Güncellemeler
+1 yıl
Yandere; sevgisini psikopatça biçimlerde dışa vuran (sevdiğine ulaşmaya çalışanları öldürmek; bazı durumlarda sevdiğini öldürmek vs.) karakterleri* nitelendirmek için kullanılan manga terimi.
Güncellemeler
+1 yıl
O kadar kötü mü ya bana göre normal geliyordu tamam bir şeyler yanıl alarmını alıyorum ama ne bileyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ahahaha gülüyorum ama komik değil. Takıntılısın evet film ve dizilerden etkilenmişsin anlaşılan 😅
Hayır izlemem içimde başka kişiliğim vst gibi ve o yapıyor bunları
Bir şeyler anlatırım da korkarsın belki boşver. Psikologa gidip konuş ciddi boyut alırsa
Cin falansa düşündüğün öyle bir şey değil biliyorum onlarla da bşr zaman uğraştım ama bu aynı şey gibi değil daha derinlerden bir arzuyla konuşam bir şey
Cinlerin karakterinden dolayı da olabiliyor senden kaynaklı da olabilir ciddi boyuta ulaşırsa doktora git hala olanların farkındayken
Kötü bir şey mi ki yaptığım ilerlerse diye önlem alayım tuhaf ama bir tehlike barındırmıyor ki ama seni de anlıyorum yani tam değil ama düşüncene saygım var teşekkürler
Bana da oluyor anlıyorum seni yani benim de baya birine takıp neredeyse her şeyini öğrendiğim insan oldu ama şu an önemsiz. Sağlıklı ve legal değil. O kişi bilerek de söylese sürekli takip ediyorsun o bilmiyor yani etik değil. Kontrol et çok abartma derim. Rica ederim. İyi akşamlar
Anladım iyi akşamlar
Yok be ne takıntılısı psikopatsın
O kadarda değil
Böyle devam ederse ilerler
İlerlerse ne olur
Narsistlik var mı sende
Açıkcası hiçbir fikrim yok
Araştırmadım ne olduğunu
Diğer insanlardan kendini üstün görüyormusun üstün görüyorsan diğer insanları kırıp aşağılayıp onları kontrol etmek istiyormusun bu durumdan memnun oluyormusun
İçtenlikle evet ama iyi olmaya çalışıyorum sadece olamıyorum
Geçmişte bir şey yaşadın mı merak ettim sadece
Ne gibi bir şey
Yani çocuklukta yalancılık hırsızlık şiddet v. b
Hayır ama hep yalnız ve evimde hissetmiyordum
Yani yalnız hissediyordum ve bir yere ait hissedemiyorumdur hayal dünyam vardı
Ait olamadığın yerde dolayısıyla mutsuz oluyordun hayal dünyanda kendini Mutlu etmeye çalışıyordun bu az da olsa etkilendigin flimler diziler kitaplar ile gerçek dünya ile hayal dünyası arasındaki ikilimde kalıyorsun dünyanı sen kuruyordun ama gerçek dünyada bu biraz imkansız gibi buda biraz huzursuzluk yaratıyor şimdi gerçek dünyayi öznel ve nesel olarak kendine göre üstünlük yaratıp kontrol etmek istiyorsun.
Biraz öyle evet film dizi konusu değil daha çok gerçek hayal gücümi kullanırdım teşekkürler
Yani ben narsist miyim
Evet öyle görünüyorsun eğer bir kırılma bir travma olmadıysa bu durum düzeltilebilir yoksa saplantılı olarak kalır
Korkutucu şekilde takıntılı sın evet
Kanka manyak olursun bak yapma 😁
nasıl bir kafadasın sen
😬
değişiksin