Bir insandan zarar gelmiyeceğini nasıl anlarız? Var sanki böyle şeyler. Bir insandan başka bir insana zarar gelmiyeceğini anlama yöntemleri. Yüzde yüz çalışmasada öyle hisseder insan galba. Zarar gelmiycek tek şey sanırım 🙄🙄
Mesela yolda yürürken kedi veya kuş görürüz. Tek başına bir şeyler yer. Yanına yaklaştığımızda bizden kaçmazlar. Bazısı da çok uzağında olsak bile sanki bir kovalayan varmış gibi nasıl da can havliyle ortadan kaybolurlar. Bu bence biz insanlarda da var. Tehlikeyi hissetmek özelliği.
Benden zarar gelmez. Başkasından zarar gelir mi bunu kestirmek zor, her ne kadar tanıdığımızı düşünsekte hiç belli olmuyor karşındaki insanın sana zarar verip vermiceğini çözmek kolay değil...
Her insan zarar verir. Her insanın bir zarar verecek potansiyeli var sadece canını yaktığın da ya da çıkarına ters bir hareket yaptığında ortaya çıkarıyor kimisi zararsız gibi geliyor sana o zaman
Normal şartlar da gelmez kendimim diye demiyorum iyi niyetli ve masum birisiyim bence ama canım yanarsa, gelir kindarım çünkü dengemi şasırttılar eski masumluğumdan bir şey kalmadı intikamcı oldum çıktım
dedikodu eden sırlarını satar güvenme sinirli anında döven senide döver söven sanada söver kimse istemedeği müddetçe iyilik yapma lafa söze değil davranşlararına bak
Yok be kimseye zararım olmaz, bir kişiyi bir kere bıçakladim, bir kere birine kafa attım, belli başlı suçlardan dolayı bir kaç kere zindanda kaldım bu bunlar zarar değil
İnsan insana bazen isteyerek bazende elinde olmadan zarar veriyor... zarar vermeyecek insan zor bulunur... zararsız insanlarda var ama günümüzde yok denecek kadar azlar...