Bu sabah ise giderken adamın teki arkamdaydi otobüs kalabaliklastikca yanaştı sıkışık diye sandım basta ama sonra sert birşeyler degmeye başladı noluyo l*n dedim. Baktım el hissettim sonra rakamı donmemle adamin kafasına çantayı geçirmem bir oldu. Sonra diğerleri noluyor deyince boyle böyle taciz etti beni bu adam dedim. bir güzel diğerlerinden de dayak yedi. Attılar otobüsten adamı ama hala elim ayagim titriyor ya :-( kızlar sizinde başınıza geldi mi bu? Teselli edin beni nolur tesetturlu bir bayanın halbuki :-( ?
Cevabın nedir?
Başınıza gelen gerçekten çok kötü bir durum keşke bu tip insanlar keşke hiç olmasa ama ne yazıkki var ve bu tipleri hiç anlamıyorum orada yaptıkları o anlık hoş geliyor onlara ama hiç düşünmüyorlar anlar başkasının karısını kızını taciz ederken başkasıda onların karısını kızını taciz ediyor diye ya mezhebi çok geniş bunların kendi karılarına kızlarına başkasının böyle şeyler yapılması hoşlarına gidiyor ondan kendileride yapıyor. Anlamıyorum bu yüzden.
Birde herşeyi anlatmışsınız çok güzel ama keşke şu cümleyi hiç kullanmasaydınız '' tesetturlu bir bayanın halbuki :-( ?'' Bu cümleyle sanki tesettürlülere yapılmaz ama acıklara yapılmasında sakınca yok gibi bir algı oluşturmuşsunuz bence.44 Yorumla
Soran+1 yılHayiir kesinlikle yanlış anlamayin. O cümleyi kullandım çünkü yani açıkta hatlarını belli eden bir kiyafet te değildim anlamında dedim Allah kapalı açık kimsenin başına vermesin boyle insan kılığında yaratıkları :( teşekkürler.
- +1 yıl
Doğrudur tabiki ama ben kelimenin yanlış anlaşılacağını belirttim sadece haberiniz olsun diye yazdım. Evet Allah kimsenin başına vermesin böyle yaratıkları bunlara zaten insan demiyorum hayvanda diyemem onlar bile böyle birşeyi yapmaz geriye kalan sıfatlarınıda burada yazamam yazarsam bırakın burdan atılmayı internetim kapanır öyle güzel sözlerle anıyorum çünki böyle yaratıkları.
Bu arada kim tutar sanada çok teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
yere sabit bir sandalyeye oturtup halatla bir güzel domuz bağı yapıcaksın. boynundan itibaren kafa derisini itina ile yüzüceksin. hemen ardından karşısına bir ayna sabitleyeceksin. göz kapakları da kafa derisiyle birlikte gittiğinden, mecbur kendi derisiz etli kanlı suratını izleyecek. kaslarını damarlarını görecek. en ufak mimikte, en küçük gözyaşında cayır cayır yanacak eti. o ara hemen takımını taklavatını kesecesin. taştalarını omuzlarına koyacaksın, kamışı da ağzına sokacaksın. kendisini izleyecek aynada mecburen. ta ki kan kaybından ölene dek.
11 Yorumla
Soran+1 yılYaraticiii :)
+1 yılcanım böle durumlarda uzaklaşın onlardan bak sana ne anlatcam bizim burada aynen senin durumundaki bir kadın adama bağırmış kızmış sonra otobüsten inip evine gitmiş adam da takip etmiş tam eve girecekken kadını durdurmuş ve ona demiş işte 15 gün snra tekrar gelcem kadın kocasına felan anlatmış kocası demiş kapıları kilitle bişe olmaz die aradan 15 gün geçmiş bu kadının kapısı çalmış kimo dynce elektrikçi demiş açmış kadın bakmış 3 adam gelmiş içeri kapıyıda kapatıp kilitlemişler önce tecavüz etmişler kadına sonra banyoda ona elektrik verip öldürmüşler kadını :(( gerçekten çok kötü bir durum dışarıda böle serseriler var böyle durumlarda uzaklaşın ordan
10 Yorumla
+1 yılewt canım ya benimde başıma geldi aynı şekilde bende otobüs kalabalık diye umursamamıştım sonra iyice yaklaştı resmen elliyodu beni adi şerefsiz pis sübyancı sapıkkk neyse ben bunu fark ettim bastım tokatı ALLAH tan erkek arkadaşım vardı bir güzel benzetti adamı orda ama olan bana oldu tabi nese sen tesettürlümüssünde nasıl başına geldi anlamadım hadi benim başıma gelmesi normal şort filan giyiyorum neyse geçmiş olsun canım kafana takma daha kötülerine maruz kalanlar var
010 Yorumla
Soran+1 yılSanada geçmiş olsun canım. s
- +1 yıl
saol tatlım
- +1 yıl
başakeroğlu'nun fotosu da iyiymiş profilinde :)
- +1 yıl
takıla takıla buna mı takıldın yani :) yalan mı?
- +1 yıl
:D :D
- +1 yıl
havalı ızmırlı
- +1 yıl
kapalı kadınlara daha çok bulaşıyorlar, sesinizi cıkarmanız çok güzel bir şey kadınların çogu sessizdir
- +1 yıl
arkadasim hepiniz mi bana karsi cikiyosunuz be nasil erkeksiniz siz koruyacaginiza neler diyosunuz demekki yanimda erkek arkadasim olmasa tek olsam ve taciz etseler sirf sortluyum diye ya da mini etekliyim diye yardim etmiceksiniz adama eslik ediceksiniz demekki nasil erkeksiniz sizz yaa
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
71Cevap
Öncelikle çok geçmiş olsun.. Şimdik anası babası belli olmayan böyle yaratıklar aramızda maalesef dolaşıyor ancak bir bayan da giyimine bir ölçü de dikkat etse iyi olacağı kanısındayım. Bir zamanlar bir hoca 'Günlerdir aç bir kedinin önüne ciğer konsa sizce ne yapar?' diye sormuştu cemaatine.. Herkes hep bir ağızdan 'yer yer' nidalarıyla ortalığı inlettiler.. Tesettürden tesettüre de fark olduğunu bildiğimden giyinişiniz konusunda yorumsuz kalacağım.. Ancak böyle sapkın arkadaşları otobüsten attırmadan önce birde polise versek daha makbule geçecektir. Çünkü bu arsızları ne kadar dövsende 'can çıkar huy çıkmaz' misali aynı şeyi yapacaklardır.
04 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim. Ama benim giyiminde de birşey yoktu yani uzun pardesu hatların belli bile değil. Sapıklık kim bilir nasıl gördü allahın pisligi offf :'(
Soran+1 yılAynen :(
+1 yılMetrobüs sıkışıktı okula da gitmem gerekiyordu bindim adam da bindi ben önde o arkada kapı açıldıkça sıkıştık. Adamın şeyi bana değmedi değmesin diye çok uğraştım ama vücuduma yakınlığı filan derken sinirim bozuldu. Tam hatırlamıyorum ama bir kadın yüzünden olmuştu, kadına saydığımı hatırlıyorum. Hemen ilk durakta inip ağlamıştım
12 Yorumla
Soran+1 yılçok kötü bir durum ya insan buz gibi oluyor bir anda napacağını bilemiyor ağlamaktan gözlerim şişti ya :(
- +1 yıl
Tamam hatırladım kadın bana yol vermemişti ben de binememiştim son anda binince öyle sıkışmıştık bir de ben sıkışınca gülmüştü kadın.2 3 dakikalık yol çok uzun gelmişti hemen kendimi atıp oturup ağlamıştım bir arkadaşım telefonda sakınleştirmişti. Herhalde şeyi derse depresyona girerdim
İnanın yalan söylemiyorum bir gün otobüste adamın birinin bir kızın eteğini baya bir kaldırıp altından kalçalarını okşadığını farkettim sıkışık otobüste. Sadece ben değil başkalarıda farketti. Bu ne pişkinlik ne rahatlık ben saat soramam adamın en ufak kaygısı yok. Ama kız hiç kımıldamadan sonuna kadar okşattı evet adamınki hayvanlık ama böyle adamların varlık sebebi bu suskun kızlar değilmidir bide bu açıdan bakalım.
15 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın var böyle de iğrenç kadınlar. s
- +1 yıl
Kiz belki korktu? Üstelik kizin basi aciksa , hemen irispi damgasi vuracaklardi ve kiz onu tahrik etti deyip kizi suclu ilan edeceklerdi.
Soran+1 yılİşte tam bu yüzdeen tesettürlü olduğumu belirttim o damgayı yememek için helal olsun sana.
- +1 yıl
Yaa ne korkması be hiç bişey yapamıyosa az yana çekilir. Bu öyle bilindik bir dayanma şeklinde değil eli içeride diyorum. Ya arkadaşım bu durumlarda neden tek adam hayvan oluyoda kız mağdur oluyo ve birden korumacı tavra giriyorsunuz. İkiside hayvan bana göre tamam toplantı bitmiştir dağılı. bir daha yazmayın bu konuda bana.
+1 yılKonserdeydik çok kalabalıktı arkamda ot çekmiş tipli insanlar vardı ben de rahatsız oldum yana kaydım sürekli bana bakıyorlardır sonra biri resmen pandik attı arkamı döndüm öylece baktım elim ayağım titredi hiçbir şey yapamadım yanımdada arkadaşlarım vardısöylesem o çocuk ölürdü ama söylemedim şu an pişmanım hala aklıma gelince ağlıcak gbi oluyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılsessiz kalmak daha kötü herhalde. Adam dayak yiyinc ben rahatladım biraz ama çok kötü bir durum. s
- +1 yıl
Kesinlikle ya elim ayağğıma dolaştı böyle bir şey hiç yaşamamıştım çok kötü gerçekten
Soran+1 yılBende ilk defa yaşadım başta anlamıyor insanda sonradan jeton düştü benim çantayı yedi zatn ardından dayak.
geçmiş olsun. çantana ve çantanın içindekilere bişey oldumu önemli olan o hıyarın kafası kırılsın inşallah yediği dayaktan kendine gelemesin sürüm sürün sürünsün inşallah yeterki sana bir zarar gelmesin unutmaya çalış sıkma tatlı canını ve mübarek cuma günü sakin ol.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen mübarek cuma günü Allah ıslah etsin onu.
şerefsizin önde gideni işte nolacak p**evenk herif ulan gidip evde karısını beceremek korkuya otobüste orada burada milletin kıçını ellemeye çalışır bu tipler.
ah ulan bana denk gelse bir bayana böyle yapan var yaa, ibneyi bir güzel düvüp donsuz sokağa salarım vallaa.
bu arada sanada geçmiş olsun kardeş01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim :((
Ulan öyle erkek görünce sinirden kafayı yiyorum bir ara Ümraniye otobüsünde denk geldi pezevenkin biri kıza arkadan yanaştı bende yan taraftaydım kız bana doğru yaklaştı sanki yardım istedi gibi gözleride çok dolmuştu bayanın o sinirle adama kafayı vurmamla yere yığılması bir oldu. Böyle erkekleri görünce cop sokasım geliyor onlara
41 Yorumla- +1 yıl
yakışır
Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Evet bir kere gelmişti otobüs beklerken biri tanışalımmı benzeri cümleler etmişti eğer rezil olmak istemiyorsanız defolun gidin dedim gitti siz korkunuzu belli ettiğiniz zaman bu tipler güçlü oluyor güçlü durduğunuz zaman sinekten farkları kalmıyor
20 Yorumla
+1 yılgeldi tabi ki. malesef arkadaş böyle insanlar çok. kafasına çantayı indirmekle sesini çıkarmakla da çok iyi etmişsin! bir de bazı kadınlar sesini çıkarmıyor bağırcaksın o sırada kim varsa yanında benzetecekler o adamı bir güzel. at çantana bir biber gazı sık o sırada.
00 Yorumla
+1 yıl:((((( l*n bu ş*refsizler nezaman bitecek mk sakin ol geçti geçti.. yazıklar olsun yaa gerçekten ya bu ne yakında kız otobüsü erkek otobüsü diye ayırım yapılmalı bence yazık ya gerçekten :( geçmiş olsun
32 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim :(
- +1 yıl
rc :(
geldi malesef sinir krizi geçirecektim o gün ama malesef ben bagıramam olay çıkaramam onca insanın içinde tam inmek için öne geçtim o zaman başladı arkamdaki bende hadi otobus durdu duracak hemen inicem derken bu sefer şöför durakta durmadı ve herşey onun yuzunden oldu... baktım arkamdaki durmuyo dönüp çimdirdim ama devam etti bagırıpta herkes donup bana baksaydı daha cok utanırdım ama cok kotu oldum tacizci yetmezmiş gibi bide şöför beni bilmem nerde indirdi toplu taşımadan nefret ediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldün aynısı benim de başıma gelecek gibi oldu, öyle zamanda hemen sesinle ya da şiddetinle durdurcksn. bende biraz çekil şöyle uzak dur diye bağırdım :( anlamıyorum yaa kimisinin kızı yaşındayız ama utanmıyorlar da ırz düşmanları Allah ıslah etsin soyu kurusun bunların.
12 Yorumla
Soran+1 yılBeni en iyi sen anlarsın herhalde.:((
Cevap sahibi+1 yılçok iyi anlıyorum sonuç olarak bu gibi durumlarda sessiz kalınmamalı yoksa daha ilerde neler başımıza gelir kimbilir.
+1 yılsana yemin ederim tranvayda teseddürlü genç bir kız tarafından taciz edildim... cinseyeti yok bu işin. tepki vermen harika takdir ettim seni. bazen bakıyorum çoğu ses çıkarmıyor hatta onunde yer var kızın ilerlemiyor oda istiyor yani. bunu görünce çocuğa gidip birtanede vuramıyorsunki deli oluyorum o an
26 Yorumla- +1 yıl
Hangi tramvay :P
- +1 yıl
konyada hacı :) ben kaçıyorum o kalcasını deydiriyor bomboş tranvay. ondan kacacam diye oturan orta yaşlı çirkin bir kadına fazla yaklasmısım kendisini tacişz edecem sandı biraz ileri gidermisiniz dedi sok oldum ben neyin derdindeyim o neyin derdinde heyy allahım yaa :)
Soran+1 yılTesekkur ederim size de geçmiş olsun :)
- +1 yıl
Bana kabataş besikas findikzade tramvay zannettim
- +1 yıl
tesekkürler gizli kullanıcı sanada geçmiş olsun:) 4 5 sefer oldu bu başıma gelen. ben kaçtıkca içimi temiz tuttkca onlar geliyor allahım sınıyomu ne bigün dayanamayacam bir tane çakacam kıza hoşlandıysan gel adam akıllı konus değilmi ne o abazaca hareketler.
Soran+1 yılÇok doğru..
iyi olmuş şerefsize burdan tüm kızlara sesleniyorum böyle bir durum olduğunda sesini çıkarın sessiz kalmayın böyle insanları aramızdan yok edelim
31 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle sessiz kalsaydım belkide ileri gidecekti pislik iğrenç insan :(
+1 yıl1.. nasıl cesaret ettin Ya adam sana vursaydi veya iki üç kişi daha sana dokumsaydi 2. bana inandırıcı gelmedi googledan hikaye kopyalis yapıştırmış gibi oldu 3. gerçekse bile ben istanbuldayim hergün birilerinin başına böyle biseyler geliyor daha çok başına gelir herkees senin gibi yapsa çok bela olur4 bir daha her gelene ole yapamazsın çok psikopat var diyim 5 bide sen doğru düzgün olsan türbanlı olarak bunları biraya yazmassin bişey dicemde ağzımı bozmayın
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 sen nasıl bir zihniyettesin?
2 kesin sende o sapiklar gibisin şimdi bana burada laf söylüyorsun.!
3 bugün basıma gelen inşallah senin sevgili ne başına da gelirde anlarsın gerçekmiş değilmiş inanmak zorunda değilsin.!
4 benim duzgunlugum seni bozar anladın mi ? Türbanlı olmak buraya giremezsin demek mi?
5 senin gibi geride kalmis insanlarla ayni ülkede olmak çok utanç verici ve zor.
Soran+1 yılBu mübarek cuma günü iftira atıp hakkıma giriyorsun ya öbür dünyada hesaplaşalım seninle tamam bende başka birşey demiyorum !!
+1 yılBizi taciz eden kızlara napacaz o zaman pamps tekme tokat dövelim mi bu arada geçmiş olsun
35 Yorumla
Soran+1 yılKızları dovmene gerek yok herkesin içinde utandirman yeter bütün ömrü boyunca yeter o utanç. Ama erkekler utanmiyorlar bile. s
- +1 yıl
Taam ok anladık eksi ne veriyon la terbiyesiz yaşadığın şeyın aynısını bir erkek yaşasa kadına kimse bişey yapmaz anasını satıyım
Soran+1 yılBen vermedim ki eksiyi :/
Soran+1 yılSimdi artiladim bak.
- +1 yıl
Ha tamam özür dilerim
Ablacım şimdi hayvaninsanları diyoruz biz bu yaratıklara beyinleri yok çüklerinin fikirleriyle yaşıyolar.. Ancak bu yaratıkları heveslendiren cesaretlendirende tacize uğramayı otobüste metroda değdirilmeyi seven ablalarımız da var..
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya o kadınlarda ayrı bir sapık. Altta kızların biri öyle dedi şok oldum nasıl bir igrencliktir yaa. s
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu erkek pislik. İstanbul'da sıkışık otobüslerde kuzenimi falan taciz etmesinler diye hep arkasında ben duruyorum. Pislikler tamamen
33 Yorumla
Soran+1 yılValla yaninda bir erkek lazim insanin boyle şeylerde ama her zaman olmuyor ki. s
- +1 yıl
Benide ellemezler heralde :D
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılOtobüste gelmedi çok şükür başıma. İyi olmuş ama sessiz durmamışsın haddini bildirsinler öylelerine. Hatta polise vermek bile gerekiyor öylelerini ama o anda hemen ulaşılamıyor işte bazen.
11 Yorumla
Soran+1 yılOtobüs insan dolu o anda kim benimle durup polis bekler ki. s adamı tekme tokat attılar otobüsten. s
+1 yılKapalı açık olman farketmez bu ş. frsizler her yerde var erkek kadın farketmiyor bir kere bir fordcuda gelmiş arkama bir şeyler yapıyor yumruğu suratına yemesiyle aklı başına geldi yanı erkek kadın farketmez
31 Yorumla
Soran+1 yıl:( gözlüklü pislik :( çok kotu oldum ya. s
:D kendini de küçük konuma düşürdün bence şimdi millet sen hakkında ay bak elletti elletti adamın üzerine suçu attı diye düşünmüştür :D bence tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın arkadaşım :D
06 Yorumla
Soran+1 yılBir insan nasılsa karşısındakini de öyle sanarmis. Sen öyle yapıyorsun herhalde otobüste elletiyorsun millete hee? ;)
Soran+1 yılYaa yaa doğruları söyleyince olayı çarptırma oluyor :))
Soran+1 yılBunlar hep ergenlikten yokluktan ;) anlıyorum seni :)
+1 yılOncelikle gecmis olsun demekki neymis tesetturlu ve acik fark etmiyormus canım onemli olan erkeklerin zihniyetinin deismesi sıkma cnını war böyle serefsizler malesef
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim. . s
Bir daha ki sefere biraz daha inandırıcı bir şeyler yaz be tesettürlü gizlican.
31 Yorumla
Soran+1 yılİnanmak zorunda değil mahluk insan.
Kişilik & Karakter konusunda 435 cevap paylaştı. Senin suçun yok ki adam resmen sapıkmış!
Az bile etmişler ağzını burnunu kırsalardı bir de.
Geçmiş olsun kardeşim12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederimm. s
Geçmiiş olsun. Ben şunu anlayamadım sadece, tesetturlu oldugunu belirtmendeki amaç nedir? Yani bu kime yapılsa yanlış mini etek giyenede yapılsa değişen birşey.
24 Yorumla
Soran+1 yılYani benim orda tesetturlu oldugumu söylemem yanlış yorumlar çıkmasın diye var çünkü öyle zihniyetler kimbilir nasıl giyindinde adamı tahrik ettin demesinler diye. anlatabildim mi?
- +1 yıl
Anladim tabiki ama bu düşüncede yanlış tabiki donsuz gezenlerden bahsetmiyorum bende kapalı bir ailenin ferdiyim ama insanlar kılık kıyafetlerine göre sınıflandırılmamalı. Mini etek giyen birine veya dar pandolan giyen birine insanların taciz hakkı dogmuyor farkeden birşey yok kime yapılırsa yapılsıın yanlış. Dış görünüş ile insanları yargılamamak lazım sizin için demiyorum yanlış anlamayın ama ne kapalılar var yapmadıgı şeyler yok ne açıklar var inançlarını gerçekten yaşıyan sadece kapanmayan. Ben bir erkek olarak bile dış görünüşe göre değerlendiriliyorum bunlar yanlış seyler camiye gittigimde kulagında kupe kolunda dövme burada ne işi var gibi bakışları çok gördüm veya ramazanda niyetliyim dediğimde insanların ö yüzlerindeki şaşkınlığı çok gördüm yani kısaca insalara insan oldugu için deger vermek lazım dini ırkı giyimi bunlar hiç önemli değil herkezin birbirine saygısı olsun.
Soran+1 yılTeşekkürler.
yok gelmedi ben biraz sert bir duruşa sahip olduğum için pek yaklaşamazlar bide otobüzlerde hep köşekelere sıkışırım olmadı çantamı kalçama doğru iterim
21 Yorumla
Soran+1 yılBundan sonra bende öyle yapcam yer isticem valla. s
+1 yılNEEEEEEEYYYY? AMAM NASIL OLUR SEN TESETTURLÜSÜN !!!1!!!
O sihirli seni Tecavüz ve taciz ve bakislardan koruyan Türbanin korumadimi?
Bütün Dünya görüsüm yerlen bir oldu.
Cinselligin Tabulastigi bir ülkede, böyle sapikligin artmasi normal. Halka Egitim verilecegine Din veriliyor sonra Sapiklik neden artiyor diye soruyorlar.
Neyse Problemi cözmek gerek. En iyisi daha fazla Imam Hatip acalim.
Not: Son cümle Ironidi.12 Yorumla
Soran+1 yılbir sivri daha !!!
+1 yılDün kadıköyde yürüyorum amcanın teki koluma çarptı döndüm baktım abla nasıl gidiyor hayat dedi cevap vermedim elma yiyordu sularını damlata daölata azını şapurdata şapurdata neyse yürürken aşşağı sokağa dönüyordum tam arkamdaymış hala elini bacağımda hissettim döndüm yakalarını tuttum kafayı bir gömdüm sonra yere ittim bıraktım ve hiç bir şey olmamış gibi yoluma devam ettim ne mi oldu zabıta adamı aldı sonra ne oldu bilmiyorum ama türk kadınları kafa atmayı öğrenmeli.
00 Yorumlabu ulkenın bıı bı kahvesı bırde serefsız bıtmez be guzel kardesım o zmn hatır kahveye kursun serefsıze arasın ortalık cakal dolu boylelerını komaya sokcan kı yapmasınlar anlatabıldım mı
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel anlattın tesekkur ederim
+1 yılerkekk olmakk dogustann gelenn bir hakk olsadaa adamlıkk her kula nasip olmuyorr ablasıı dolmusu tıka basa doldurmalarıı yüzündenn herzamann kavgaa etmiştirimm sıff bu yuzden
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen aslında otobüs şoförlerinin bu kadar doldurmaması lazim :(
Dunyada cocuk pornsnda ilk 5. sirada,
Hayvan tecavuzunde ilk siradayiz.
Allahtan muslumanız.41 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. Kim sorarsa müslüman vatandaşlarız.
Iyi yapmışsın. Kimse susmamalı. Iyi ki tepkini ortaya koymuşsun. Mağdur kadın rollerine girmemişsin.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtraf o kadar pislik dolu ki :( bana da yanımda oturan adam yapmıştı. Başına böyle bir şey geldiğinde hemen söyle. Aynen sende olduğu gibi tekme tokat dalıyorlar. Dert etme adamın ayıbı :(
10 YorumlaAllaha cok sükür basima daha hic böyle birsey gelmedi, ama gelse napacagimi bilemem. Sessiz kalmaman iyi olmus, bidahakine en degerli yerine vur. Bu arada gecmis olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim. s
bu yüzden toplu taşıma araçlarını uzun mesafe kullanacaksam hep sırt çantası kullanırım
12 Yorumla
Soran+1 yıl45 dakika gidiyorum otobüsle işime her gün. her günde sırt çantası alamam ki :S
+1 yılortalik şerefsiz dolu umarim kendilerinden kalipli bir bey de onlari eller orda burada
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah. s
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen erkeğim bana bile yaptılar :D saclar sarı ve uzun olunca biraz kıza benzetmiş olabilir tabi ama oldu yani. sırtımda çanta vardı adam çantayı sıyırmaya çalıştı :D adama çok sağlam bir dirsek geçirdim ama :D fazla üzülme bence :D
00 Yorumla
+1 yılşok cihazı veya biber gazı taşı istersen yanında... geçmiş olsun...
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
Kişilik & Karakter konusunda 604 cevap paylaştı. Bazı erkeklerin yorumuna baktımda onlarda sana taciz eden erkek kadar pislikler
30 Yorumla
+1 yılorspu çocukları işte illa küfür ettiricekler. bazı piçler sabah dolu oluyor diye işleri olmasa bile bindiklerini düşünüyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılSapık gözlüklü adam ya her sabah ayni otobüste gidip geliyorduk off aklıma geldikçe kendimden tiksiniyorum :(((
- +1 yıl
sen neden tiksiniyosun mal mal konuşma şimdi
Soran+1 yıl. s o adamın değdiği yerler midem bulanıyor kendimden resmen. s
- +1 yıl
arkadaşım saçma triplere girme bence. iyi günler
Sapıklar için dişi sinek olması yeterli, çok iyi yapmışsın dövenlerin eline sağlık
21 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Bundan sonra çantanın içine sert cisimler koy daha iyi vurursun.
Geçmiş olsun tekrar...06 Yorumla
Soran+1 yılBiber gazi kullancam artik valla. s
Soran+1 yılespiri mi yaptın şimdi sen :D?
Soran+1 yıl:))
karambit bıçağı ile boynundaki atar damarı kes onlara bu yakışır anca..
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun en doğrusunu yapmışsın bence orda hatta gidip polise bile şikayet edebilirdin adamın çok başı yanar :)
02 Yorumla
Soran+1 yılO anda aklına gelmiyor ki insanin.
- +1 yıl
Haklısın ama aklında olsun
o* çocucu. çantayla vurman ve taciz ettiğini söyleyip dayak yemesi çok güzel olmuş keşke herkes bunu yapabilse.
21 Yorumla
Soran+1 yılİlk kez geldi basıma. s çok kotu bir durum ya. s
+1 yılKanka sıkma canını olmuşa çare yok otobüslere bindiğin zaman köşelere geçmeye çalış şimdi bu psikoloji ile çalışılmaz git biraz rahatla ferahla ama önce bir gülümse kanka ;-) böyle
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok kalabalık mecburen kalıyoruz ayakta. s
- +1 yıl
Ayakta kalmana birşey Demiyoeum kanka otobüsün köşeleri var koltuk olmayan kısımlar oralara geç sırtını yasla en güveniliri
+1 yılGecmis olsun , artik korkmana gerek yok sakinleş biraz, keske o sapigin hayalarina tekme atsaydin :( otobuste köşeleri kullan bundan sonra rica et zaten sana yer veririler
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapcam bundan sonra. s
+1 yılherkes kendi pisliğinde azabı çekecek. otobüs ve minibüsleri bu sebeple hiç sevmem.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ama mecbur biniyoruz
+1 yılah canım ya:(( Allah'tan hemen müdahele etmişsin hatta etmişler:DD sen bir sakinleş tamam mı? kafandan atmaya çalış bunu...
10 YorumlaKeşke bende orda olsaydımda bir kaç tane bende indirseydim.
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim.
öylelerini dövmüceksin tırnaklarını çekiceksin fazlalığını kesip ağzına vericeksin
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle :(
Tepki gostermen iyi olmus , genelde kizlar utanirlar bu durumda sanki suclu kendileriymis ve toplum tarafindan ayiplanacakmia gibi.
11 Yorumla
Soran+1 yılAyiplamislar midir ki bende yanlış mi yaptım acaba. s. s
Gizli Üye(36-45)+1 yılMetrobüsler daha tehlikeli ama kımıldama şansınız yok sonuna kadar aynı şekilde :(. Havasız insan aracı (HIA)
Extremly dangerous10 Yorumla
+1 yılben de uğradım otobüste ıkı kız geldi merve baksana dokunabılırmıyız hangi spor salonuna gidiyorsun dedi diğer durakta indim
00 Yorumla
+1 yıl#Adamlar zamdan @m bulamıyo millete saldırıyo hep tayyip bunlar
03 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir bilemem. s
- +1 yıl
#O zaman bu adam olmasaydı diye bir cümleye başlamayın
+1 yılo kalabalıkta çantayı kaldırıp nasıl vurdun diye sorarlar adama malum sıkışık
geçmiş olsun01 Yorumla
Soran+1 yılValla o sinirle yapılıyor. Kocaman değildi zaten orta boy askılı çanta zor olmadı yani.
+1 yılGiyimle olcakbis degil bu erkeklerin gozunun teseddurlu olmasi lazim
00 Yorumla
+1 yılsessiz kalmayın kızlar ezdirmeyin kendinizi helal olsun en iyisini yapmışsın
20 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun :( Bana çok yaklaştıklarında, önceden uyarıyorum birazcık çekilir misiniz acaba :)
00 Yorumla
+1 yılAdamsın kanka bazıları hiç sesini çıkarmıyo böyle oluncada tacizler artıya. Tebrik ederim
12 Yorumla
Soran+1 yılSes çıkarmamak mümkün değil.
- +1 yıl
Helal olsun
- Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!