KKendimi hic sevmiyorum ne yapabilirim ( yazi cok uzun hepsini okuyacak baksin bos yorumu bildiririm) ?

Beni yanlis anlamayin ama 19 yasindayim

Sanirim bu dusuncelerim biraz okbden birazda hayal kirikliklarindan kaynakli

Ben kendimi asla begenemiyorum. Hicbirseyimi hemde cunku genel olarak herkeste olan seyler bende olmamasi beni mutsuz ediyorum

Mesela
Genelde herkesin teyzesi amcasi halasi kuzenleri vardir ama benim yok
Fazla akrabamda yok
ya da genelde insanlarin kardesiyle arasinda az yas farki olur hani 2 4 gibi ve 3 4 kardes olurlar benim ise bir tane erkek kardesim var 10 yasinda aramizda 8 yas var
Genelde herkesin yakin arkadaşı vardir ama malesef benim yok yasadigim yer ki 19 yildir ayni yerdeyim farkli tipte insanlarla karsilasmadim Hepsi cikarci mesaj atsam bile keyfe keder yazıyorlar isine gelince ariyorlar soruyorlar
Kendimi ileride iyi bir meslek yaparken görmüştüm ama malesef Şu an mezunumda yks netlerim rezalet 4 yillik gelsin diye kalmistimds ne olucak bilmiyorum cok zor gelecege yonelik hic bir hayalim ya da hedefim yok sadece korkularım var

Ne zenginim
Ne tip desen var 158 boyunda 67 kilo koyu kahve rengi sacli ve gozlu kumral ten renginde biriyim asiri sivilceye sahibim her yerimde ne yakin arkadas var ne abi abla var ne zayifim ne derslerim iyi ne sosyal biriyim asosyalin tekiyim

Ne kendimi geliştirmiş biriyim. Daha dogru duzgun cumleler kuramiyorum. Diksiyonum rezalet Insanlarla konusamiyorum. Ozguvensizin tekiyim. SADECE comic okuyup duruyorum hayali karakteri dusunuyorum o kadar

Ne yapmaliyim?
KKendimi hic sevmiyorum ne yapabilirim ( yazi cok uzun hepsini okuyacak baksin bos yorumu bildiririm) ?