Ilk akla gelen genelde hep su grubu olur ama ben dışardan gözlemleyen biri olarak alakası olmadığını düşünüyorum. Su grubunda bi akrep vardır yengeçler ve balıklar sümsük tipler oluyo. Bence Başak, akrep, boğa cool kadinlar olarakta ikizler, aslan filan derdim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Koç ve akrep kadınları aşırı kadınsı bence. Yengeç ve balık kadınları olsa olsa tatlı olur, genel olarak gördüğüm öyle en azından. Terazi ve boğa kadınları da güzel oluyor.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ates ve hava grupları daha erkeksi olur Su grubu Anaç tır ama en erkeksi burç oğlaktır çoğunlukla gerci Insanin tek burcu yoktur sadece 1 günes burcuna göre yorumlamak olmaz Burç evleri konumları gezegen burçlari asıl etkiyi verir
Ikizler yükselenim Aslan10 Yorumla
+1 yılBana hep kova denk geliyor o yüzden kıyas edemiyorum kadinsiligi. Ama bir kere terazi denk gelmişti o neydi öyle ya ne kadınsı bir şeydi her şeyiyle. Allah'ım :))
20 Yorumla
Burcum balık yukselenim akrep. Tanidıgim hem cinslerimden hep ne kadar kadın kadınsın cümlesini duyarım bu arada balıktan sadece duygusallık kısmını almışım nedense kendimi hep akrep olarak görüyorum tüm özelliklerini taşıyorum🙂
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
25Cevap
+1 yılYengecim bana arkadaslarim feminensin der her turlu ask mesk olaylarini bana sorarlar bak sumsuk falan ayip ediyorsun
21 YorumlaGüçlü kadınları beğenirim
Güçlü kadın deyince aklıma Oğlak kadını gelir.32 Yorumla
+1 yılYengeç. Yengeç olupta silik olanını tanımadım valla bir yengeç tanıdığım var eşi akrep sanki tam tersi gibiler , kadın adamı parmağında oynatıyor 😁
18 Yorumla- +1 yıl
Demissin ya sümsük oluyorlar diye ondan şeyettim
- +1 yıl
Yoo kizmadim yanlış anlama😅 hem sen yine benim mesajına niye bakmiyorsun 😔 jupitet retroya baktım ben diyor ki şansa sonradan sahip olur yaziyor ve neptün ile harmanlanan jupiter var haritamda burada da hayaller gerçek olur yaziyor bi sevindim ki 😂😂 bir yorumda da şey yazmışlar hz. Yusuf jupiter balık olsa gerek zindandan krallığa diye😀 umarim bu sans beni de bulur sjsjs
- +1 yıl
Jupiter balıklar öyleymiş evet 😁 hürrem sultan da jupiter balık olsa gerek kölelikten sultanliğa sjsjsj
- +1 yıl
Cuk diye oturuyor çünkü shsh
İkizler cool evet. İlgi çekiciler. Ama yengeçlerin kalbi kimsede yok. Sevilecek burçtur Yengeç.
19 YorumlaBaşağım çok masum görünüyorum saf köylü kızı misali. Neyimiz kadınsı? En kadınsı bulduğum boğadır
13 Yorumla
+1 yılBasak burcu kadinsiliktan ziyade daha evcimen bi burc gibi degil mi
13 Yorumla- +1 yıl
Etrafimda bi cok basak burcu var hepsi birbirinden farkli.. kimisi cok titiz kimisi cok alakasiz kimisi cok evcimen..
- Kişilik & Karakter konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşlarımdan yola çıkarsam terazi yengeç ve balık diyebilirim
40 Yorumla Burçdeistim ben kadın olanların %95 i kadınsıdır bu nasıl bir ayrım ya 😂
20 YorumlaBen şahsen mensubu olduğum burcun aynı zamanda kadınsı olduğunu düşünüyorum.
15 Yorumla- +1 yıl
Hangi burç
- +1 yıl
Niye ya yaz işte burdan ne alaka özel
- +1 yıl
Bu kadar kolaymis birader
+1 yılKendi burcum Başak
Ama bu sadece burçla alakalı değil karakterle de alakalı olduğunu düşünüyorum10 Yorumla
+1 yılBir başak burcu olarak ve yükselenimde boğa şahsen ne kadar dışardan daha farklı dursada başakların içlerindeki kadınsılığın hep oralarda bir yerlerde dışarıya çıkmayı beklediğini düşünüyorum ve akrep, aslan kadını gayet kadınsı
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurda birkaç akrep kadını tanıdım ki üstüne kadın burcu yok bence.
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEn Ateşlisi akrep ötesini bilmem ben 😀😀
Cevap sahibi+1 yıl@mozaikci bence akrep kadını buna iddaya girerim. Kıymetini bil
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. boğayım ama odunsuyum :/
31 Yorumla- +1 yıl
Haha hahnh bu nssıl oluyor yaaa 🙈
leylak burcu
https://www.youtube.com/embed/zDDSaHhT3O010 Yorumla
+1 yılAkrep yengeç terazi ikizler boğa burçları kadınsı burçlardır.
219 Yorumla- +1 yıl
Koç burcu kadınları da öyledir
- +1 yıl
Sen başak burcusun herhalde ondan bu kadar savundun
- +1 yıl
Yoksa boğa başaktan kesinlikle daha şuh ve kadınsıdır.
- +1 yıl
Hmm düşüncene saygı duyuyorum.
- +1 yıl
Evet boğalar ağır kanlıdır. Başaklara gelince ben pek sevemiyorum çok dengesiz oluyorlar duygusal olduklarını da pek sanmıyorum kendi fikrim bu.
- +1 yıl
Yengeç anaç burçtur diye en kadınsı demek sacma olur. Yay ve balık maneviyat burcu. Yay burcu da balıkta peygamberleri ve maneviyatı temsil ediyor. Ama Hz Muhammed koç burcudur. Ne anladım şimdi bunların peygamberliginden. ?
Anaç burç demek analar o burçtan çıkıyor demek değil. İyiliğine binaen söylenmiş birşeydir. - +1 yıl
Anladım. Burçlar konusunda bilgin var gibi. Sana birşey sorabilir miyim?
- +1 yıl
@şadapmenn başak çok övülmüş, hayatımda 3 tane başak kızı tanıdım hiç biri cezbedici çekici kadınımsı degildi bu başaklar hangi başak acaba 😹😹
- +1 yıl
Dünyadaki en ünlü en güzel kabul görülen artistlere bakarsak boga terazi ve Yengeç olarak ilk sıralarda karşımıza çıkıyor, boga ve terazi venüs gezegenindendir venüs ise güzelliği temsil eder 🙂
- +1 yıl
@SnowHoundx bencede öyle. O başakların mutlaka yükseleninde veya ay burcunda saydığım burçlardan biri vardır ondan kadınsı görünürler. Bende hiç görmedim kadınsı başak.
- +1 yıl
Astrolojiye baktığımızda 1. akrep kadını 2. Boga kadını 3. Aslan 4. Terazi diyor ondan sonra digerleri geliyor kova burcu kadınları bile o kadar modern şık cezbedici bir görünümdeyken ve bu sıraya giremiyorken başagın girememesi normal. Başagı çok büyütmüşsünüz gözünüzdl de ay neyse yeter bu kadar burç tantanası 🤣🤣
- +1 yıl
@SnowHoundx kim diyor onu sgsksvsksg
Öyle birşey demiyor astroloji. Ben astroloji eğitimi alıyorum kıçınızdan uydurmayın birşeyler. - +1 yıl
Ulan sen kıçından uydurma asıl araştır görürsün 😂
- +1 yıl
@SnowHoundx Nerden araştırıyoruz kıytırık magazinsel atmasyon yapan sayfalardan mi :d
Siye m*l
Elbette Aslan Burcu ♌️ Kendimden bilirim her kadın arkadaşımla biraraya gelsek hepsi ölmüş , içleri geçmiş diyorum 😀😂
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTerazi olup da güzel olmayan kadına denk gelmedim henüz.
20 YorumlaBaşak, boğa , terazi
Bende bir başağım.28 Yorumla- +1 yıl
@serüven__ estağfurullah niye kötü olsun iyilik paylaştırılmıştır.
- +1 yıl
@serüven__ siz nasıl hissediyorsunuz asıl bu önemli.
- +1 yıl
@serüven__ doğru yoldasınız sevgiler.
- Kişilik & Karakter konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılAteş elementi burçlar bence
13 Yorumla- +1 yıl
Hayır kadınsısın :D
Aslan-Oğlak-Yenge. ç Bu üçlünün kadınsı tarzlarda zevki mükemmeldir özellikle Yengeç Ve Aslan. <3
20 Yorumla
+1 yılBende akrebim ve buna cevabım net; Akrep.
20 Yorumla
+1 yılBalik ve balina kadınları
20 Yorumla
+1 yılAkrep, balık, terazi, kova, başak, aslan.
20 Yorumla
+1 yılAslan
20 Yorumla
+1 yılHiç anlamam astrolojiden.
10 Yorumla
+1 yılKova hariç hepsini saymissin zaten 🤦♂️
10 Yorumla
+1 yılAkrep burçları çok tatlı
10 Yorumla
+1 yılBurc degil kisilik onemli
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Boğa ve aslan kadınsı
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.
+1 yılBalık kadını.
33 Yorumla- +1 yıl
Akrep, yengeç, balık
22 Yorumlabasak kadınsı
11 YorumlaBaşak
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılYay Burcu ve ikizler burcu kadinalr için sanirim
10 Yorumla
+1 yılAteş ve hava gurupları
00 Yorumla
+1 yılİkizler dedin, onore ettin. Teşekkürler⚘
30 YorumlaBalık, akrep
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 347 cevap paylaştı. Teraziler peki?
20 Yorumla
+1 yılTerazi
10 YorumlaAslan Akrep
10 Yorumla
+1 yılKovadır bence
10 YorumlaAslan derim
10 Yorumla
+1 yılButun burclar entel isi
10 Yorumla
+1 yılakrep
10 YorumlaGörünüm olarak terazi ruhen başak
10 YorumlaAkrep