Kişilik & Karakter 4 tatlı bir evde tek başınıza yaşayabilir misiniz Yaşar mısınız? BenCansuuu Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 4 tatlı bir evde tek başınıza yaşayabilir misiniz Yaşar mısınız araba ile 10 dakika şehir merkezinden uzakta Güncellemeler+1 yıl 4 katlı işte 4 tatlı bir evde tek başınıza yaşayabilir misiniz Yaşar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Evlen benimle bebeğimYalnız canın sıkılır o evde 0 5 Yorumla BenCansuuu +1 yıl Daha kaç kere daha evlenme teklif etmeyi düşünüyorsun Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Telefon gelinceye dek😅 Yorumla BenCansuuu +1 yıl Ahshs hani az önce üstüne ben tamamlarım diyodun Yorumla AsabiÖküz +1 yıl O diğer sorudaydi 😅 Yorumla BenCansuuu +1 yıl hahaha 😀😀 Yorumla
afacan37 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 99% +1 yıl Bir tane var yetiyor çok şükür 0 1 Yorumla BenCansuuu +1 yıl Peki Yorumla
Delidolu1213 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Yaşayamam acılı olsa olur 0 3 Yorumla BenCansuuu +1 yıl Yyaaa Of Yorumla Delidolu1213 +1 yıl Hemde çok iyi yaşarım Yorumla BenCansuuu +1 yıl 😀😀 Yorumla
deeliiçocukk Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Eve giren çıkan bellimi peki? 0 3 Yorumla BenCansuuu +1 yıl Nasıl yani Yorumla deeliiçocukk +1 yıl Boşver 😉 Yorumla BenCansuuu +1 yıl Peki 😀 Yorumla
Ferhatder Takip Et Xper 6 Yaş: 58 , eic 100% +1 yıl Tatlı mı katlı mı 0 61 Yorumla BenCansuuu +1 yıl Hem oatlı hem tatlı Yorumla Ferhatder +1 yıl Tatlı larla yaşamak kokay :D Yorumla BenCansuuu +1 yıl Ben daha çok acı seviyorum 😀 Yorumla Ferhatder +1 yıl Acısız tatlı olmaz herşey zıttı ile kaim Yorumla BenCansuuu +1 yıl Çok afilliı bir söz oldu Yorumla Ferhatder +1 yıl Oldu degilmi Yorumla BenCansuuu +1 yıl Oldu vallahi Yorumla Ferhatder +1 yıl Vatana millete hayırlı olsun :D Yorumla BenCansuuu +1 yıl 😀😀 Yorumla Ferhatder +1 yıl Açılışa kimi getirelim dersin :) Yorumla BenCansuuu +1 yıl İngiltere kraliçesi olur mu anca keser 😀 Yorumla Ferhatder +1 yıl Olur tabi een onunla görüş burayı ben organize ederim Yorumla BenCansuuu +1 yıl Tabii Zaten en yakın tanıdıklarimdan biri Yorumla Ferhatder +1 yıl Çok güzel o zaman cep telefonu var mı:) Yorumla BenCansuuu +1 yıl Hayır ben güvercinle haberleşme yorum Yorumla BenCansuuu +1 yıl Haberleşiyor um Yorumla Ferhatder +1 yıl Olsun oda olur yalnız tek gelmesin hısım akraba toplasın gelsin gerekirse araç yollarız sıkıntı etmesinler Yorumla BenCansuuu +1 yıl Evet evet onun II torunumu çok seviyorum onu da getirsin len Yorumla Ferhatder +1 yıl Getirsin gız kalabalık gelsinler yerimiz var şükür Yorumla BenCansuuu +1 yıl Peki Yorumla Ferhatder +1 yıl Yemek ne yapacağız Yorumla BenCansuuu +1 yıl Tabii ki Türk usulü yaprak sarma ve kuzu çevirme Yorumla Ferhatder +1 yıl Bi kuzu devirsek Erzurum cag kebabı yapsak Yorumla BenCansuuu +1 yıl Allah Yorumla Ferhatder +1 yıl Tamam o işte bende Yorumla BenCansuuu +1 yıl Harika Yorumla Ferhatder +1 yıl Günaydın Cansu Yorumla BenCansuuu +1 yıl Günaydın Ferhat Yorumla Ferhatder +1 yıl Nasılsın ne yapıyorsun Yorumla BenCansuuu +1 yıl yeni yatacağım test çözdüm Yorumla Ferhatder +1 yıl Maşallah iyi uykular sana o zaman dus alırsan daha iyi dinlenirsin Yorumla BenCansuuu +1 yıl Teşekkür ederim belki alırım Yorumla Ferhatder +1 yıl Tembellik etme iyi gelir Yorumla BenCansuuu +1 yıl Duş aldım öyle yaptım Yorumla BenCansuuu +1 yıl Yattım Yorumla Ferhatder +1 yıl iyi etmişsin simdi nasılsın ne yapıyorsun Yorumla BenCansuuu +1 yıl İyiyim takılıyorum odamda Yorumla Ferhatder +1 yıl Çay varsa geleyim ;) Yorumla BenCansuuu +1 yıl Buyur gel 😀 Yorumla Ferhatder +1 yıl Çayın yanında bişey var mı gelirken alayım mı Yorumla BenCansuuu +1 yıl Yok evde her şey var yaprak sarma bile var Yorumla Ferhatder +1 yıl Eksik olan ben miyim sadece Yorumla BenCansuuu +1 yıl Öyle Yorumla Ferhatder +1 yıl Bekletmiyeyim o zaman Yorumla Ferhatder +1 yıl Eee geldim Yorumla BenCansuuu +1 yıl Çay soğudu neredesin Yorumla Ferhatder +1 yıl Yarım saattir zile basıyorm Yorumla BenCansuuu +1 yıl Hadi ya biz hiç duymadık Yorumla Ferhatder +1 yıl Kafanız neredeki Yorumla BenCansuuu +1 yıl Zil bozuk galiba Yorumla Ferhatder +1 yıl Gel hadi ac kapıyı Yorumla BenCansuuu +1 yıl Tamam açtım duyuyor Yorumla Ferhatder +1 yıl Geleyim bari Yorumla BenCansuuu +1 yıl Buyur gel çayı ben ısıtayım Yorumla Ferhatder +1 yıl Hadi o zaman geldim Yorumla BenCansuuu +1 yıl Hoş geldin Yorumla Ferhatder +1 yıl Hosbuldum canım Yorumla BenCansuuu +1 yıl Ne var ne yok Yorumla Ferhatder +1 yıl iyi sende Yorumla BenCansuuu +1 yıl Eh işte Yorumla Ferhatder +1 yıl Eh işte ne sıkıntı mı var Yorumla
endîşnâk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. 4 kat çok 0 1 Yorumla BenCansuuu +1 yıl Ne yapalım elimizde bu var 😀 Yorumla
Pokerblack Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl kanka müzik ve kahvede olursa daha ne olsun 😃 0 1 Yorumla BenCansuuu +1 yıl Anlamadım nasıl yani Yorumla
Atdoktorru Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 4 tuzlu da yaşarım 0 3 Yorumla BenCansuuu +1 yıl Banel 😀 Yorumla Atdoktorru +1 yıl Dubleksten sonrası sarmaz gibi Yorumla BenCansuuu +1 yıl Bilemiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evlen benimle bebeğim
Yalnız canın sıkılır o evde
Daha kaç kere daha evlenme teklif etmeyi düşünüyorsun
Telefon gelinceye dek😅
Ahshs hani az önce üstüne ben tamamlarım diyodun
O diğer sorudaydi 😅
hahaha 😀😀
Bir tane var yetiyor çok şükür
Peki
Yaşayamam acılı olsa olur
Yyaaa Of
Hemde çok iyi yaşarım
😀😀
Eve giren çıkan bellimi peki?
Nasıl yani
Boşver 😉
Peki 😀
Tatlı mı katlı mı
Hem oatlı hem tatlı
Tatlı larla yaşamak kokay :D
Ben daha çok acı seviyorum 😀
Acısız tatlı olmaz herşey zıttı ile kaim
Çok afilliı bir söz oldu
Oldu degilmi
Oldu vallahi
Vatana millete hayırlı olsun :D
😀😀
Açılışa kimi getirelim dersin :)
İngiltere kraliçesi olur mu anca keser 😀
Olur tabi een onunla görüş burayı ben organize ederim
Tabii Zaten en yakın tanıdıklarimdan biri
Çok güzel o zaman cep telefonu var mı:)
Hayır ben güvercinle haberleşme yorum
Haberleşiyor um
Olsun oda olur yalnız tek gelmesin hısım akraba toplasın gelsin gerekirse araç yollarız sıkıntı etmesinler
Evet evet onun II torunumu çok seviyorum onu da getirsin len
Getirsin gız kalabalık gelsinler yerimiz var şükür
Peki
Yemek ne yapacağız
Tabii ki Türk usulü yaprak sarma ve kuzu çevirme
Bi kuzu devirsek Erzurum cag kebabı yapsak
Allah
Tamam o işte bende
Harika
Günaydın Cansu
Günaydın Ferhat
Nasılsın ne yapıyorsun