Kişilik & Karakter Utangaç sessiz insanlar çekici midir yoksa itici midir sizce? HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce nasıldır utangaç insanlar severim ama bir yandan? Güncellemeler+1 yıl Sizce utangaç insanlar itici mi yoksa çekici midir? Güncellemeler+1 yıl Utangaç sakin insanları nasıl buluyorsunuz çekici mi yoksa itici mi? Utangaç sessiz insanlar çekici midir yoksa itici midir sizce? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
melindaa__ Takip Et Xper 7 Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl İtici bence bir yere gidince boş boş birbirinize bakarsınız hiç eğlenceli çekici değil 2 0 Yorumla
Rafayeл Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İtici.Tıpkı ben 1 6 Yorumla külllkedisi +1 yıl Sen utangaç mısın kanka Yorumla Rafayeл +1 yıl Rica etsem kelimesini geçen sene öğrendim.@külllkedisi Yorumla külllkedisi +1 yıl Aaa yen bunu, hayir tipsiz de degilsin fiziginde iyi niye bu çirkef insanlardan utanasın ki? Yorumla Rafayeл +1 yıl Herşey tip fizik mi?İkisinede S* Yorumla külllkedisi +1 yıl Yalniz sasirdim ha hic utangac gibi durmuyorsun zbjsnsjs, yetistirilme tarzi galiba ondan Yorumla Rafayeл +1 yıl Sosyal Medyaya Bakma.Daha Neler Neler Varda şu son yıllarda geçti Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İtici bence bir yere gidince boş boş birbirinize bakarsınız hiç eğlenceli çekici değil
Bana itici geliyor.
Iticiler
Kendimden biliyorum
İticidir
Prff sıkıcı
Cekici
İtici.
Tıpkı ben
Sen utangaç mısın kanka
Rica etsem kelimesini geçen sene öğrendim.
@külllkedisi
Aaa yen bunu, hayir tipsiz de degilsin fiziginde iyi niye bu çirkef insanlardan utanasın ki?
Herşey tip fizik mi?
İkisinede S*
Yalniz sasirdim ha hic utangac gibi durmuyorsun zbjsnsjs, yetistirilme tarzi galiba ondan
Sosyal Medyaya Bakma.
Daha Neler Neler Varda şu son yıllarda geçti
İtici.
çekici değildir..
Herkes gibi
Itici
Çekici