Evet trip atamıyorum shsjs bana trip atmayı öğretirmisiniz? Hangi kelimelerle tribin vazgeçilmez laflarıdır. Hangi anlarda nasıl trip atılmalıdır bunları yaparken de gülmemek gerekir degilmi yuz ifademiz nasıl olmalı 😂 trip atan kadınlar genelde güzel kadınlar mi olurlar ben çok çirkinim ondan mi trip atmayı bilmiyom yoksa://
Ne kadarda güzel gulen adam sjsjjs
Biri bana trip atmayı öğretebilir mi? Trip nasıl atılır saçları savurup hıh demek tribe dahil mi?
Sıradan trip şeklim Peki. Yüzyüzeyken bilerek ayna karşısına geçer saçımı tararım makyaj falan yaparım (normalde asla makyaj yapmam) aynadan sinirli ve sert bakıp gitmiyor musun sen işin gücün yok mu temizlik yapıcam, evde durma derim, akşam makarna var yemek yapmıyorum dışarı çıkıcam derim ve diğeri favorim sensin tamam haklısın sen hep haklısın diyerek rest çekerim o andan sonrası ben ne dersem o olur 😏
Kendini savunuyorsa da şöyle gözünü belert 🙄🙄🙄 "hıı tabi kesin öyle hıı evet evet tabi tabi hıı hıı" böyle söyle 😂 Devamında da şu şekilde; - Ben zaten salağım tabi canım sen nerdeee
Bak şimdi somurtkan kankişin sana trip atmayı öğretiyor, Trip atacağın kişi yanındaysa, ellerini döşünde bağla, yüzünü diğer tarafa çevir kaşlarını çat suratını as iyice somurt, ayağının birinin ucuyla da yere vur sürekli, akabinde de nefret ediyorum nefffreeeeett nefffreeeeett ediyorum nefffreeeeett diye sürekli homurdan.
Uhhh ben bunları söylemekten de nefret ediyorum nefffreeeeett😡
“Peki” “Sen bilirsin ben karışmıyorum” gibi ifadeler en iyi triptir ve evet saçını savurup gözlerini devirip hıh yapman da trip. Birde şey var karşındaki sana nasılsın diye sorunca sen hep iyiyim diyeceksin ama iyi olmadığın için bunu nasıl anlamazsın hissetmen lazım falan diye trip atacaksın
Karşındaki çok sevecen konuşurken sende çok sinirlendiğin bir konu hakkında nasıl konuşurdun o şekilde konuş. Çok sinirlendiğin bir olayı gözünün önüne getir ve aynı tepkiyi ver. Karşındaki bunu trip olarak algılayacaktır.
Hıhla ve gözlerini kıs, sonra git... 😂 Şaka şaka, hıhlayıp trip atarken ben öyle oluyormuşum, öyle diyorlar. 😂 Trip atmada iyi değilim, varım yoğum hıhlamak. İyi bir trip önerisi gelirse faydalanmak isterim. 😂😂
😁 Soruna cevap verim bari😁bende trip atmayanlardanım nasıl atılır bende bilmiyorum. Görüşlerden öğrenip bunun @Maidetta ağzından burnundan getirecem hayatı ona dar edecem 😁