnız nahiflik doğrusu 😊
- +1 yıl
:)...
+1 yılZeki olan bir erkek aslında hem çok kolay hem de çok basit anlaşılır. Mesela erkeklerin geneli kız, para ve yararsız zararlı işlerle uğraşır. Zeki erkekler genellikle herkesten daha farklı işlerle uğraşır, uğraştığı işte sonuna kadar uğraşır, biraz pısırık olabilirler, konuşma tarzları sohbetleri hareketleri olgunlaşmamış erkek gibi ve biraz çocukçadır. Benim gözlemlerim böyle. NOT: Zeki birey İŞİNİZE YARAMAZ sadece vatan veya kendi için bir iş yaparsa işe yarar. Tercihiniz AKILLI bireyler olsun. Sadece akıllı olması yeter. AKILLI birey ZEKİ bireyi YENER. Zeki birey zekasını kullanmadıkça işe yaramaz.
310 Yorumla- +1 yıl
Senin yaşın 19 olamaz 😊
- +1 yıl
Neden ki?
- +1 yıl
Farkındasın ve gözlemlerin güzel 😊
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim benim hakkımda ki güzel düşüncelerin için. Umarım her şey gönlünce olur. İyi akşamlar.
- +1 yıl
Olur mu zeki erkeklerin de farklılığı hemen anlaşılıyor mesela bir konu hakkında mantıklı sohbet edebilir onun fikirlerini alabilirsin veya saçma sapan hurafe gibi şeylere inanmazlar daha çok mantıkla hareket ederler. Herşey de öyledir.
- +1 yıl
Evet haklısın ama benim söylemek isteğim konu tam olarak bu değildi örneğin sınav mesela zeki insanların konuyu anlama kavrama kabiliyeti daha fazladır ama bu zeki insan sınava çalışmadığını düşünelim bu pek akıllıca olmazdı
Kısaca tanım yaparsak zeka: kısa sürede anlık başarıdır
Akıl ise daha uzun sürede ve istikrarlı olarak yapılan başarıdır - +1 yıl
Senin bahsettiğin zekiler sadece bilimle ilgilenen sayısal zekası iyi olanlar dersinde başarılı benim bahsettiğim öyle değil genel kültürü iyi her konuda zekice hareket edip mantıklı konuşan zaten asıl zekiler kendini ispatlamaya çalışmaz az konuşur ama bazı cahiller bilmediği konu hakkında saçmalar ve diretirler de yani onlarla karıştırma
+1 yılBir erkeğin zeka seviyesini uğraştığı ilgilendiği hobilerinden, davranış şeklinden, üslubundan, nerede nasıl davranması gerektiğini bilmesinden, yaptığı esprilerden, sorduğu sorulardan bile anlayabiliriz. Zeki erkek öyle her yerde kendini belli etmez bazen çokta güzel gözlem yapar.
50 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Bir erkeğin diksiyonundan, espirisinden, buluşmak istediği mekandan ve sorduğu sorulardan anlayabilirsin.
Sorular konuyu nereye çekmek istediğini belli eder zaten. Seni mi merak ediyor yoksa iki bacağının arasındakini mi kolayca anlayabilirsin.40 YorumlaZeki-gerizekalı diye ayırmadan önce kişisel gelişim ile ilgileniyor mu ve insanlara karşı nasıl davranıyor onu gözlemle. Eğer gözlemlerin olumlu devam ediyorsa kitap okuma kültürünü ve genel kültürünü sorgulamak için yaptığı rutin işleri ve eğitim hayatını sorabilirsin. Tabi onunla vakit geçirerek nasıl konuştuğunu, konuştuğu konulara nasıl yaklaştığını vs. anlamalısın. Misal ben daha 18im fakat 30larıma kadar ne yapacağımı biliyorum ve kendi alanımla birlikte bir arşiv dolusu oda kitabı sindirmeden 35lere 40lara basmayacağım. Diksiyonu iyi olan herkese şans verebilirsin fakat her şey diksiyon değildir.
20 YorumlaÇoğu kişi konuşma yazmış ama diksiyonu düzgün birçok sapık tip de var. Sırf karşı tarafı etkileyebilmek adına diksiyon kursuna giden bile duydum. Zeki insan, kendine ait fikir ve düşünceleriyle kendini belli eder ve bu insanlarla birçok konuda beyin fırtınası yapılabilir.
40 Yorumla
+1 yılZeki insanlar, dinamik zekaya sahip olurlar...
Pratiktirler, ataktırlar...
Öğrenme yetileri yüksektir...
Merak seviyeleri de yüksektir...
Konuşmaları illaki düzgün, oturaklı olması gerekmiyor...
Akıllı mı? Aklını kullanma becerileri nasıldır diye sorarsanız, bu her zaman iyi olmayabilir de...31 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle. Akıl ile zekayı aynı kefeye konuluyor ama aynı kefede değiller
+1 yılNe tür zekadan bahsediyorsun?
8 tane zeka türü vardır. Bu zeka türleri ; sözel zeka, sayısal zeka, görsel zeka, müzik zekası, bedensel zeka, sosyal zeka, içsel zeka ve doğa zekasıdır.
İşte insanın zeki olduğunu gösteren belli başlı özellikleri;
Zeki İnsanların Düşünceleri Fantastiktir. ...
2. Üstün Zekalı İnsanlar Son Derece İnatçı Yapılı Kimselerdir. ...
3. Üstün Zekalı İnsanlar Lider Ruhlu İnsanlardır. ...
Zeki İnsanlar Son Derece Naziktirler. ...
Fiziksel Enerjileri Yüksektir. ...
Sanata ve Zevklerine Düşkünlerdir.
🌚🌚👑30 YorumlaOnunla oturup çerez ye sonra kalk tuvalete git eğer seninleyken yemediği çerezleri sen gelince tabakta göremezsen o kiçi hem ilerde sana yalan söyler hemde altı üstü bi çerez yiyemeyecek dar maldır. Böyle yaparsa kesin maldır kesin hemde kesin. Ama senleyken yiyen mallarda olabilir onları bilemem ona sen dikkat ediceksin
30 Yorumla
+1 yıl1. Bir insanın zeka seviyesini en iyi sorduğu sorulardan anlayabilirsin.
2. Neye güldüğü ve sinirlendiği zekasına dair ip ucu verir.
3. Olaylara bakış açısı zekayla ilgili olabilir.
4. Bir konu hakkında konuşurken 3-4 cümleyi anlamlı ve birbirine ilintili kurabiliyor mu bu belli eder.20 Yorumlaaz kelimelerler çok şey anlatabiliyorsa ve bunları uygulayabiliyorsa, herşeyi yerinde ve zamanında, planlı bir şekilde yapıyor, uyguluyorsa, agzinda küfür yoksa, ahlaki kurallara uygun hareket ediyorsa, herhangi bir olay karsisinda sohukkanlilikla hareket ediyorsa ve en önemlisi, sosyal platformla fazla uğraşmıyorsa, bence zekidir.(bence) tabi bu, kadinlar icinde gecerli.
11 Yorumla- +1 yıl
Senin tarif ettiğin KESİNLİKLE ZEKİLERİN ÖZELLİKLERİ DEĞİL ANCAK KESİNLİKLE AKILLI insanların özellikleri.
önce kendi zeka seviyenin farkında ol. herkesin zeka seviyesini değerlendirebilecek seviyeye geldin mi sen acaba. tüm insanların üstünde bir zekaya sahip olmalısın ki başkalarının zeka seviyesini belirleyesin. yoksa senden daha zeki olanların zekasını idrak edemez, onları da aptal sanırsın. o işin sonu da ukalalık ve cahilliğe gider
10 Yorumla
+1 yılAnlamak için beraber bir şeyler yapın veya üretin etkinliklere katılın bir şey söyleyin ya da bir şey deneyin farklı konularda ani farklı sorular sorun bir iş yaparken örneğin şurayı alsan a aaa şurada ne var böyle şunu bana ver şu kolayı aç bak dedikten sonra peş peşe alakasız 2-3 soru sorun cevap veriyorsa old tur nokta
10 Yorumla
+1 yılYani bunun bir taktiği yok ki. Konuşmaların ve kendi zeka seviyen sayesinde yönlendireceğin kıvrak sorularla bunu sağlayabilirsin. İnsan kendini belli eder merak etme. En önemlisi saygılı mı toplum icerisinde ya da sana karşı nezaket sergiliyor mu bunlara bakmalısın. Zaten bunları yapamıyorsa zekasından şüphe ederim. Keyifli günler.
10 Yorumla
+1 yılKitap okuyan ve analatik düşünenlerle takıl
Gözlem yeteneği iyi , espirütel , mecaz anlamları anlayabilen
Cümlelerdeki anlam derinliğini anlayabilen kişiler ( senin istediklerin )
Ama bir çok zeka çeşidi vardır
Kısacası kimseye aptal diyemeyiz10 YorumlaKısa zaman da konuyu bel altına bağlıyor ise ondan uzaklaşın çünkü düşünmek için beynini değil bacaklarının arasındakini kullanıyordur. Eee zaten sizin de uzak durmak istediğiniz muhatap olmak istemediğiniz tipler bunlar anladığım kadarıyla...
12 Yorumla- +1 yıl
Sen çözmüş gibisin olayı
Ancak zeki biri karşısındakinin zeki biri olup olmadığını anlayabilir, ancak kurnaz biri karşısındakinin kurnaz olup olmadığını anlar.
Diğer türlü kimin zeki kimin aptal olduğu pek anlaşılmaz.71 YorumlaZeki insanlar konuşmalarıyla farkını ortaya koyar. Seni etkileyecek tarzda düşünceleri, fikirleri yok ise sandığın kadar zeki biri olmayabilir.
80 Yorumla
+1 yılO degil de senin zeka seviyen baya geride belli
Tekyu degil o Thank you
Aylavyu degil o I LOVE YOU23 Yorumla- +1 yıl
Aplam ne diyorsun tdk mısın 😊
- +1 yıl
Sen ingilizce yazma diyorum 🤣😂
- +1 yıl
Niye ne demek istediğimi gayet net anlamışsın, 🥰bu yeterli benim için aşkım muah
+1 yılTiktok kullanıyorsa
Birinin fanlığını yapıp ölümüne hayransa
Espiriden anlamıyorsa
Mesajlarda sürekli aşk pıtırcığı gibi davranıyorsa
Virüs diye bir şey yok dış güçlerin oyunu gibi saçma sapan teoriler diyorsa
Aşılarda çip var insanlığı ele geçirecekler gibi şeyler söyleyip saçmalıyorsa
Hint dizine benzer türk dizilerini izliyorsa
Keko giyiniyorsa
Facebook'taki paylaşımlarında atarlı giderli sözler yazmışsa
Sürekli seni kısıtlayıp kadın evinde dizini kırıp oturur, senin görevin yemek ve temizlik yapmak vs gibi düşünceleri varsa
Benim gözümde bu kişi hem medeniyetsiz hem de salaktir bunlara bakarak zeki olup olmadığını anlayabilirsin daha çok var da aklıma geldikçe yazarim00 Yorumlazeka göreceli bir kavramdır kimilerinin görsel zekası iyidir ressam olur kimilerinin bedensel zekası iyidir profesyonel sporcu olur. Yanındaki insanla tatlı bir muhabbet edip güzel zaman geçirebilecek frekansa eriştiysen bence zeka aramamak gerekir. Çok zeki iki insan bir araya geldiğinde frekansları tutmuyorsa orada zekanın da bir anlamı kalmaz. Ayrıca çok zeki biriyle birlikte olmanız sizi her zaman pozitif sonuca götürmeyebilir. Bunun yanı sıra basit örnekler verecek olursak zeki insan günlük yaşamaz insan ilişkilerinde yarını da düşünür. İkili ilişkilerinde yaşadıklarını geri sarar günü geldiğinde pozitif veya negatif olarak karşısındakine geri verir. Örneğin bir mekandan kalkarken hesap ödeneceği zaman başka birisine hesap kitlemeye çalışmaz uzun vadeli de düşünür. Son olarak zeki insan kenidisinden daha zeki bir insanla evlenmez diye bir espri yaparak kapatıyorum:)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 471 cevap paylaştı. " Ben söylemekten sizler sormamaktan yorulmadınız ben gene söylüyorum kadını erkeği yok zeka seviyesinin herkes her şeyi her şeyi bilmek zorunda da değil kızdığım tek nokta cinsiyet ayrımı insan seçmek çok yanlış bir düşünce :)
10 YorumlaBir insanın zeka seviyesini anlamak için çaba sarfetmek yerine iletişimde, sosyal ortamlarda ve olaylara yaklaşımında duygusal, mantıksal ve sosyal zekasına vakıf olabilirsin, zekaya odaklanırsan yorucu olabilir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıl5. dk sonunda kendini övmesi, işini gücünü gezdiğini yediğini vs anlatmaya başlamışsa bildiğin sığırdır
30 Yorumla En sevdiği dizi filmi falan sor gerçekten böyle büyük Çaplı Harry Potter falan derse genelde kafası çalışan tipler oluyor
32 Yorumla- +1 yıl
Bu çocuk haklı
zeka arama para da arama sana ne kadar değer verdiğine güvencine bak. karşındakı kişi zeki olsa da olmasa da nasıl biri olduğunu tam bilemezsin gün gelir seni kandıır aldatır kullanır sonra atar.
10 YorumlaYa bu kadınlarda zekilik takıntısı erkeklerin seksi kadın takıntısı beni öldürecek
İkiside zıt kavramlı varlıklar nasıl birbirini tamamlıyor aklım almıyor 😅11 Yorumla- +1 yıl
Zeka takıntısı yok ki? İçgüdüleri ile haraket edip, güçlü erkeği bulduktan sonra, onunla çiftleşmek ve güvenli hissetmek haricinde başka tatmin edici özellik bulamayıp, bununla yetinmeyen kadın var
+1 yılTelefon oyunu oynuyorsa net gerizekalıdır oyunlar beyin hücrelerini öldürüyor bir de mal mal ellerinden oyun düşmüyor 😂 sen benim gibi tarih bilen tarih romanları okuyan kaliteli sohbet ettiğin birini bul ♥️ Tarih kendimden örnek bu arada senin neye ilgin varsa artık 👍🏻☺️
16 Yorumla- +1 yıl
@61Samet61 canım ben öğretmenim ve bir yetişkinin oyun oynaması ile bir çocuğun oyun oynaması bir değil çocuklukta öğrenme oyunla gerçekleşir oyun çocuklar için aşırı önemli bir yere sahiptir ben yetişkinlerin pubg vs oynamasında bir zeka göremiyorum görüşümün arkasındayım
- +1 yıl
@dArcc haklısınız zaten ben tek kıstas budur demedim ben bir örnek verdim bir sürü madde dizilebilir zeka gösteren 👍🏻 dediğiniz gibi hazır cevap olmak da zeka gösterir
- +1 yıl
Canım öğretmen olmuşsun ama öğrenmenin, oyun oynamanın, kendi zevklerine zaman ayırmanın yaşının olmayacağını öğrenememişsin her yaş grubu oyun oynayabilir önemli olan oyuna ayırdığı zaman hayatını olumsuz etkilememesi. Bana göre de o zaman Instagram twitter veya burda çok zaman harcayanlar canım 🙂
- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılOnun fikirlerinden anlarsın,
Genel kültürü ne kadar iyi olduğundan,
Ne kadar çok açık sözlüdür
Ne kadar çok tecrübeli ve deneyimli dir,
Bunları da onunla konuşarak anlarsın..11 Yorumla- +1 yıl
Mizah anlayışı, yaptığı esprilerden de bunu gösterir..
Onu tanıyarak anlarsın kısacası.. Sana farklı bir bakış açısı kazandırırsa ve seni etkilerse o zaman genel kültürüyle, senin eksiklerini tamamarsa o zaman ondan etkilenirsin.
+1 yılBirşey sorabiliriyim diyorsa zekası düşüktğr net çekilmez öylesi😂
40 Yorumla
+1 yılHer insan zekidir farklı yönelimleri vardır sadece. Eğer zeki bjrini arıyorsan kendi arkandan şüphe ediyosundur bence önce kendini bul
20 YorumlaBenim sertifikam var 😂
213 Yorumla- +1 yıl
Ne sertifikan var 😀
- +1 yıl
Kaç çıktı 😊
- +1 yıl
Hmm 😊tebrik edeyim mi
- +1 yıl
Tebrikler o zaman 😀
- +1 yıl
Yıldız da takayım mı yakana ☺️
- +1 yıl
@pulsarr herkese zeki olduğunu anlatmasan mı😡😂
- +1 yıl
@Depresif-_-Polyanna anlatsın ya ben herkes miyim aşk olsun 😀
- +1 yıl
Herkes değil misiin😳😱😂😂
- +1 yıl
@Depresif-_-Polyanna herkesim 😀
+1 yılİki lafından biri cinsellikse aklı uckurundanin tekidir. Zaten böyle birinin zeka seviyesini tespit edebilirsin.
20 YorumlaZeka yüzüne veya sağına soluna bakmakla belli olmaz kişi ile bol bol muhabbet edersen anlarsın senin için ve kadar zeki olduğunu.
Not: başkası için zeki olarak olarak değerlendirilen kişi diğer bir başkası için zeki olmaya bilir.10 Yorumla
+1 yılZeki olan kişiler erkek veya bayan onların sınırları farklıdır onlar zeki olmayanların ortamlarında da olmazlar
10 Yorumla
+1 yılHerhangi bi dine inanmıyorsa ve muhalif bi kişiliği varsa , modern ve mantıklı konuşuyorsa ( benceee..! ) Zekidir net !
13 Yorumla- +1 yıl
Sen hiç akıllı ve zeki değilsin biliyor musun?
- +1 yıl
@Eesrarengizzzzz senin değerlendirmelerinin bunu değerlendirebileceğinden şüpheliyim dostum
- +1 yıl
Olabilir...
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce kendiniz bol bol zeka testi cözüm Allahım ne günlere kaldık 🤔🤔🤔
122 Yorumla- +1 yıl
Çözeriz aşkitom 😚
Cevap sahibi+1 yılEvela kendi zekanizi gelistirin zeki zekiyi çeker yaa 😎
- +1 yıl
Zeki zekiyi değil deli deliyi 😀
Cevap sahibi+1 yılÖyle deme yaa
- +1 yıl
Ne diyim 🙄
Cevap sahibi+1 yılBenim kalbim zayif sen ritmini bozuyosun malum bi kalp krizi cok yakin ☺
- +1 yıl
Niye kalp krizi geçireceksin anlamadım 😊
Cevap sahibi+1 yılAkil program zeka icindeki yazilim ve bu yazilimi kullanabilmekte zekiliktir hadi yasimi tahmin et de görım
Cevap sahibi+1 yılKalbine duygularina hitap edeni sevmelisin bizler program yüklenebilen nesneler degiliz?
Bizler anlam ve duygularin yüklü oldugu muhtesem organizmalariz 🤗
Cevap sahibi+1 yılya da beni boswer ben sana agır gelirim
- +1 yıl
Yo ağırlık taşıyabiliyorum 😊
Cevap sahibi+1 yıl74 kiloyum agirliktan kastım karakter kisilik ve duygularimi tasiyamazsin anlamindaydi
- +1 yıl
Hmm yorum yok o zaman 😊
Cevap sahibi+1 yılNiye yorum yok? Hemen kacış ,
- +1 yıl
Kaçacak ne var ki 😀
Cevap sahibi+1 yılYorum yok demissinya iste bu kaçış cümlesi
Cevap sahibi+1 yılAzcik inatci olsana
- +1 yıl
Ne inadı
Cevap sahibi+1 yılBoswer tiren kacti 🤔
- +1 yıl
Ne treni
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma sen zeki degilsin ve zeki insan bulmayi unut
- +1 yıl
O kanıya nerden vardın, 😂
İçgüdüsel bşr şey bu birde sorularına ne kadar mantıklı crvap verdiğinr bağlı tabi ki seninde ne kadar zor ve mantıklı soru sorduğunada bağlı
10 YorumlaHızlı cevap veriyorsa zekidir.
Seni okumaya çalışıyorsa da zekidir.
Nabza göre şerbet veriyorsa da zekidir.10 Yorumla
+1 yılÖyle tahmin ediyorumki yazılan cevapların birçoğu soru anında söylenmiş daha önceden düşünülmemiş soruna gelecek olursak bilemedim
10 Yorumla
+1 yılOkuduğu kitapları sor kuzu üniversitesini boşa sorma işini sor izlediği flimleri haber kanallarını ve gazeteleri sor
10 Yorumla
+1 yıl
10 YorumlaZeka neye gore nereye gore değişen birşey olayları çözüm yaklaşımına bakabilirsin zeki oluo olmadığını anlamak için
10 YorumlaBir erkeğin zeki olup olmadığını anlamak için öncelikle senin zeki olman gerekir.
46 Yorumla- +1 yıl
@Sadeceee_ ne golü ne 😀
- +1 yıl
O golü atacak yeri biliyorum da karşımda değilsin dua et 😚
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu anlayabilmen için karşındaki erkekten zeki olman lazım. Lakin bu soruyu sorduğuna göre durum pek iç açıcı değil.
41 Yorumla- +1 yıl
Ksjwkjlssksj
Bir erkeğin zeka seviyesinden önce ölçmek isteyen kişi zeka seviyesini yest etsin
21 Yorumla
+1 yılherkeste farklı dır tam olarak anlaman mumkun olmuyor
20 Yorumla
+1 yılÖlçmek için eş değer ya da üstünde zekaya sahip olmak lazım:)
30 Yorumla
+1 yılKarşındakinin zeka seviyesini kendi zeka seviyenle doğru orantılı olarak anlarsın.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 999 cevap paylaştı.
+1 yılIkı dünyada yaşıyor ise hayal ve gerçek
Inatçı ve dediğim dedik ise
Bir konuda liderlik vasfi tasiyor ise
Nazik ve kibar ortamına göre bukalemun gibi ise
Hobilerine ve zevklerine düşkündür
Seni Bir konuda bilgilendirmek istiyorsa00 Yorumla
+1 yılsende bunu anımsayabilecek bir zeka olduğuna inanmıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Senin neye inanıp inanmadığını sormadım aşkım, 😚
+1 yıl15x48 diye sor, cevaplarsa zeki, cevaplayamazsa aptaIın önde gidenidir.
10 Yorumla
+1 yılParayı vurduysa bir şekilde zekidir
Tilkidir ahlaksız olabilir orası şansına10 Yorumlaİnsanlarin nenkadar zeki olduklarını konuşmalarından anlayabilirsin.., bu kadınlar içinde geçerli..
10 YorumlaZeki insan çok konuşmaz konuştuğunda ise boş konuşmaz nokta
10 Yorumla
+1 yılYavaş yavaş anlarsın zaten tanıdıkça. Konuşmasından, davranışlarından...
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılOkuduğu kitaplardan, davranışlarından, cümle kurmasından, ses tonundan, vurgulardan, kullandığı kelimelerden, giyiminden kuşamından, güven telkin etmesinden vb.
Hepsi olursa iyi olur xdsdxs10 Yorumla Sen kendini nerde nasıl görüyorsun peki onu merak ettim öncelikle
10 Yorumla
+1 yılsenin ne ayrıcalığın zeki erkek niye senle konuşacak peki
10 Yorumla
+1 yılSeni aşıyorsa da bilemezsin. Senden zeki olanların sözleri anlamsız gelebilir.
10 Yorumla- Devamını Gör (169)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat