yani na kadar az şeye ihtiyaç duyuyorsan o kadar zenginsin,
ne kadar çok isteğin varsa o kadar muhtaç..
paran çok olur mutlu olmazsın zengin olsan ne fayda, mutlu olsan paran olmasa sevdiklerini mutlu edemezsin ne fayda, iki si birden olursa ne fayda ancak şu anda benim durumum gibi para yok mutluluk yoksa fakirsin arkadaş.
Şöyle bir haldeysem zengin olmuşum demektir :))
www.ohadiyorumm.com/.../...izilmeden-%C3%B6nce.jpg
kimseye muhtac degilsem , borcum yoksa, senede 1-2 defa tatile gidiyorsam, calistigimi rahat harciyorsam , azla yetinmeyi biliyorsam , gözüm yükseklerde degilse iste ozaman zenginim diye bilirim ;)
bir mağazaya girip sadece model beğenip etiketine bakmadan kasaya yöneliyosam ben zenginin bence:)
:))) teşekkür ederim
Gönül isterki paristen londradan alışveriş yapayım ama Ankara kızılaydan takılıyorum malesef:) Düşündüğünün aksine vitrin bakmayı sevenlerdenim
Cevap
26Cevap
Hep daha hep daha ile asla mutlu olunmaz ,
Önce sağlık ,
mesela benim hayalim yazlık hiç kimsenin olmadığı bahçeli bir ev , terasında havuz , karşısında deniz bahçeler de meyveler karnın tok, tüm sevdiklerin daha ne ister ki insan?
Bu kadar basitti demek çekip gitmek.
annem bana 50 lira verse zengin gibi hissediyorum sadasd
hıhım :)
sadasdasdas
Araba koleksiyonum varsa, istedigim hatunu elde ediyorsam, hava tasitlarim varsa, istedigim gibi yiyip iciyorsam,3-5 rezidansim varsa zenginimdir
-parali-
Mutevazi bir insanımdir
yukaridaki arkadas fotografimi koymus cok yakisikli cikmisim yav
Aylık 40 bin TL gelirim olsun ama evde yatarak günde birkaç saat işe giderek ve yanımda benden 20 yaş küçük bir hatun olsun o zaman zenginin l*n ben derim
İlerde evim, aranan, yemek ve yeteri kadar benzin param olsun benden iyisi yok
Ayda 1 milyon kazanıyorsam gerçekten zenginimdir işte...
tek başıma elime aylık 20.000 geçse derim sanırım :)
tabi, 5-6 aya ne arabalar alınır :)
aynen öyle :) bir audi çekersin altına bakan bir daha bakar hayali bile güzel. Benim yanımda a4 geçince içim bir tuhaf oluyo :D.
aynen ne hayatlar var ulen diyorum kendime :D
valla aylık 5 bin i geçsin kendime zengin derim hatta ğötüm kalkar havalara girerim <3
Parayla alınabilecek hayatta bir hedefim kalmamışsa zenginimdir.
Ne kadar param olduğuna bağlı. Şu an hedefim devlet kurumunda çalışıyorum ama yine de bir iş kurmak. Biraz daha varlıklı olsam bol miktarda evim olsun kiralarıyla geçinmek olurdu hedefim. Daha da zengin olsam yatlar, milyon dolarlık arabalar hedefim olurdu. İşte bunları elde ettiğim zaman da artık hedefim kalmazdı. Zenginlerden hayattan tat almayıp intihar eden çok oluyor.
Küçük örnekler vereyim mesela taşınabilir müzik sistemi hobim vardı. Git gide onu dene bunu dene bir mp3 çalara (dap olarak geçiyor) 2500 lira, bir ufacık kulak içi kulaklığa 1200 lira verdim. En iyilerini dinledim ama sona gelince eskiden 10 liralık kulaklıktan aldığım müzik zevkini almamaya başladım, tabi kalitesiz müzik sistemi de mümkünü yok dinleyemez oldum. Soğudum bıraktım.
Yine flatcast diye bir radyo&sohbet sistemi var, dinleyici sayısı yüksekten küçüğe listeleniyor radyolar arasında rekabet var yani. Çok hırs yaptım üstüne düştüm bir süre sonra sürekli 1. sırada oluyordu radyom. O kadar zevkle uğraştığım şeyden soğudum sonra. Hedef kalmadığından öyle olduğunu anladım tekrar.
Yanlış düşünüyorda olabilirim ama bence hayatta bir hedef olmalı her zaman. Gerçi o kadar zengin olsakda hedefimiz kalmasa keşke, oda ayrı bir mesele :)
ne kadar zengin olursan ol yıyecegın bır ekmek değil mi :)
Parayla zenginliğin alakası yok. Çok parası olan kişiler daima daha fazla para ister. Aslında onlardan fakiri yoktur.
Mutluysan, yanında sana değer veren birileri varsa zaten zenginsindir. Mutluluk parayla satın alınamıyor.
O araba olunca yanında sevdiğin olur ama o kişi seni değil arabayı sever.
alışverişte fiyata bakmadan sepete atıyosam zenginimdir gençler :D
Bosveeer parayiii. Gonul zenginligi olsuuun. be :))
aynen öyle :)
https://www.youtube.com/watch?v=lxyfLINt_IQ
ihtiyaçlarımı giderildikten sonra param artıyorsa zenginim
ayda 1200-1300
bir ev, bir audi a5 olsun, işsiz bile olayım, dünyanın en zenginiyimdir :))
Araba kapının önünde yattıktan sonra o arabayı ne yapacaksın? Vergisini bile ödeyemezsin.
Aynen kardeşim arabanın asaletine baksana www.autoscout24.com.tr/Details.aspx
Mercedes cla 45 amg alacak param olduğu zaman :D
Aylik 4-5 bin beni krallar gibi yasatir ama aylik 10-15 bine zenginim derim tabi bahsettigin ciddi bir zenginlik ise aylik 50 -100 bin.
Herkesin krali farkli simdi ben normal zorlanmadan birde ev araba olunca 4-5 binle mukemmel yasarim. Ama zenginim diyeceksem ayda 100 bin.
Yali alirdim para anca birikirdi 5-10 yila sonra ben olurdum torunlarima kalirdi onlarda satar parasini yerdi gerizekalilar. Yalniz olmayan esimin cocugunun cocuguna gerizekali dedim
50.000.000$ yeterli sayılır.
Karnım doyuyorsa hergün cok şükür zenginim o zaman
Gözüm doymaz kank benim :D
mutlu bir ailem varsa zenginim derim
birilerinin benim için paramı saydığı zaman
Kaç param olursa olsun hiçbir zaman zengin olamam
kımseden medet ummadıgım zaman zengımındır
kişilikle alakalı
zenginliğin sınırı yok
benim gönlüm zengin
ha ha ha :D
çorbam kaynıyosa benden zengini yok
evlencende hesap kitapmı tutuyon :)
ee karıya nasıl bakçan :)
demekki çorba kaynayınca zenginsin
aynen öyle kimseye gebe bırakmasın allah
Tıkırım yerinde kanki..:)
Yani.
sagligm cok para lazim değil bana
Zenginim zaten bro.
Teşekkürler.
1 milyar dolar
çok :D
anlayamazsınız
100bin euro daha iyi olur. avro geçiyomu?
yüro
snn canın sıkılmış
ekü veya avro
bak istersen https://www.tdk.gov.tr
la tamam euro avro yüro ekü her ne ise 100bini atıyonmu sen onu de
tabi zor yani.
10 lira yeter
Yok ya ole haftalik 10 yeter
Calismam
Ferrari f450`im olduğunda :D
1 billion $
3 5 kuruş bişeyler
ihtiyaç çok ama yetinmek zaten zenginlik
sağlık, huzur bu ikisi olsunda param olmasada olur bunları sağlamak içnde çok az para yeterli olabilir diye düşünüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar