Selam bebekler :) 1 Nisan gelmişken hemen soralım şakacıkları :D Bize ailecek şaka yapan kardeşim olmuştu :D Biz sarışınız. Kardeşim de esmer doğmuş ve hepimizi şoka sokmuştu. Hepimize 1 Nisan şakası yaptı yani sonradan oda bir sarılaştı :D Doğumu da 1 Nisana denk gelince şaka gibi oldu. Çocuğun her hareketi şaka gibi de neysem :D Size yapılan en büyük 1 Nisan şakası nedir?
Bugüne kadar size yapılan en büyük 1 Nisan şakası neydi?
Sosyal hayatta ani sert tepkilerim olduğu için fazla abartılı şaka yapma cesareti bulan olmadı. Yakın olduklarımsa bu işe girişmezler. Herkes birbirini çok iyi tanıdığı için yediremiyor artık.
Şaka sevmiyorum ama şuursuz arkadaşım lise döneminde yaptı, okula gelmedi aradığımda başkası çıktı hastaneyi söyleyip hemşireyim arkadaşınız trafik kazası geçirdi durumu ağır ailesine şimdi ulaştık dedi ablasını aradım hüngür hüngür ağlıyor, yoldayım geçiyorum hastaneye gel dedi okuldan çıkıp hastaneye gittim okul hastaneye 10 dk mesafedeydi koşarak gittim kıkırdayarak karşımda duruyordu hastane bahçesinde. Suratına bitane sağlam geçirdim o günden sonrada kimse şaka yapmadı.
Sen evlatlıksın dediler ben bazen hâlâ acaba öyle miyim diyorum bence çocuklara yapılmamalı kalıcı etkiler bırakıyor 🤣 annem babam hiç yapmadı ablam yapardı bu şakayı bana.. ablama yapma diye çok kızarlardı.. ablam kaşınıyordu.. ben de şakadan sonra hep ağlıyordum.. bir gün yine aynı şakayı yapmış bavulum aldım eşyalarımı hazırladım evden gidiyordum ckkeökeöwkmw sonra annem yakalamış nereye diye 🤣
O günün 1 Nisan olduğunu bildiğim için özellikle karnım tok oluyor. Ama uyuşturucu yerine pudra şekeri çektiğini söyleyen AKP'li Kürşat Ayvatoğlu'nun az evvel uyuşturucuya "lila" adını verdiği öğrenildi. "3A" ise her zaman en üst mertebeyi simgeler. (3A pil, 3A oyun gibi). Liliaaa (Lili 3A) yakında kapında polisler birikirse 1 Nisan şakası olmadığını şimdiden söyleyeyim. 😄
sefa diye bir arkadaşım sınıfa girer girez formanın kapşonunu kafama gecirdi sonra tak tak 1_2tane vurdu karşılık olarak bende onu çöp kutusuna soktum kafasına tak tak vurdum
Geçtiğimiz 1 Nisanda en yakın kız arkadaşım bana kanser olduğunu falan söyledi çok korktum ama sonra şaka falan dedi. En yakın arkadaşım sonuçta bayadır tanışıyoruz yani.
Ümiversite zamanları, biri gizliden aradı müzik dinletiyorlar, Arkadaşlarım dedi ki, erkekler yurtta aradılar seni dalga geçiyor.Çok korktum vallaa. Meğersem kendileri arıyormuş
2 tane nefret ettiğim kızın 1 Nisan doğumlu olması dışında yok ikisi de koç burcuyum diye bağırıyor. Aklıma geldi gene Habeş maymunu kılıklılar sinirlendim bak
Hep çocuk çocuk şeylerdi öyle iz bırakacak bir Nisan şakası yaşamadım :) Yaşamadığım için sevinsem mi? Yoksa şaka yapmaya çapları yetmeyen bir çevreye sahibim diye üzülsem mi bilemedim :)
1 Nisan değil de bi şaka yapılmıştı elim ayağım titredi yani o da kendini biliyo :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bana yapılan o kadar büyük bir şaka yok, ama benim yaptığım bir şaka vardı. İki gün sonra gerçeği olunca bu sefer kimse inanmamıştı. Ondan sonra bir daha şaka yapmadım, yapılmasına da fırsat vermedim.
İlk okuldaydık hocamız ben size küstüm artık yan sınıfı okutucam demişti ve 2 ders boyunca da o sınıfın dersine girmişti biz çok ağlamıştık sonra da gelip 1 nisaan demişti ( ne kadar komik yiaa (!) )