Kişilik & Karakter Gerçek hayattaki senle buradaki sen aynı mı? Just_Watct_Me Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yani reeldeki senle buradaki sen aynı mı? Benim için bazen evet bazen hayır, peki senin için aynı mı? Gerçek hayattaki senle buradaki sen aynı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Congruent Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Reelde ne isem, sanalda da o'yum. Burada kendimi farklı biri gibi tanıtma ihtiyacı hissetmem. Bunu hiçbir platformda yapmam. 1 0 Yorumla
κrσmσzσm Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl gerçek hayatta daha güleryüzlüyüm sadece. 1 1 Yorumla Just_Watct_Me +1 yıl Güzelmiş o zaman. Yorumla
ƘƲƦƬƘıԼıƇı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Ben her yerde aynıyım hiçbir zaman değişmem 1 0 Yorumla
Brsdncrr Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 73% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 535 cevap paylaştı. Ben hiç bir zaman ben değilim 1 0 Yorumla
ölümmmelegii Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl Realist bir kadınım riyayi yalanı hiç sevmem. 1 0 Yorumla
terkedilmisbirisi00 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 68% +1 yıl benim de öyle bazen evet bazen hayır 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Burada daha açık sözlüyüm çat çat konuşuyorum :D 1 3 Yorumla Just_Watct_Me +1 yıl Reel de utangaç mısın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok utangaç değilim ama çok rahat olmuyor sanal kadar Yorumla Just_Watct_Me +1 yıl Anladım. Yorumla
MissChucky Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hiçbir fark yok 1 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı. Aynı değiliz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Reelde ne isem, sanalda da o'yum. Burada kendimi farklı biri gibi tanıtma ihtiyacı hissetmem. Bunu hiçbir platformda yapmam.
Evet aynı 2 yüzlü değilim.
gerçek hayatta daha güleryüzlüyüm sadece.
Güzelmiş o zaman.
Ben her yerde aynıyım hiçbir zaman değişmem
Ben hiç bir zaman ben değilim
Olduğum gibiyim evet aynı.
Aynı reelde de yikigim burada da xd
ben her yerde aynıyım.
Realist bir kadınım riyayi yalanı hiç sevmem.
Gerçek hayatta daha sempatiğim
Burda daha tahammulsuzum
benim de öyle bazen evet bazen hayır
Sosyal medya bir maske mezarlığıdir.
Burada daha açık sözlüyüm çat çat konuşuyorum :D
Reel de utangaç mısın?
Çok utangaç değilim ama çok rahat olmuyor sanal kadar
Anladım.
Yuzde 90 ayni
evet birebir
birebir
Hiçbir fark yok