AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Elden ayaktan düşmek, kendi iradenle birşey yapamamak. Birde maske takmak covid19 un Allah binbir belasini versin
Birileri dolmuş jdjmdndn ama şaka maka belkide en korkunç olanı budur
Najznsjznjsjzs yine haklıyım işte
Minik tatlı bir egon var sanki
Yok sadece haklı olmayı seviyorum hbb yim ben babamın deyimiyle (her boku bilen)
Sesli güldüm ha bide kısalmada yapmışsın gkvgjnbhcnbflh fazla bilmek iyi değildir ama zararını görürsün benden söylemesi
Gördüm zaten ateş hocam şu kalbim ne badireler atlatti var ya görsen oturup aglardin
Ateş hocam mı bdjdh farklı birisin baya bu gecede sana yakıyoruz. kalbim yaralı gönlüm yaralıııı djdjjdhd
Yak maga be
Djjdjdj yaktım yaktım kahvemde hazır oldu yakarken helloguard diyip yaktım
Aşırı manidar olmuş... Sende benim gibi hisli bir insansin
İsmin manidar değil kurduğum cümle nasıl manidarolsun jdjdndn
Hisli bir insandan kastın nedir nerden vardın bu sonuca
Merhaba milletin neresi manidar değil yalniziligin icinde kahveni hazırlarken... Böyle düşünmüştüm
Ha çok soryy ya ingilizcem yok ondan anlamamışım ay em çok sory gjvjkh güzel düşünmüşsün hisliymişim gerçekten
Boşver benim ki de haldir saldır değil demet akaline turkcesi gibi ingilizcem var ahabzhshab hisliyim demiştim şaşırdın demi
Lan jffjfglgfotdjhshj çok iyi benzetmişsin demek okadar vahim ha gkggjkb hisli olmana şaşırdımmı yani evet ama çok farklı bir kadınsın ve düşüncelerinin'de hislerinin'de senin gibi farklı okduğunu düşünüyorum
Bana mı yuruyosun yanlış mı seziyorum snsnxnsjz
Bu arada şu sanal dili ve edebiyatı çok güzel birşeymiş geç tanıdım bak mesela harflere rasgele basınca random diye bişi oluyomuş gülmüş oluyormuşsun çok iyi hjfkjgıjfghvdj
Aynen daha kuvvetli guluyirmussun gibi bir vibe veriyor karşı tarafa efendim
Yürümek hayda tanımadığım etmediğim kıza niye yüriyim ben muhabbetin sardı konuşuyoz işte
Yani senden etkilenmiş olsaydım ve yürümek gibi bir maksadım olsaydı Takip ederdim
Burdan zor oluyor mesajlara geçelimmi istersen derdim vy konuyu instagrama götürüp ;ya sohbetin çok güzel ve akıcı tekrarlanmasını çok isterim acaba instagramını verirmisin derdim lgghh ama bunları yapmadım muhabbet bittikten sonra birdaha konuşmicaz bile belki aaa çok ayıp yürümek falan hkgh
Sen çok akıllı bir insansin bak bunu ciddi sezdim...
Teşekkür ederim ama akıllılıktan çok psikolojiye oynamayı severim djdhhd bidr neden okadar yazıya bu cevabı verdin nerak ettim nerden nssıl bağladın yani
Gozlemledigim ve tanidigim çoğu erkek pek mantikiyla hareket edemiyor nerede bir civisa afedersin oraya gidiyor xjenxne yani yanlış da bir tabir olmuş olabilir ama öyle takip etmedigini bile farketmemistime valla hahahah sen yazınca farkettim ulan adam dedim doğru söylüyor hahahahaha genelde okuldayken ya da arkadaş ortamindayken güzel sohbet ettiğim insanlar hep daha fazlasını istiyordu yani arkadaşlık olarak
Ya kaliteli insan çok az bulunur kaliteden kastım düşünceleriyle vb farklı olan insan yani bana göre insanların çoğu pislik çoğu insanın karşı cinse bakış açısı ondan beklentileri iprençlik boyutunda olabiliriyor ister arkadaşlık olsun ister sevgililik olsun çoğu ilişkide tarafların iğrençlik boyutuna gelmesi kahretsin ya cümle çok gğzel ama bağlayamicam galiba özür dileri djdjjd
Bu arada söylediğini tam anlyamadım daha sade bir halde tekrarlarmısın rica etsem
Ahahhaa ateş hocam ben seni anladım hocam ben bağladım kafamda cümlenin sonunu sıkıntı tinne
Bağladınmı cidden çok teşşekkğr ederim ama çok güzel bitirmem gerekirdi ya hiç öyle olmazdı aslında neyse sen bağladıysan değingibi tünne sıkıntı
Erkeklerin çoğu mantigiyla hareket edemiyor derken mesela burada adam soru sormuş cevap verdim esprili bir cevap eklemiş arkadaşlık olarak dondum diyor ki işte bilmem onu yapiyor musjn bunu yapiyor musun yani bu sitenin Max. Ederi benim için bu... Özetleyerek yazayim dedim bu arada sapik değilim onu belirtitim yer yer troll yer yer ciddi takiliyorum
Anladım yok estfrlh sapıksın demedim gayet mantıklı konuştun ve doğru düşünüyorsun bide sitenin kullanım amacı ne yazık ki yardımlaşmadan müzakereden fikir alışverişi vb den kız düşürme gibi kötü amaçlar için kullanılıyor bu toplumun genel sorunu bence
Ateş hocam keşke sitede olsa keşke böyle şeyler simdi boyle soylerek sanki 7 kocalie Hürmüz etkisi vermiş gibi olmayayim ajznsnizjs öyle değil çünkü yani var her çeşit insan beni artık hiçbir şey sasirtmiyor ben güler geçerim
En iyisini yapıyorsun ne yazıkkitoplumun önğne geçilemiyen ce iğrençlik boyutunda ciddi sıkıntıları var
Bu love meselelerinde başına gelen en garip olay neydi bana firincida ekmek satan bir oğlan yoook dur ne oğlanı bildiğin abi diyecegim adam aşık olmuştu ben ekmek alırken bana hislenmis... Daha üst garip bir olay yasamadim zhwbznwjnznw
Ha sen sormadan soyliyeyim babamin o zaman taini gelmişti ve taşınmıştık Jwnsnsj adam bunu dedikten sonra buhar oldum
Yazık ya cidden yazık ya üç tane kız kardeşim var inanırmısın böyle şerefsizler yüzünden ekmek almaya göndermeye korkuyorum ya abi nasıl bir pisliktir ya birşeylermi yaşamak istiyorsun etkilendiğin hoşlandığın biri olur söylersin rızası varsa yaşarsın istediğin şeyi bu nedir ya böyle şeylere harbi sinir oluyorum
İyiki taşınmıssınız böylelerinin sağı sollu belli olmaz ama sen zeki bir kadınsın zor bir kadınsın sohbetimizden ve sezgilerimden vardım bu sonuca böylelerine papuç bırakmayacağından eminim
Birşey dememistim ki zaten ortam da fırıncı yani bajzjw değişik çok insanlar var anlatmakla bitmez hocam hele Bilkent anilarimi gorduklerimi derleyip toplasam okunma rekoru kırar... Ama heryer de itwkopuk dolu değil o kadar da haksizlik etmiyim
Rekor kıracağından şüphem yok dediğin gibi hepside öyle değil ama emin ol çoğu öyle
Sana nacizade tavsiyem kimseye güvenme özelliklede bana güven diyenlere
Güzel arkadaşım sohbetine doyum olmuyor ama benim uykum geldi uzun zamandır böyle kaliteli sohbet etmemiştim teşekkür ederim tüm samimiyetimle söylüyorum bunu çok iyi ve zeki bir insana benziyorsun umarım hep güzel iyi insanlarla karşılaşırsın ben müsadeni istiyim gecen güzel olsun tekrardan teşşekkürler.🤗
Çok teşekkür ederim ateş hocam :) sende baya fiyakali bir insansin bende çok keyif aldım sohbetten hayırlı geceleeeer
🤗🔥.
Benim için en korkunç şey toplu katliamlar olabilir
Katliamın hertürlüsü korkutucudur
Yaşlanmak çok korkunç ve zaman çok hizli ay içime fenalık geldi
Seni anlıyabiliyorum akışına bırak derim düşünme fazla düşünüp ürpermektense düşünmeyip zevk almaya bak
Zaten oturup dakka saaniye bunu düşünmüyorum sordun diye dedim :Dddd
Espiri anlayışın güzel dndnbd bende verdiğin cevaba hitaben bir tavsiyede bulunmak istedim sadece..
Haklisin zevk almaktan daha güzel bi şey yok şu hayatta asdfgk
Bunların hepsi kıyamet alameti zaten kıyamet yaklaştığı vakit Yıllar ay aylar hafta haftalar gün günler saat gibi geçer yazıyor.
Tovbe est
Tövbüş tövbüş aklımda deli sorular😅 evet zevk almak güzeldir khgkfhh
Ne tövbesi gerçek bunlar alışacağız artık yaratılan her şeyin bir sonu var
kapalı alan fobisi :○
Onu bilirim ben kalabalıklara falanda gelemiyorum
Bir odada pitbulla baş başa kalmak
Umarım başına gelmez dhdhhddndn
Umarım 😂
😂✋.
Bir adamın satırla peşine koşması djkdsjksk
Hayal ettim bir an korkutucu cidden dndnnd
Ne anlamda en korkunç şey
Yaşanabilecek en korkunç şey ya da şöyle sorim başına gelmesini isteyeceğin en son şey nedir
İki tane şeyi söyleyeyim yalnızlık ve her türlü ihanet
Umarım ikiside başına gelmez
Kimsenin başına gelmesin İnşallah. Zor bir zamandayız Her İnsan kaldıramaz bunları bu yüzden İntiharlar artıyor zaten bu zamanda. İnsanlar milyonlar içinde yalnız hissediyor kendini o boğucu kalabalığın içinde yapayalnız ve ihanete uğramış olmak /:
Bunun sebepleri İnsanların bozulmuş olması en çok bu zamanda İnsanlar yalnız nedensen eskilerde bu kadar İntihar yoktur.
Etrafım dolu ama çok yanlızım misali... Dostum abim vy kardeşim bunları kaldıramayan dediğin gibi intihara kalkışan birçok insan var aslında bakış açını değiştirmen çok faydalı olacaktır bu konuda
Bu zamanda pek kimseye güvenilmez en çok güvendiğin İnsan ihanet ediyor sana
Çok haklısın bende geç olsada şunu öğrendim.
Ben hep senin arkandayım diyip güvenini kazannanların meğerse sırtından vurmak için arkanda olduklarını çok iyi öğrendim
Sonsuzluk ölememek
Hayır be ölümsüzlük korkutucu değil bence
Korkutucu
Ya düşünsene nesiller görüyorsun meşhur oluyorsun sonra tecrübelerin falan filan ne bilim kişiden kişiye değişir ama bence korkunç bişi değil
İnsan doğası bunu kaldıramaz
Uzaktan hoş geliyor evet ama psikolojik etmenler var
İnsanoğlu
Daha net bir cevabı olamazdı
😉🖐🏼
İstediğin şekilde yaşayamamak
Bu kişinin kendi belirliyebileceği birşey senin için korkutucu olabilir ama aşılamayac birşey olduğunu zannetmiyorum
Örümcek
Aklıma şey geldi knk öyümcekkk koktunmu korkmadınmı dbdbbdbd
ölüm
Ölümden gerçek ne varki bu hayatta.. Gerçekler korkutabiliyor bazen
trde yaşamak
Tuaf bir bakış açısı
evlat acısı.
Allah kimseye yaşatmasın
Deniz
Farklı.
Neden deniz?
Büyük Su Fobim Var.
Deniz Gördüğümde Nefes Almakta Zorlanıyorum
Ha seninki fobi anladım. Tavsiyede bulunacak olursam üzerine git derim benim için huzuru temsil eder
Gidemiyorum mi 😅
200 Metre öteden görünce bakamıyorum gözümü çeviriyorum nasıl yaklayaşım ona
Alanında uzman birinden yardım almanı tavsiye ederim
Yüzmeye çok merakım yok be abi.
Teşekkürler
Peki ben teşekkür ederim gecen güzel olsun
Eyvallah abim
Orumcekler
Ölmek
Eşek tepmesi
zkşmeden ölmek
tek taraflı saplantı
Hangi konuda
Mesela kadın erkek ayrılıyor bir taraf öbür tarafa tutuklu kalıyor onu takip ediyor sürekli onu kıskanıyor vs.
Hayat kısa zaman su gibi akıp gidiyor çok sevdiğğm bir söz vardır diyorki
Hayatı deneyimleyin sonunda acı çekmek bile hiç yaşamamaktan iyidir..