+1 yılGüncellemeyle soru o kadar alakasız ki. Zorda kalıp kuyruğun sıkışınca güncelleme sıkmışsın. Ha birde madem sevdiğin çocuk seni koruyacak aşağıda biri sevdiğine i*ne diyor sen ahahaha +1 diyorsun. Bul bir tane ayyaş, kendisini senden üstün gören bir adam da kuzu gelsin size arada cici bebeni yesin.
31 Yorumla
Soran+1 yılTamam canım sen haklısın +1
En İyi Cevaplar
Erkek dediğin koruyucu olacak , kanatlarının altında kızı tutmasını bilecek.
Hani yalandan da olsa atıp tutacak elbet birşeyler..
Ama Ailesi nasıl yetiştirmiştir ne yapmıştır genel olarak bunla alakalı bu durum.
Yinede insanları küçümsememek lazım.02 Yorumla
Soran+1 yılKüçümsemek değil kendinin farkına varsın istiyorum
+1 yılanasinin kuzusu
cigerimin kösesi
kiz bu neyin cakasi
kiz hepsi senin mi?01 Yorumla
Soran+1 yılHaha:D eic adayı
+1 yıl" Adammısın l*n sen " :D de yeterince bozar bu cümle onu
11 Yorumla
Soran+1 yılBozar herhalde :D+1
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Her insan canı yanarak yaşamak zorunda mı?
Bu mu adam yapıyor adamı?
Sen adamın kusursuz hayatına ve saflığına. ok atacağına, önce kendi rezil-kepaze hayatına bak..
Anca şahinle gezen apaçiler paklar seni, arka koltukta yiyişir, makas ata ata gezersiniz işte..
Ama o, kendi gibi birini bulur.
Birbirlerine sığınır, mutlu mesut yaşarlar..
Koyarmış...
Sana koyan biri çıkmasın da, dikkat et...
Çok ararsın sonra o düzgün çocuğu..611 Yorumla
Soran+1 yılKuyruğuna kim bastı bilemem ama beni tanımadan bu yorumu yapman doğru değil
Soran+1 yılBelli insanları aşalamakta üstüne yok , demet akalından nefret ederim ve bana bunu söyleyen sen benden farklı bir şey yapmıyorsun şu an
Soran+1 yılSeninle biraz daha konuşmak isterdim ön yargılarını kırabil diye
Soran+1 yılBenden uzak Allaha yakın bir yere... İşallah ön yargılarından kurtulursun ve umarım seni seven birileri çıkar karşına çünkü gerçekten sevilmeye ihtiyacın var
- +1 yıl
@Vintage: Ellerine sağlık.
Öncelik ile o kişiyi tanımadan O'nun hakkında yorum yapmak istemiyorum aynı şekil de sizi de tanımıyorum. Sadece söyleyeceğim tek bir cümlem var. Kimsenin yaşantısını yargılama eğer bir kişiye hayatında yer verdi isen o kişiyi eğitmeye ve doğruları öğretmeye çalış. Yok eğer olmuyor ise de uzatma ve şikayetçi olma. Aynı şeyler senin de başına gelebilir.
10 YorumlaBen erkeğimin beni korumasını isterim sen ana kuzususun seni laaaaneeed pislik de :DDDD
15 Yorumla
Soran+1 yıl:DD +1 fazla amerikan filmi izliyosun heralde
Soran+1 yılBende bir anlam veremiyorum şu an :DD
Soran+1 yılHala verebilmiş değilim
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. ona bir paket süt al gönder ayrılma nedenim bu de çok koyar ona :)
13 Yorumla
Soran+1 yılAnlamaz o salak :D
Soran+1 yıl+1 ama süt göndermeyeyim annesine falan söyler şimdi
+1 yılburada degerin yok messinjn ayağına gitte bari orda degerin olsun de :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D haha +1
Sen güvenlikli sitede koşarken ben sokaklarda koşmuşum. Ayrı dünyaların insanıyız de. sdgfdgsd
11 Yorumla
Soran+1 yılGüzelmiş :DD +1
+1 yılLa bebe yuru git anan ekmegine yag calsin kavga etsek ben seni doverim agzin pinar sut kokuyo de
21 Yorumla
Soran+1 yıl:DD +1
Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Muhallebi çocuğu denir.. Ama artık oynayacak arsa yok. Servis olmadan okula gitmek yok.. ne olacak ki. Hiç bir zorluk görmemiş.. Fakat onun gibi erkekelrde revaçta çünkü evde iyi köle oluyorlar..
01 Yorumla
Soran+1 yılBen istemem öyle erkek maço olsun , sahip lensin , kavga etsin gerekirse dayak yesin , kıskansın tabii hepsi sınırlı bir şekilde
olabilir ailesi yanlış yetiştirmiş biraz serbest bırakacaktı gerektiğinde dayak yiyecekti ama öğrenecekti az dışarıyı bayanlarla ilişkiyi öğrenecekti bilmiyorum koydurma laf gerek yok istemiyorsan bişey bul ayrıl boşver büyüklük sende kalsın
07 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım ama neden deyip duruyor konuşmak istemiyorum ve nedenini bilmeye hakkı var bir cümleyle nasıl anlatabiliriz durumu
Soran+1 yılHayır tabiki olan bu ama bir cümle söyleyeyim koysun anlasın durumu uzun uzun konuşmak istemiyorum
Soran+1 yılWhatsApp a yazcam kavga ettik anlamadı o yüzden bir cümle istiyorum
Soran+1 yıl:D belkide
+1 yılOncelikle sevmiyor olabilirsin ama saygi gostermelisin sonucta sevgili olmussun zamannda bu cocukla yani ve bence bu kadar kisi onnde cocugu kucuk dusurmende biraz yanlis diye dusunuyorum laf soylemek istiyorsan kendin bir seyler. Bulup yazabilirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılNormalde bu şekilde yapmam zaten ama gizliden olduğum için sorun görmedim sinirlerimi yatıştırıyorum
- +1 yıl
Bence kendi sinirlerin veya egolarin yuzunden cocugu burada rencide ediyorsun bence yanlis bir davranis ama tabi sen bilirsin sonucta eski sevgilin madem oyle en basindan kabul etmeyecektin boyle oldugunu biliyormussundur
Soran+1 yılBilmiyordum bilseydim başlamazdım ayrıca dışarda kimseye laf söyletmem gizli olduğum için bir sakınca görmedim ve kavga ettik bu yüzden şu an bu şekilde rahatlıyorum ve egomun yüksek olduğu kanısına nerden vardın acaba çünkü bende ön yargılı olduğun kanısına vardım
- +1 yıl
:)) senden taraf. Olmadigim icin belki bana biraz kizabilirsin evet on yargilida olabilirim :))) senin iliskine karsmam ama bosver oglana bir daha mesaj atma bebegim ayrica seni sinirlendirdiysem ozur dilerim :)))
Soran+1 yılSinirlenmedim ve farklı düşüncelere saygım var sadece bilmeden biraz fazla üstüme geldin yinede yorumun için teşekkür ederim :))
+1 yılSüt çocuğu olduğunu nasıl kanaat getirdin neye göre dedin bir de yaşı kaç?
016 Yorumla
Soran+1 yılYa süt çocuğu mu denir tam olarak bilemem ama tanıyınca anlıyosun zaten 18 yaşı savaşmayı falan bilmiyo hemen pes ediyor inandıkları uğruyo kıçını kaldırmıyo korkak her şeyin basitine kaçıyo
- +1 yıl
Mesela nelerden kaçıyor inandıkları şey ne? Geçmişte aldığı darbelerden gelen bir özgüven sorunu vardı ya da dediğin gibi el bebek gül bebek büyümenin vermiş olduğu bir hayatı oğrenememiştir
Soran+1 yılKorkar her konuda yani elini taşın altına koymaz ben öyle değilim ve benim gibi birini istiyorum en azından adam gibi olsun mesela siyasi görüşünü bile bilmiyorum düşün hep kenarda köşede ortaya atamaz kendini cesur değil hiç
- +1 yıl
Zor bir durum senin için söyledin mi neden böylesin diye peki neyini sevdin çocuğun bunun?
Soran+1 yılBeni sevdiği için bir şans verdim
- +1 yıl
Peki sen seviyormusun? İş hayatı felanda yoktur şimdi boş biridir
- +1 yıl
Mesela bir erkek vardır korkagın tekidir herşeyden korkar ama sevgilisinin yaninda aslan kesilebilir o erkek dayak yiyecegini bile bile yinede o dayagı yer cünki bunu sevdiği için yapar bunu kızlar nasıl yorumlar bilemeyiz.
Soran+1 yılİşte tam olarak bundan bahsediyorum sevdiğini korur kollar insan
- +1 yıl
Seni çevreni tehlike olarak görmüyordur test et de bir şurdaki erkek bana bakıyor şurdaki erkek de bakalım ne tepki verecek :)
Soran+1 yılKanka yolda çocuğun teki öpücük attı daha ne tehlikesi olacak ya töbe töbe nerde protesto ben oradayım zaten daha ne tehlikesi
- +1 yıl
Yok artık ya birak bir an önce yanındakine sahip çıkamayan birinden hayır gelmez
Soran+1 yılAma bunu öğrense keşke
- +1 yıl
Yaşamayla öğrenilir dayak yemeden dayak atamaz
Soran+1 yılNeyse ben ona bir şey demeyeceğim inşallah mutlu olur
- +1 yıl
İnşallah tatlı bir dille ayrıl kalbini kıracak sözlerden uzak dur
Soran+1 yılUmarım kırılmaz ben elimden geleni yapacağım
Ana kuzusu diyoruz biz onlara yanında bir erkek olduğunu hissettirecek güvende olduğunu anlayacaksın seni kanatlarının altına alacak bir erkek lazım sana döv onu erkek görsün :p
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle yani :))
+1 yılBalkon çocuğu diyorlar oylelerine:)))) evlat olsa sevilmez valla oyle oğlum olsa eldivenle severim yemin :dsdds
022 Yorumla
Soran+1 yılHaha :DD
- +1 yıl
Çok sinir oluyorum ya çivi bile çakamıyorlar evlenince ne yapacaklar :dsdd
Soran+1 yılKarısı yapar artık beni ilgilendirmez :)
- +1 yıl
zaten oyle olacak sanırım iki ellen bir şeyi doğrultamazlar :))):dsdffd
Soran+1 yılOlum muhabbet nereye gidiyor :D:S
- +1 yıl
gerdeğe kadar yolu var :))))
- +1 yıl
düşünsene erkek diyor ayy canım yanlş oldu yaa yapamıyorum işte sen yap ayy acıdı falan :sdddfsdf
Soran+1 yılEvlenince artık
- +1 yıl
tabi kızda tühh allah belasını versin sen gibi kocaya daha bir işi yapamadın erkek de boşver ya bugünde yapamadık yarın netten bakar öğrenirin :)))
- +1 yıl
onunla evleneceksın yani :)))
Soran+1 yıl:DD of saçmalama ya karısıyla ne halt yerse
- +1 yıl
ha ne bilim evet kendileri bilir tabi halt yiyebilirlerse:SD
Soran+1 yıl:DD
- +1 yıl
iyiki bırakmışsın çocuğun olmayacaktı :DSF
Soran+1 yılOff :S
- +1 yıl
neee
- +1 yıl
anladığım kadarı ile maço erkek seviyorsun :sddfs
Soran+1 yılEvet ama öncelikle yanındakini sahip lensin maço olmasa da olur
- +1 yıl
demi yanii
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Umarım karşına çıkar inşallah neyse iyi geceler ben yatar annem kızar şimdi sütümü içeyim :sdsdfffsd
Soran+1 yılİyi geceler :D
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSüt kuzusu gibisin desen bence baya koyar
13 Yorumla
Soran+1 yılKoymaz o salağa ya +1 yorumun için teşekkürler
- +1 yıl
Bu bile koymuyorsa onun adına çok üzüldüm şu an
Bana koydu resmen :/
Soran+1 yıl:((
İbne gibin top gibin bişi :D
19 Yorumla
Soran+1 yıl:D haha güldürdün beni +1
Soran+1 yılAma garip ya biraz adam olur erkek dediğin
Soran+1 yılİçinde yok bunun:))
Soran+1 yılGeçti artık başkası düşünsün:D
Soran+1 yılÖyle yapçaz artık :D
çocuğun sana karşı davranışlarında sorun yoksa nasıl yetiştiğinden sana ne?
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen katılıyorum ama bana karşı davranışlarında bunun etkisi var
Gizli Üye(36-45)+1 yılsonra derneklere üye olursunuz dayak yiyorum kocam içip geliyor her hafta karıya gidiyor eve para getirmiyor orspumu olayım diye ağlarsınız harbi bu kızlar mal ya dayak yiyenin aklında sıkıntı vardır zaten ne arıyorsun sen? eşek mi yoksa el bebek gül bebek yetiştirelen bir at mı:D
16 Yorumla
Soran+1 yılYanındaki kızı sahiplenen adam arıyorum konuyu nerelere çektin birader sen geçmişi beni ilgilendirmez bana yansıtmadığı sürece ben demiyorum şahinle son ses müzik açsın , sigara , bira içsin sen nerden ne çıkarı yosun
Cevap sahibi+1 yılsenin aradığın tiplerin mekanı yolu belli arkadaşım anlatmak istediğimi çok iyi anladın da kafaya yerleştiremiyorsun senin anlattığın tipler ortam bilmez kaba sapa konuşur incelikten anlamaz kavga etmedi demek dayak yer manasınada gelmez.
Soran+1 yılArkadaşım sen sevgilinle yolda giderken biri öpmeye kalksa mal mal bakçan yani
Cevap sahibi+1 yılo bakıyormuydu :D sana birşey diyimmi o yaptığın genellemede biri değil onun derdi başka seninle başkasını izlerken zevk alan tipler var onlardan bence o
Soran+1 yılbir şey demesinden bahsediyorum ben geri çektim kendimi
Soran+1 yılDememesinden
anlaşıldığı kadarıyla bombayı senin elinde bırakmış kaçmış)))
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılniye koysunki? kendini daha kötü hissetsin bidaha kimseyle konuşamasın diye mi? Sütsün sen de ayrıl o zaman. Ama birine kötülük edince için rahat edecekmi?
010 Yorumla
Soran+1 yılKötülük değil neden ayrılıyosun dedi ne diyeyim ki
Cevap sahibi+1 yılo zaman sen benim tipim değilsin de. Alışamıyorum falan de.
Soran+1 yılİnanmıyo ya kavga ediyoruz tek bir söz söyleyeyim anlasın istiyor
Soran+1 yılİstiyorum
Cevap sahibi+1 yılsüt kuzususun de o zaman ne diyelim
Soran+1 yılTeşekkürler yorumun için
Cevap sahibi+1 yılBelki öyle dersen biraz yola gelir. Geçmişiyle ilgili bişey olmaz ama belki gözü açılır..
Soran+1 yılGeçmişi umrumda değil aslında yanındaki kızı sahiplensin yeter neyse ben bir şey demiyeceğim umarım mutlu olur yorumun için teşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılgüle güle :)
Soran+1 yılSanada :))
Ziktimin zihniyetinizi anca erkek müsvetteleri paklar.
Çıkarıp masaya koyan adamlardan için o erkekliği madem.
Laf koyacak da başı göğe erecek.114 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun acaba daha anlaşılır bir dilden tekrar
Soran+1 yılSana katılıyorum
Soran+1 yılTam bir malsın açık ve net
Soran+1 yılBunu sana söylemekten asla sıkılmam
Soran+1 yılDonanım konusunda haklısın biraz köpeğimle takılıp tekrar söylediklerine bakacağım
Soran+1 yılBak bu konuda da haklısın keşke dediklerini uygulayabilsen
Soran+1 yılHaklıysam susmam çünkü saçmalıyosun senin poponu kim övüp egonu tavana çıkardı bilemem ama herkesin dediğine inanma derim o yüzden verecek bir cevabın yoksa sen he mk he demeye devam et ön yargılarınla ve egonla mutluluklar
+1 yılsünepe, sümsük ya :/:/
-parali-11 Yorumla
Soran+1 yılAynen :( + 1
+1 yıldayak yedim dövmeyi öğrendim düştüm elimden tutan olmadı ah ulan ah :)
07 Yorumla
Soran+1 yılOlsun ne güzel işte :)
- +1 yıl
ee çocuğuda yürürken çermi tak kalkmayı öğrensin :)
Soran+1 yılHaha :D saçmalama
- +1 yıl
nie bişeyler öğretinyon bumu saçmalık :)
Soran+1 yılÇelme takıp kaçayım mı :D
- +1 yıl
ayy pardon canım ya dicen zaten sütmüş bişi demez bırak kalksın :)
Soran+1 yıl:D haha
+1 yılDayak yşyecegin zaman beni cagır de prensex. s. s
11 Yorumla
Soran+1 yılOww çok sert +1
+1 yılmuhallebi çocuğu
15 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak anlar mı bunu desem ne bok olduğunu
- +1 yıl
bilemem sen tanıyorsun ben değil
Soran+1 yılAnlamaz o ya üstüne falan alınmaz
- +1 yıl
dinleyen anlamak istemedikten sonra biraz zor anlatırsın sen onu :)
Soran+1 yılHaklısın +1 :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu nitelendirmeyi yapmam ama oldu da yapacağım tuttu diyelim, böyle bir durumda kendime bile sessiz kalmayı tercih ederim.
03 Yorumla
Soran+1 yılGeçmişi umrumda değil ama adam dediğin yanındakini sahiplenecek bende sinirlendiğim için yazdım zaten çocuğu kıracak ya da bir şey söyleyecek değilim umarım hep mutlu olur yorumun için teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılErkek dediğin sahiplenecek kısmına katılmıyorum. Aslında sadece yan yana olmak mesele, birbirini bir bütün olarak hissetmek.
Rica ederim.
Soran+1 yılKatılmak zorunda değilsin saygı duyarım benim düşüncemdir
+1 yıliyy ne ezik biseymis ya
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen ne desem anlar bu durumunu tek cümle söyleyeyim koysun istiyorum
- +1 yıl
ysni uzmek mi istiyosun
- +1 yıl
ben bile senden daha erkegim ne sut kuzusu ciktin be sende, kirmak istyosan bunu de
Soran+1 yılKırmak değilde kendinin farkına varsın koysun bu laf
- +1 yıl
tamam dedigimi desen olurmu ne diyeceksin karar verdinmi
Soran+1 yılDaha karar veremedim
Gizli Üye(30-35)+1 yıltahminen aykırı giyinen, stabil kaşarın tekisindir. haklısın senin gibileri korumak biraz güç ister o gücü pazularımda hissedebilirsin bebek
09 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemedeki adam varyan o sensin şerefsiz
Cevap sahibi+1 yılefendi kendi halinde yolunda giden bir kıza kimse bişey yapmaz boş konuşup kendini haklı çıkartmaya çalışma,
Soran+1 yılGelde bunu senin gibi tanımadığı kıza kaşar diyen şerefsizlere anlat bikini giymediğim için denize gitmem en kısa giydiğim şey pantolon kısa kollu tişört yolda yürürken kafamı kaldırmam daha bir erkekle el ele bile tutuşmadım 18 yaşındayım ve bu zamana kadar hiç bı çıkma teklifine evet demedim ama ben kaşarım öyle mi sense beni tanımadan kaşar deyip bir kızı ağlattın ama adamsın öylemi vay be Türkiye de kadın olmak helal olsun bir kere daha kimseye güvenmemem gerektiğini öğrettiğin için
Cevap sahibi+1 yıltamam ağlama ben pis, çiş, kaka
Soran+1 yılUmarım ön yargılarından kurtulur mutlu bir hayat sürersin mutluluklar
Cevap sahibi+1 yılsümüklü seni, :)
Soran+1 yılKendine iyi bak
Cevap sahibi+1 yıltamam tamam özür dilerim
Soran+1 yılDediğim gibi kendine iyi bak Allah gönlüne göre versin
+1 yılÖyle erkek mi olur l*n =/
01 Yorumla
Soran+1 yılOluyor maalesef :(
:) büyüde gel de :)
23 Yorumla
Soran+1 yılKoymaz ki bu laf :D
Soran+1 yılHaha :D +1
bana hiç demediler deseler keşke :D
00 YorumlaErkek dedim mi masaya vurduğunda etrafı titretecek
016 Yorumla
Soran+1 yılBen vursam o titrer
Soran+1 yılKızlar laf atar ben kollarım bunu :D
Soran+1 yılİçinde yok onun
Soran+1 yılAramam başka gelirse adam gibi biri ne ala
Soran+1 yılNedenmiş :)
Soran+1 yılYeni bir ilişkiden çıktım :D zamana ihtiyacım var
Soran+1 yıl:( çık
Soran+1 yılRica ederim asıl ben yorumun için teşekkür ederim :))
saksı bebesi
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamaz ki onuda
+1 yılsüt kuzusu de
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlamaz ki
- +1 yıl
özelden mesaj at söyleyeyim sana
Soran+1 yılÖzelden atamam kii
- +1 yıl
tamam
+1 yılzor tabi