Maalesef ki oluyor. Bazı isimlerle aram iyi değil ve her nedense aklımda tutamıyorum. Bunun mahcubiyetini çok yaşamışımdır. Yani karıştırmak biraz daha iyi sanki.. Doğrusu aklının bir kenarında mevcut en azından..
Çok dikkat ederim mümkün olduğunca söylememeye çalışırım Ama karşımdakiler benim kadar hassas değil benim adımı sürekli yanlış telaffuz ederler Ben hayatta müdahale etmem Güler geçerim
Bazen oluyor. Bir ara manevi dedeme yanlışlıkla ismi Feyyaz iken Saffet demiştim hiç bozuntuya vermedi. Aradan uzun zaman geçti ama çekinceden dolayı köye yanına gidemiyorum :)
Evet, arada yeni tanıstıgım insanlarda yaşıyorum bunu. En son 3. kere aramama rağmen bir kurs görevlisinin adını karıştırdım tekrar. Ama hayatımda sabit bir yere sahip olan insanlarda olmuyor tabi.