Kişilik & Karakter Delirmek o kadar kolay mı? RealistPanda Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Delilik o kadar kolay olsaydı ben yıllarımı vermezdim.. 🤪🤪🤪 Delirmek o kadar kolay mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
afacan37 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 99% +1 yıl Güzel bir resim. Ben yıllardır insanlara bunu anlatmaya çalışıyorum ama kimse farkında değil. Toplum gerçekten psikolojisi bozuldu. Bu duruma o kadar alıştılar ki farkında bile değiller... Deli, deliyi görünce sopayı abasına saklarmış ya o hesap. 1 0 Yorumla
ta00ta Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Delirmek o kadar kolay değil ama akıl sağlığını korumak daha da zor. 😄 2 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Bence kolay değil eğer öyle olmuş olsaydı çevremizdeki herkes kafada huniyle dolaşırdı... 2 2 Yorumla RealistPanda +1 yıl Ben hunisiz dolaşıyorum. 🤓 Yorumla 54srp +1 yıl 😂 Yorumla
Prof_Langdon Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 99% +1 yıl Delirmek o kadar kolay olsaydı akıllılara deli gözüyle bakılırdı. 1 0 Yorumla
bussrraaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kolaaayyy ki çok zamanımı almadı delirmek :D 1 1 Yorumla RealistPanda +1 yıl Tedavi ederim ben seni. 😃 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Türkiye'de yaşıyorsan çok kolay. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar