Kişilik & Karakter Mutlu musun umarim mutlusundur peki ya siz mutlumusunuz? xorxix Takip Et Bilge Yaş: 50 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben hiç mutlu değilim artık HAYAT Güncellemeler+1 yıl ben onu görünce mutlu oldugumun farkına vardım sadece hayat dememiş bana ben ismini HAYAT koydum gerisi hikaye Mutlu musun umarim mutlusundur peki ya siz mutlumusunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Whisky_Chocolate Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Mutsuz olduğum durumlar var ama öyle bir mutluluğum var ki bütün mutsuzluğumun üzerini örtüyor 1 7 Yorumla xorxix +1 yıl 😊😊😊ne dir Yorumla Whisky_Chocolate +1 yıl Sevgilim @Maidetta Yorumla Maidetta +1 yıl @whisky_chocolate canımsın ❤️ Yorumla Whisky_Chocolate +1 yıl Sende benim canımsın ❤️ Yorumla xorxix +1 yıl @Maidetta aşk kokusu var bravo gençler böyle birbirimize sevginizi söyleyin daima mutlu daima umutlu olun sevgiler Yorumla xorxix +1 yıl @whisky_chocolate aşk kokusu var bravo gençler böyle birbirimize sevginizi söyleyin daima mutlu daima umutlu olun sevgiler Yorumla Whisky_Chocolate +1 yıl Teşekkür ederiz çok sağolun🙏 Yorumla
BlueCupcake Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Mutluyum çok şükür ☺ 1 2 Yorumla xorxix +1 yıl Allah bozmasin 😊 Yorumla BlueCupcake +1 yıl Amin cümlemiz inşallah 🙏☺ Yorumla
çarliabiniz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 74% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Standart 1 1 Yorumla xorxix +1 yıl Orta şekerli idare eder kısaca 😊 Yorumla
aslaemyenta Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl mutluyuz 1 2 Yorumla xorxix +1 yıl Her daim ol 😊 Yorumla aslaemyenta +1 yıl ins Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Biraz heyecanlıyım 0 3 Yorumla xorxix +1 yıl Korkuyor musun Yorumla Billy59 +1 yıl Fazlasıyla Yorumla xorxix +1 yıl Bu yola baş koyduksan korkma özgür hisset kendini gerisi olacağına varir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Mutsuz olduğum durumlar var ama öyle bir mutluluğum var ki bütün mutsuzluğumun üzerini örtüyor
😊😊😊ne dir
Sevgilim @Maidetta
@whisky_chocolate canımsın ❤️
Sende benim canımsın ❤️
@Maidetta aşk kokusu var bravo gençler böyle birbirimize sevginizi söyleyin daima mutlu daima umutlu olun sevgiler
@whisky_chocolate aşk kokusu var bravo gençler böyle birbirimize sevginizi söyleyin daima mutlu daima umutlu olun sevgiler
Teşekkür ederiz çok sağolun🙏
Mutluyum çok şükür ☺
Allah bozmasin 😊
Amin cümlemiz inşallah 🙏☺
Orta şekerli idare eder kısaca 😊
mutluyuz
Her daim ol 😊
ins
Biraz heyecanlıyım
Korkuyor musun
Fazlasıyla
Bu yola baş koyduksan korkma özgür hisset kendini gerisi olacağına varir