• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cinsel Yaşam

Gay erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?

bentopum
bentopum Takip Et
Xper 2 Yaş: 36
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Gay erkekler hakkinda ne düşünuyorsunuz?

Arkadaşlar soru gayet açikk...
Gay erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• doublechocolate
    doublechocolate Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42 , eic 41%
    +1 yıl

Sırf şuradaki saçma yorumlara cevap yazmak için üye oldum.

Öncelikle eşcinsellik beyin gelişiminin hormon ağırlığı nedeniyle farklılaşmasıyla oluşur. Kimisi doğuştan kendini gay hisseder, bayan gibi konuşur davranır giyinir. Kimisinin beyni ise daha maskülen gelişir, hem erkekler hem bayanlardan hoşlanabilir. Ne kadar erkek ne kadar kadından hoşlanabileceği tamamen beynin maskülen olmasını engelleyen hy25 antikoruna bağlıdır.

İlk grubun kadınlardan hoşlanmasına imkan yoktur. Biseksüel olarak bilinen 2nci anlattığım grup ise beyin durumu hy25ten çok zarar görmediyse kadınlarla da beraber olur. Ve hem erkek vücudu hem kadın vücuduna karşı KONTROLSÜZ BİR İLGİ DUYAR. Kimden tahrik olacağını seçemez.

Ayrıca hy25 kadının ileriki hamileliklerinde daha çok salgılanacağı için ileride erkek kardeşlerin abilerine oranla eşcinsel hoşlantı yaşama ihtimali daha büyüktür.

Bu nedenle eşcinsel olmak hiçbir normal bireyin seçimi değildir. kendini farkeden gaylerin pek çoğu bir dönem erkeklerden hoşlanmamak istemiştir ama nasıl ki siz karşı cinsin vücudundan hoşlanıyorsanız biz de hemcinslerimizin vücudundan maalesef hoşlanıyoruz.

Bu nedenle EŞCİNSELLİK SEÇİM DEĞİLDİR. KENDİNİZİ TUTUN demekle arkadaşınızın karşı cinse ilgisini gero getiremezsiniz. LUT KAVMİ IVIR ZIVIR BİZE MAALESEF BOŞ LAF. çünkü kimi görüp tahrik olacağımız bizim karar verebileceğimiz birşey değil. hadi oradan derseniz benim için bir kere sevmediğiniz bir rengi sevmeyi deneyin. 10 saniye denersiniz. Yaptım der devam edersiniz ama yine o renkten uzak durursunuz.

Ben 25 yaşına kadar kızlarla beraber oldum. Çevresel etkenlerden ötürü bastırdım ancak tanıdığım 5 kızdan 1ine ilgi duydugum için bir farklılığımın olduğunu 17~18 yaşında anladım. Kötü tarafı erkek bireylere de göz ardı edilemeyecek bir ilgiyi saklıyor ve bilerek adını koymuyordum.
    26 yaşında tesadüfen cinsel kimliğini bilmedigim bir adamın beni sevmesiyle kaçtığım gerçek suratima duvar gibi tosladı.

9
    10 Yorumla
    • doublechocolate
      doublechocolate
      +1 yıl

Herhangi bir cinsel beraberlik yaşamadığım bu adamla birbirimizi 4 yıl sevdik. kaldı ki ben bir bayanla en fazla 3 ay beraber olmuş sonrasında sıkılıp bırakmış biriyim.
      aşiret çocuğu olması, bu yüzden memleketinden ayrılamaması ve ülkenin öbür ucunda yaşaması nedeniyle çıkan kavgalardan ötürü bu adamla sarılarak ilişkimizi bitirmek zorunda kaldık.

Yorumla
    • doublechocolate
      doublechocolate
      +1 yıl

Biri demiş ki bacımız hepsi. Benim en iyi 3 arkadaşım durumumu bilir her hafta tavla oynarız içmeye gideriz hatta beraber barda kız avlarız arada. yeri geldi hepsi ufak gay şakası yaptı ama hiçbiri kalkıp bacımsın diye hödükçe bir cevap vermedi.

Birisi benden uzak dursun da sorun değil kihkihkih yazmış. Senin söylediğine gay denmez, eriyebilen bir peynir türünü tarif etmişsin sen. Gayler her gördüğüne de sulanacak diye bişey yok. "heveslenme"!

Ve bir taneniz yok edilmeleri lazım demiş. Destur çek sen bence. Buyur yok et kolaysa. Allah değilsin padişah değilsin.

Yorumla
    • doublechocolate
      doublechocolate
      +1 yıl

Ben en iyi arkadaşıma durumu itiraf ettiğimde bana bile ders veren bir cevap söyledi. "olm kızlarla seviştim dediğinde ben sana alkış mı tuttum ki erkeklerle seviştim deyince seni yuhalayayım" dedi.

Arkadaşınız benim gibi itiraf ederse eğer benim gibi, insan olduğunu unutturacak bir tepki verip kimsenin canını yakmayın. Ve evet her erkeğin ve kadının gay olma ihtimali var, travesti seven kamyon şoförü gördüğünüzde ne kadar şaşırırsınız? ona göre büyük lokma yeyin ama büyük laf atmayın. Allah korusun evinizde bile böyle bir birey çıkabilir.

Vakit ayırıp okuyanlara teşekkür ederim. Saygılar.

Yorumla
    • Guardd
      Guardd
      +1 yıl

Bişey soracaktım ama hesabın aktif değil sanırım

Yorumla
    • AlongGirlxx
      AlongGirlxx
      +1 yıl

Tamamen saçmalamışsın gay erkeklerin maskülen olamayacağını nereden çıkardın? Kıvırmak kadın gibi olmak ne alaka? Aksine çoğu gay maskülendir. GAYLIK FEMINEN OL. AK DEMEK DEĞİLDİR!!! Gayliğin veya heteroseksüelliğin hormonlarla değil genlerle alakası vardır. Pasif gaylerin bile bayağü bir bölümü maskülendir gay olmanın feminenlikle ZERRE kadar alakası yok. Boş bilgi vermeyin.

Yorumla
    • AlongGirlxx
      AlongGirlxx
      +1 yıl

Resmen saçmalamışsın gaylerin maskülen olamadığını da nereden çıkardın? Gaylerin çoğu MASKÜLENDİR. Pasif olsun aktif olsun ap olsun bu fark etmez. Eşcinselliğin hormonlarla alakası yoktur hormonlar sadece cinsiyeti belirler cinsel yönelimleri değil. Gaylik bir cinsiyet değil cinsel yönelimdir gayler de erkektir, gayet normal erkekler. Eşcinsellik genlerle alakalı bir durumdur. Eşcinselliğin kıvırmakla kadınlıkla ZERRE KADAR alakası YOKTUR. FEMİNENLİK GAYLİK DEMEK DEĞİLDİR SADECE KİŞİNİN KARAKTERİYLE ALAKALIDIR. MASKÜLENLİK KADINLARDAN HOŞLANMAK DEMEK DEĞİLDİR!!! Gaylerin çoğu gayet normal maskülen erkeklerdir ve hetero erkeklerden tek farkları erkeklerden hoşlanmalarıdır. Bir gay olarak nasıl bunları söylersin şaştım kaldım doğrusu hiç mi gay görmedin? Hayır ünlü dünyasında bile maskülen gayler var onları da mı görmedin. EŞCİNSELLİĞİN KADINLIKLA BIR ALAKASI YOK. EŞCINSELLERIN ÇOĞU DA HETERO ERKEKLER KADAR ERKEK VE MASKÜLEN. Elbette feminenler de var ama dediğim gibi feminenlik gaylik değil bir karakter meselesidir. Lütfen saçma yorumlar yapmayın.

Onun dışında evet eşcinsellik gayet normal bir cinsel yönelimdir hormonlarda zerre alakası yoktur genlerle alakalı olduğuna dair çokça araştırma var ve ben de vuna inaniyorum. Lgbt+ kardeşlerimi de her zamab destekliyorum. YANINIZDAYIM🏳️‍🌈💪🏼

Yorumla
    • Dinamikler
      Dinamikler
      +1 yıl

Tabi canım, insanlar da maymunlardan geldi zaten!!! 1800/1900'larda bilimsel yöntemlerle olmayan düşünce bilimi, aynen günümüzde devam ediyor. "Ben düşündüm bu böyle diyerek" yapılan yukarıdaki akla mantığa sığmayan saçma sapan bilimsel zırvalıklar, sizin gibi zavallıları cehenneme götürecek. O gün, "eyvah bana" diyeceksiniz. Elbette insan oğlunun doğuştan birtakım cinsel sorunları olabilir. Bu eşcinsellik/sapkınlık değildir. Cinsel sorundur ama bunu anlamayan, böylesine sapkınlıklara yönelebilir ve Lut kavminin başına gelen, mahşer günün onların da başına cehennem olarak gelecek. İnternetten "lut kavmi" yazıp, gelen resimlere bakın. Bu insanların hangi şekildeyken taşlaştığına bir bakın!!!

Yorumla
    • Dinamikler
      Dinamikler
      +1 yıl

Başka bir örnek daha vereyim. Bilimadamlarına "deprem ışıkları (ışık topları) nedir" diye sorarsanız, hemen birtakım teoriler söylerler. Her bilim adamı farklı açıklamalarda bulunur. Fakat toplum bunun teori olduğunu bilmediği için pratik bilimmiş gibi inanır. Günümüzde teorik bilim, pratik bilimmiş gibi belgesellerde dahi söylenmeye devam ediyor. Bazı belgesellerde, "milyonlarca yıllık evrime göre" diye cümleler kullanıldığına şahit oluyorum. Evrim ispat edilemediği gibi, bilimsel açıdan da ispati imakansızdır. Çünkü milyonlarca yıllık bilimsel bilgi kaydımız yok. Yani gözlemleyemedik. Bu nedenle sadece teori olarak üretebiliriz. Buradan şunu anlamalıyız. Uzayda, herhangi bir fenomen için bilimadamlarından açıklama isterseniz, muhakkak bir teori üretirler. Teorilere inanmak ahmaklıktır. Teori, adı üzerinde sadece teoridir. Pratik bilim değildir. birtakım sapkın bilimadamları, kendi sapkınlıklarını bilimsel olarak açıklayabilmek için bir sürü ispatı imkansız bilimsel saçmalıklar üretmeye devam ediyor ve zavallı ahmak insanlar da bunlara inanıyor. (!!!)

Yorumla
    • Sakin313
      Sakin313
      +1 yıl

Senin yorumuna bakılırsa, Beyinde hormonlar şu kadar ondan tahrik oluyor dersen, o zaman
      Katillerin , cinsel organı kesmek hevesli olanların, birilerinin sevdiklerine zarar vermeyi sevenlerin, hırsızların , ve saire yaratılışa ters olan haraketleri yapanların da beyninde hormonlar cirit atıyor. Mesele bu mu? Ya nedir.
      İlk önce gay olarak nitelendirilen birisinin elbette ki imtihanı ağırdır. Lakin bir katilin hadi kendisi salı ver istediğini kes doğra seni yadirgamicaz. Ailem sevdiklerim sana kurban demeyecez demi? Yoksa sen der misin? Şimdi ters ilişkiden hoşlanmak ta fıtrata terstir, yemek ağızdan yenir burundan değil.

Gerçekten her kesin bir günahla imtahani vardır lakin , bu o demek değil ki bu günahı normalleştirmek lazım. Bir az kendinize çeki düzen verin lütfen. Lut kavmi felan takmıyorum felan diyorsun da , taksan ne olur takmasan ne olur. Sadece ileri Allahu Teala ya ben bilmiyordum, duymadım , haberim yokdu demeyesin diye diyemeyesin diye, Rabbin sana duyuruyor.

Yorumla
    • anemone1
      anemone1
      +1 yıl

Bu anlattıklarınızın kaynağı nedir daha önce hiç böyle bir şey duymamıştım

Yorumla

En İyi Cevaplar

• ArcticMonkeyss
    ArcticMonkeyss Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Türklerin bu konuda fazla ön yargılı ver geri kafalı olduğunu düşünüyorum. Hepsinden bahsetmiyorum sadece genelleme yapıyorum. Bende bir Türküm ve Türk olmakla gurur duyuyorum. Eşcinsel insanlar en az hetorolar kadar özgür olmalılar. Sevebilirler, sevisebilirler. Bu beni, seni, bizi ilgilendirmez. Bu bireyin kendi cinsel tercihi ve hisleridir. Eşcinsellik hastalık değildir. Eşcinsellere bir öcü gibi yaklaşılmamalıdır. Psikolog ilede escinselligin tedavi edilebilecegine inanmıyorum. Ben bir heterosexual olarak söylüyorum ki umarım Türkiye de escinsellere tepki ile yaklasmazlar. Çünkü; binlerce eşcinsel baskilardan dolayı intihar ediyor, toplumdan dislaniyor. Ön yargı ile yaklasmayin. Bir gün sizin en yakınınızda escinsel oldugunu söyleyebilir.

9
    7 Yorumla
    • BeybiYuu
      BeybiYuu
      +1 yıl

Harikasinn

Yorumla
    • Sakin313
      Sakin313
      +1 yıl

Sen Türklere Kurban ol. Poposu yamuk

Yorumla
    • Sakin313
      Sakin313
      +1 yıl

Eşcinsellik deyip güzelleme yapmaya gayret etme. Bildiğin TOP.

Yorumla
    • Sakin313
      Sakin313
      +1 yıl

Seni ilgilendirmez demekle , nerden sevismeni ilan etmek arasında çelişki var. Madem kimseyi ilgilendirmez. Dört duvar arasında yap. Ne diye popon kaşınıyor.

Yorumla
    • Sakin313
      Sakin313
      +1 yıl

İntihar etmek yerine azacik , Allahu Teala nin onlara sunduğu yolu öğrenmeye deneseler? Yapsalar. ?

Yorumla
    • Gaycocuk42
      Gaycocuk42
      +1 yıl

@Sakin313 ne boş konusuon ya sen

Yorumla
    • Gaycocuk42
      Gaycocuk42
      +1 yıl

@Sakin313 ya kes ya cocu

Yorumla
  • crazy37
    crazy37 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36 , eic 39%
    +1 yıl

Sual: Livata nedir? Günahı nedir?
    CEVAP
    Erkeğin erkeğe veya kadına arkadan yaklaşmasına livata denir. Eşi ile de livata yapmak büyük günahtır.
    Allahü teâlâ livatanın habis [çirkin] iş olduğunu bildiriyor. (Enbiya 74)
    Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
    (Livata yapan melundur.) [İ. Ahmed]

4
    3 Yorumla
    • BeybiYuu
      BeybiYuu
      +1 yıl

Herkes musluman olmak zorunda degil

Yorumla
    • erkansardagi
      erkansardagi
      +1 yıl

oda zaten müslümanlara söylüyor ya farkındaysan hz muhammedin sözü

Yorumla
    • Sakin313
      Sakin313
      +1 yıl

@BeybiYuu zorunda. Ama insanlar mecbur edemez. Allahu Teala buyuruyor zorunda.
      Sen de eninde sonunda Müslüman olucaksin, bu Dünyada , ya da o bur dünyaya gidince görünce mecbur inanacaksin. Tavsiyem sadece 1 gün ya gerçekse?

Yorumla
  • KaraYosun
    KaraYosun Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 41%
    +1 yıl

Hormonsal bir bozukluksa tedavi öneririm. Değilse tercihiyse karışmam ama benim görüşümce bu sapkınlıktır. Tabiki dışlamam ya da farklı bir şey yapmam hatta benim eşime/sevgilime (henüz hiçbiri yok ama :D ) asılmadığı sürece dost bile olabilirim. :)

6
    3 Yorumla
    • bentopum
      bentopum
      +1 yıl

Guzelll :D

Yorumla
    • Sakin313
      Sakin313
      +1 yıl

Sapikla dost mu oluyorsun. Sen de mideni kontrol et istersen...

Yorumla
    • Gaycocuk42
      Gaycocuk42
      +1 yıl

@Sakin313 seni varya * ya pici her yorumun altındasın kodugumun mali garezi var sanane ya got

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

22

Cevap

24

Cevap

• AlongGirlxx
    AlongGirlxx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Bu soruyu sormana bile gerek yok insanların ne dediğini umursama aman n e düşünürlerse düşünsünler seni sevseler ne olur? sevmeseler ne olur? Sevmemek nedur ki? En fazla tanımamaktır. Emin ol seni her seyinle sevecej çok insan olacaktır sen onlara odaklarn. Sevmeyenler de ne yaparlarsa yapsınlar zerre kadar önemleri olmasın senin için. Sen sadece seni sevenleri yanında olanları umursa bırak kim ne derse desin ne yazar sen kendin ol o yeter. Ben sizin yanınızdayım asla yalnız ve yalnış değiksiniz emin ol. Aşkını sevgini doyunca yaşa korkma ve sadece kendin olmaya vak kendini sev nu kadar.

Bu arada bir kaç cevabına takıldım onlara cevap vermek istiyorum.

Birincisi keşke karım olsa mutlu çiftlere özeniyorum demişsin fakat Heteroseksüel çiftler mutludur diye bir şey yok. Mutlu olmak için karın olmasına gerek yok erkek arkadaşınla da çok mutlu olabilirsin. Dunyada çok mutlu milyonlarca gay çift var hatta ben hetero bir kadın olarak hep gay çiftlere ve onların mutluluklarına özenirim bence gay çiftler çok daha mutlu ama tabi ki mutluluğun cinsel yönelimle bir alakası yok sevmek sevilmek ve sevdigine saygiyla aşkla bağlı olmak mutluluk için yeterli. Senin mutlu olmak için sadece aşık olacağın birini bulman gerek sonrasında mutlu olursun inan.

Ayrıca Bambi tedavisi yumurtayı düzenlemesi falan demişsin bir hastalık değil yani Zaten düzelmez düzelmez kelimesini kullanman hiç doğru olmamış.

2
    0 Yorumla
  • insanhayati
    insanhayati Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

İlk olarak şunu demek isterimki bizim ülkemiz bu konuda biraz karamsar ve gay olan kişilerin trans olucaklarını düşünüyorlar gibi aslında biraz sosyal medyanın düzensizliğinden bir erkeğin gelinlik giyince ona gay diyorlar ardından bu yayılıyor ve sen gidiyorsun annene ben gayim diyince annen seninde bunlar gibi olucağını düşünüyor yani türk halkını bu konuda biraz bilgilendirmek lazım yoksa bu ciddi sorunlara yol açabilir. Ülkemizin çoğunluğununda müslüman olmasından dolayı böyle kişiler dışlanıyor ama onların LGBT+Q bireyleri dışlanamazlar nedeni LGBT bireyi bir kişi başörtülü kadına saygı duyuyor ve onun görüşlerinede saygı ile bakıyorsa başörtülü kadında ona öyle bakıcak ardından sokak kenarlarında işe yaramayıp kendini harap eden gençlere saygı duyuyorsa LGBT li birey sokaktaki gençte ona saygı duyacak kimse kimseyi dışlamicak LGBT+Q bireylerini 2. Sınıf olarak görme hakkımız yok kanunlarda da yazıyor zaten koskoca HALKÇILIK diye biz beraber olmalıyız ardından bir konuya daha deyinmek isterimki İslamda eşcinselliğin yasak olmasına benim görüşüm eşcinsellik islamiyette yasak değil zaten fiile çevirmiyorsak hiç günah değil ama bir yerde konu kafa kafaya geliyor lut kavminde aslında lut kavminin yapıtığı iğrençlik eşcinsellik değil eşcinselliği kullanarak şehire gelen erkeklere tecavüz etmeleri bu yüzden islamiyette yasak yani aslında birçok dinde yasak sözde AİLE TOPLUMUN ÇEKİRDEĞİDİR KELİMESİ ARTIK KENDİ YOLUNDAN BİLE ÇIKMIŞ DURUMDA İLK OLARAK OLMAYAN AİLE YAPISINI SİZ DÜZELTİNDE SONRA LGBT+Q BİREYLERİNİ YARGILAYIP KÜÇÜK DÜŞÜRÜN.

2
    2 Yorumla
    • Sakin313
      Sakin313
      +1 yıl

Ne saygısı? LGBT olan bir erkeğin kendisine saygısı yokki, başkasına saygı duysun. Siz gidin bir yalnış hormon üreten Beyninizi tedavi edin.
      Ayrıca ne saçmalık cinselliği sokakta reklam etmek. Bildiğin sapıklık. Annen babanla sevişirken ben sevişmek istiyorum diye plakalet mi açtı aleme mi duyurmak istedi

Yorumla
    • Gaycocuk42
      Gaycocuk42
      +1 yıl

@Sakin313 aha iste bir canım daha her yorumuna cevap vericem çok pis gıcık kaptım sana şerefsiz

Yorumla
  • berk_ay
    berk_ay Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 53%
    +1 yıl

Bende gayım. Gay olmak farklı olmak ama insan olmamak değildir. Bizim toplumumuz bu konuda maalesef çok fazla ön yargılı ve bilgisiz. Yeni nesil öyle değil ama homofobik insanlar çok gay olup, esas o çok daha kötü bir şey...

Onun dışında eğer çevrenizde bu tarz insanlar varsa gerçekten anlayışlı olmanız gerek. Dışlamak ile çok büyük bir kötülük yaparsınız. Öyle olunca insanlar çareyi yine kendi gibi olanların yanında ilişkiye girerek arıyorlar...

8
    0 Yorumla
  • Shitai
    Shitai Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Gay olmak günah değildir, doğuştan gelir, mide bulandırıcı değildir.
    Bazı insanların onlardan nefret etmesinden nefret ediyorum.
    Her insanın iyisi ve kötüsü vardır. Ama cinsel yönelimleri yüzüne en çok yargılanan kişiler olarak gaylerin işi zor. Saygı duyarım hayatında başarılar dilerim.

11
    0 Yorumla
  • MechulyazaR
    MechulyazaR Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 32%
    +1 yıl

Kendi tercihleridir biz bişey diyemeyiz yargılayamayızda aman bana dokunmasınlarda ^^

In[TR]0
    https://www.solidfiles.com/d/115f9f3851/INTRO.mp3

1
    1 Yorumla
    • MrRush
      MrRush
      +1 yıl

Kardeş o Intro'nun reklamını niye yapmaya çalışıyorsun?

Yorumla
  • ZombiyiYiyenMarul
    ZombiyiYiyenMarul Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Bence kızların erkekler arasında gerçekten güvenebilecekleri tek arkadaşları.. sonuçta kızlardan farklı şekilde hoşlanmadıkları için kankam, kardeşim deyipte farklı şeylere çevirmezler işi :)

3
    8 Yorumla
    • bentopum
      bentopum
      +1 yıl

Evt haklisin
      Bennde gayim :D

Yorumla
    • ZombiyiYiyenMarul
      ZombiyiYiyenMarul
      +1 yıl

Cidden nasıl bir şey olduğunu açıklar mısın?

Yorumla
    • bentopum
      bentopum
      +1 yıl

Yaa bnce gaylik guzel bisey 23 ysibda erkek sevgilim var cinsel iliskilere falan giriyoruzz
      Arada kuafore gidip agda, falan yaptiriyomm kaş aldiriyorumm bnce çokguzel biseyy

Yorumla
    • ZombiyiYiyenMarul
      ZombiyiYiyenMarul
      +1 yıl

Peki bizim türk dizilerinde anlatılan gibi misiniz?

Yorumla
    • bentopum
      bentopum
      +1 yıl

Nasill anlayamdmm seekerm?

Yorumla
    • ZombiyiYiyenMarul
      ZombiyiYiyenMarul
      +1 yıl

Tamam ben anladım şekerim ;)
      Teşekkürler sorularıma cevap verdiğin için :))

Yorumla
    • ZombiyiYiyenMarul
      ZombiyiYiyenMarul
      +1 yıl

Peki şeçme şansın olsa yine gay olmayı mı seçerdin?

Yorumla
    • bentopum
      bentopum
      +1 yıl

Tabiii kiii :D

Yorumla
  • morejderha
    morejderha Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Neden bu aralar lezbiyen ve gay modası var bir anda mi çoğaldi bunlar sürekli bu tarz sorular sıktı

1
    4 Yorumla
    • bentopum
      bentopum
      +1 yıl

Yeni devir eşcinsel devrii... :D

Yorumla
    • morejderha
      morejderha
      +1 yıl

Millet sürü psikolojisi birbirinden etkileniyo bence :D

Yorumla
    • bentopum
      bentopum
      +1 yıl

Evtt maalesef oylee

Yorumla
    • anonimdiyelim
      anonimdiyelim
      +1 yıl

moda değil bu hep vardı. eskiden ucube der dışlarlardı , döverler hakaret ederlerdi. şimdi etrafta saygı duyan insanlar çoğalınca eşcinsel bireyler de saklama ihtiyacı duymuyor

Yorumla
  • Dinamikler
    Dinamikler Takip Et
    Xper 4 Yaş: 53
    +1 yıl

Dünyada hiçbir insan eşcinsel sapkın değildir. Ancak günah işlemenin verdiği haz ve benzeri nedenlerden dolayı, insanlar pek çok sapkın günah işleyebilir. Eşcinsel olarak yaşayanlar, atesistler vs. cehennemden çıkamayacaklardır!

Çocukluğundan gelen yanlış yönelim ve kültür nedeniyle bu çirkin hayatı seçenler de cehenneme gideceklerdir. Oradan çıkış yok! Sapkın duygularla mücadele etmelidir.

Mahşer günün yüzü kara olanlardan değil, yüzü ağaranlardan olmayı seçin!

1
    0 Yorumla
  • Bskadgzl
    Bskadgzl Takip Et
    +1 yıl

diğer erkek arkadaşlarımla aynı derecededir. asla ezmem , uzak durmam. kadıınlardan hoşlanmıyor diye önyargılı davranmam. :)

2
    0 Yorumla
  • Nicola_Tesla
    Nicola_Tesla Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37 , eic 47%
    +1 yıl

Hastalılı habis urdan bir farkı yoktur. Toplumun geri kalanının bozulmaması için, öyle kişilerin derhal imha edilmesi gerekmektedir!!!

0
    3 Yorumla
    • Sizegöreahlaksız
      Sizegöreahlaksız
      +1 yıl

Bence senin imha edilmen lazım

Yorumla
    • Scorpid
      Scorpid
      +1 yıl

@Nicola_Tesla dallama sinek mi imha ediyon karşındaki insan insan ol önce

Yorumla
    • Gaycocuk42
      Gaycocuk42
      +1 yıl

Önce senden başlayalım imha etmeye çünkü kadın beceriyorsun bence imha etmek için yeterli bir suç sjsjsjsj

Yorumla
  • Cherie
    Cherie Takip Et
    Guru Yaş: 43
    +1 yıl

Gayım yazmışsın. Gaylar kadınlara aşik ola bilirler mi?

1
    3 Yorumla
    • bentopum
      bentopum
      +1 yıl

Yani aşik değil ama boyle bir karmm olsaydii diyee

Yorumla
    • Cherie
      Cherie
      +1 yıl

Karının olmasını neden isterdin ki?

Yorumla
    • bentopum
      bentopum
      +1 yıl

Yaa baznn boyle mutlu ciftlere cok ozeniyomm ondan

Yorumla
  • sech_87
    sech_87 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

Herkesin kendi tercihi beni bağlamaz kim nasıl isterse öyle yaşamaya hakkı var bukadar önemsemeyinn elalemiiiiiiiiiii kaçıncıya diyorum bak :))

3
    0 Yorumla
  • Enforce7
    Enforce7 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

hastalık değil tercihse böyle insanı dışlarım sapık insandan farkı yoktur toplumun düzenini bozmaktan başka bir haltada yaramaz.

0
    4 Yorumla
    • bentopum
      bentopum
      +1 yıl

Hyr sapik degiliz

Yorumla
    • Enforce7
      Enforce7
      +1 yıl

bana göre sapıklık lut kavmide bu yüzden helak oldu

Yorumla
    • Sizegöreahlaksız
      Sizegöreahlaksız
      +1 yıl

Biraz beynin kullsnıpta şunu düşünün sadece kuranı insanlar yazmış olabilir çünkü kuranla yaşayan sakallı katil başı yerden kalkmayan tuhaf hayvan sevmeyen insanlarken kurana inanmayanlar bilimde ilerlemiş kendini geliştirmiş üst pozisyonlarda insanlar kuran cehalettir kanmayın o saçma botama kitabına

Yorumla
    • 1sweetarda
      1sweetarda
      +1 yıl

Max Müslüman zekası işte hepinizin aptalsınız canım

Yorumla
  • BLuEMaN3
    BLuEMaN3 Takip Et
    +1 yıl

iğrenç insanlardır diye düşünüyorum doğanın dengesi bu kadar iğrenç bir şekilde bozulmamamalı
    ve gaylar bana göre erkek değildir

2
    1 Yorumla
    • Gaycocuk42
      Gaycocuk42
      +1 yıl

Aktif olanları erkek pasif olanları bilemem

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Hastalık olarak görmüyorum ama tedavi edilebilir bir şey bu. Ama sırf birisi gay diye onu dışlamam kötü davranmam yani saygı duyarım

1
    13 Yorumla
    • bentopum
      bentopum
      +1 yıl

Bende gayimm ama bunun tedavi edilse bilee kurtulma şansın çok düşükk..
      Ve hastalik değil allahin verdigi bisey buu

Yorumla
    • v0tta
      v0tta
      +1 yıl

* l*n allahin verdiği bir şeymiş dallamaya bak ya

Yorumla
    • bentopum
      bentopum
      +1 yıl

Evt allah verdiği bunu bnce seçim meselesi değil buuu

Yorumla
    • v0tta
      v0tta
      +1 yıl

Aslini inkar eden bizden değildir diyor ama..
      Senin aslin erkek ama srn ibneligi senmisin demekki bizden değilsin. Kirmizi kart ver topu !

Yorumla
    • bentopum
      bentopum
      +1 yıl

Alakasii yokk benm secimim değil buu

Yorumla
    • v0tta
      v0tta
      +1 yıl

Sus la bidr konuşma. Pardon sus kız. Pardon sus ibne. Hah bu oldu.

Yorumla
    • bentopum
      bentopum
      +1 yıl

Terbiyesiizz inşallah allah sana 5 erkek evladi verir hepside gay olur inşallah!!!

Yorumla
    • v0tta
      v0tta
      +1 yıl

Senin gibi ibenin bedduasi tutarmi denyo. Bide allah diyo alma la o ismi ağzına.. utanmadan allah vergisi diyo bide hey Yarabbi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bakın bu hormonsal bozukluktan kaynaklanıyor. Her insanda hem kız hem erkek hormonları vardır ve bazı erkeklerde kız hormonlarının yoğunluğundan kaynaklanıyor ama dediğim gibi tedavisi var bunun. Allah'ın verdiği bir şey bu doğru, ama Allah imtihan etmek için veriyor erkeklerle sevişin diye değil

Yorumla
    • bentopum
      bentopum
      +1 yıl

Ama dr a gidemiyorumm maddi durumumuz cok iyi ama 14 yasindayim daha ve aileme ben gayim diyemem desem bile ailem beni reddeder...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Eğer sen olmak istemiyorsan başarabilirsin doktora da gitmeden.

Yorumla
    • AlongGirlxx
      AlongGirlxx
      +1 yıl

Ne diyrosun sen ya? Ne hormon bozukluğu? Eşcinselliğin hormonlarla bir alakasının olmadığı 50 sene önce falan açıklandı. EŞCİNSELLİK BİR BOZUKLUK VEYA EKSİKLİK DEĞİLDİR. BİR CİNSEL YÖNELİM FARKLILIĞIDIR. Hormonlar cinsel yönelimi belirlemez sadece cinsiyeti belirler Ve eşcinsel erkeklerde Testosteron hormonu normal olan erkeklerdir eşcinsellik hormonal değil genlerle alakalı bir farklılıktır ve gayet normal bir cinsel yönelimdir. Eşcinsel erkekler kadın değildir kadınlıkla alakaları yoktur yani kadın hormonları falan da yok saçma sapan şeyler uydurnayın 2021 senesine geldik yuh artık.

Ayrıca ne tedavisi? Sen once eşcinsellik nedir onu öğren orda burda 2 3 tane feminen gay fenomen den başka gay bile görmemişsin burda boş yarum yapma. Öyle bir tedavi YOK!!! ÇÜNKÜ BU BİR HASTALIK DEĞIL GAYET NORMAL BİR CİNSEL YÖNELİM!!!

Eşcinsellik de dahil olmak üzere hiçbir cinsel yönelim değişemez değiştirilemez eğiştirilmeye çalışılması dahi insanlık dışıdır (who). Ayrıca neden değişsin? değişmesine gerek de yok ki zaten değişemez. Kimse sizin gibi cahillere kendini beğendirmek için cinsel yönelimini değiştitmeye uğraşamaz ki değiştiremez de. Herkesin kendi cinsel yönelimi onun normalidir ve olması gerekenidir. Herkes hetero değil ve herles hetero olacak diye de bir şey yok. Doğada bile her canlı hetero değil insanın dışında eşcinsel canlılar da var uyanın artık!!!

Ayrıca ordada tedavi edilecek bir şey de yok bu gayet nornal bir cinsel yönelim tıpkı diğer cinsel yönelimler gibi. Sırf dininize ters diye eşcinselleri reddetmeye uğraşmayın o yalanlarla ve boş bilgilerle ancak kendinizi kandırırsınız ki kandırmışsınız da zaten. Çok yazık. cidden bıktık bu cahilliklerinizden de sizden de, size cidden ve cidden yazık...

Yorumla
    • Gaycocuk42
      Gaycocuk42
      +1 yıl

@v0tta öyle bir tutar ki şaşar kalırsan inşallah sanada gay erkek çocuk nasip etsin Allah kinadigin başına gelmeden ölme

Yorumla
  • MiraJane-Strauss
    MiraJane-Strauss Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 38%
    +1 yıl

Spesifik bir şey düşünmüyorum, iyisi de var kötüsü de.

0
    0 Yorumla
  • sevval1235
    sevval1235 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Bir de yakisikli ve genc iseler... izlemeye doyulmaz :)

2
    0 Yorumla
  • YusufK2
    YusufK2 Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 471 cevap paylaştı.

Biseksüelim ve gaylar lezbiyenler biseksüeller harikayız.

2
    0 Yorumla
  • Misuki
    Misuki Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    1 yıl

Gerçekten var ya, nefret ediyorum... Hetoroyum aynı zamanda Aseksüelim...

Ve iğreniyorum gay, lezbiyen ve bisüeksüel miydi neydi hepsinden nefret ediyorum yani kısacası benle eşcinseller

Piyanist bana bırak yani

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bunlar hep amerikanın oyunu :D önce metrosexsüel yaptılar adamları, sonra metro sonunda sexi kaldı yapmayın etmeyin oğlum :D

0
    0 Yorumla
  • Rahmii61
    Rahmii61 Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

Gay erkekler? Gay? Onlar erkek değil lütfen sinifimiza koyma

1
    4 Yorumla
    • bentopum
      bentopum
      +1 yıl

Ama pip*li olarak dunyaya geliyorlar :D

Yorumla
    • Rahmii61
      Rahmii61
      +1 yıl

Her pipili olana erkek deniyomu ki?

Yorumla
    • bentopum
      bentopum
      +1 yıl

Yani bnce öylee

Yorumla
    • Gaycocuk42
      Gaycocuk42
      +1 yıl

Benim homofobik insanlara saygım yok homofobikler imha edilmeli

Yorumla
  • Bi2Le
    Bi2Le Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

bişey düşünmüyorum kişi ne düşünüyosa saygı duyarım

0
    0 Yorumla
  • cr7cr7cr7
    cr7cr7cr7 Takip Et
    Bilge Yaş: 32
    +1 yıl

Zamaninda Allah belalarini vermistim Kuran'da var bzim yorum yapmamiz gereksiz bile

0
    1 Yorumla
    • Sizegöreahlaksız
      Sizegöreahlaksız
      +1 yıl

Daha 20 yaşında gencecik bir insansın çok acıyorum sana ve senin gibilere biraz araştır bu arada allah senin belanı vermiş

Yorumla
  • AhmetKuralll
    AhmetKuralll Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı.

Benden uzak Allah'a yakın olsunlar gibi bir düşüncem var :D

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

doğustan mı gay oldun yoksa baska sebeplerden dolayı mı erkeklerden hoslnamka normal değilş yani senin içni?

1
    5 Yorumla
    • bentopum
      bentopum
      +1 yıl

Bakin gay sonradan olmazz dogustann gay olabilirsinn ama bunu gec farkediyosunn bu secim meselesi değil allahin vermis oldugu biseetty

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

evet bu hormon bozukluğundan kaynaklanıyor. peki şunu sorayım sana aktif gay mısın yoksa pasif gay mı?

Yorumla
    • bentopum
      bentopum
      +1 yıl

Pasifffff

Yorumla
    • burn_burn
      burn_burn
      +1 yıl

bende pasıfım...

Yorumla
    • Mördak92
      Mördak92
      +1 yıl

@burn_burn merhaba seninle görüşebilirmiyiz

Yorumla
  • Missionar1967
    Missionar1967 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Hiç tasvip etmediğim bir durum. Ama umurumda da değil.

0
    0 Yorumla
  • nostalji34
    nostalji34 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Kadina benzemeye calisan erkek erkege benzemeye calisan kadin bizden degilidir.(h. serif) ;)

0
    3 Yorumla
    • bentopum
      bentopum
      +1 yıl

Kadina benzemiyoz zatnn sadece kendi cinsimize ilgimizz varr

Yorumla
    • nostalji34
      nostalji34
      +1 yıl

Ne önemi var sonuçta yemiyomusun ;D

Yorumla
    • burn_burn
      burn_burn
      +1 yıl

sonucta cezsınız sen cekmıceksın bunu bır tek sana solemıyorum alınma ama bu yuzden fobık olmaya gerek yok kımsenın yatak odası kımseyı ılgılendırmez dımı...

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

normal karsiliyorum bir gun cocugum olursa ve gay olursa onu dislamam

0
    9 Yorumla
    • AfşinBey33
      AfşinBey33
      +1 yıl

Neden kendınızden ornek verıyorsunz? ALLAH KORUSUN sırf bu yazdıgnzdan ya bırgun boyle bır ımtıhan ıle karsı karsıya kalırsanz? gereksız sözler insana fayda saglamaz

Yorumla
    • bentopum
      bentopum
      +1 yıl

Bncede gaylik kotu biseyy değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

benim icin milletin ne soyledigi ne soyleyecegi umrumda olmaz. Cocugum nasil mutlusa oyle yasamasini isterim. Yani bir kizla evlenip mutsuz olucagina bir erkekle mutlu olsun benim gorusum bu.

Yorumla
    • Nicola_Tesla
      Nicola_Tesla
      +1 yıl

Lut havminin helak oluşun erkeğin erkeğe olan ilgisinden dolayıydı. Yani Gay olma durumu... Allah muhafaza etsin..!

Yorumla
    • cr7cr7cr7
      cr7cr7cr7
      +1 yıl

İgrenc yaa erkeklerin el ele tutusmasi bile

Yorumla
    • bentopum
      bentopum
      +1 yıl

Igrenc olan sensinn kizla el ele tutusuncaa ne b*k oluyio

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bir kadinla bir erkegin iliskisinden daha igrenc olamaz. Yani toplum karsi cikiyo diye oyle insanlar hep mutsuz mu olsunlar.

Yorumla
    • berkayinthehouse
      berkayinthehouse
      +1 yıl

lut kavmi meleklere kadar sarkıyormuş efendi

Yorumla
    • mete2324
      mete2324
      +1 yıl

Sen lezbiyen misin? Çünkü anca bir lezbiyen erkekle kadının ilişkisinden daha mide bulandırcı olamaz diye saçma bir cümle kurar.

Yorumla
  • CiCeK6
    CiCeK6 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 36%
    +1 yıl

Gaylerden cok iyi dost oluyooor :)

2
    1 Yorumla
    • Scorpid
      Scorpid
      +1 yıl

gayler çok iyi dost oluyor derken ayrımcılık yaptığının farkındasındır umarım

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Erkek adamın erkek sevgilisi olur :D:D:D

6
    0 Yorumla
  • moonnshiine
    moonnshiine Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Bence cok tatlilar cok sveiyorum

5
    0 Yorumla
  • seymasn
    seymasn Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 30%
    +1 yıl

Acıyorumm sadece..

3
    2 Yorumla
    • bentopum
      bentopum
      +1 yıl

Nedn kii?

Yorumla
    • seymasn
      seymasn
      +1 yıl

Normal bir şey mi sence? Allahın verdiği bir şey demişsin. Hangi kitapta normal karşılanıyo? Bu yüzden helak olan bir kavim bile varken Allahın verdiği bir şey diye bakmak saçma.

Yorumla
  • Gregory
    Gregory Takip Et
    +1 yıl

Gay ve erkek aynı cümle içinde kullanma lütfen.

1
    1 Yorumla
    • Sizegöreahlaksız
      Sizegöreahlaksız
      +1 yıl

Varoş seni görgüsüz bağcılar çocuğu ne saçma bir düşünce bu madem bukadar nefret ediyorsun bizden defol git suddi arabistanda yaşa senin gibiler yüzünden liak ülkemiz osmanlıya döndü

Yorumla
  • ASİutangaç
    ASİutangaç Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

İyilerdir genelde ama asirisi zarar

2
    0 Yorumla
  • holigann5454
    holigann5454 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

mümkün olduğunca uzak ve saygılı olmak gerek ;)

1
    5 Yorumla
    • bentopum
      bentopum
      +1 yıl

Niye böyle düşünuyorsunn seni yemeyizz merakk etmee!!!

Yorumla
    • holigann5454
      holigann5454
      +1 yıl

yemekten değil hareketler çok yapmacık geliyo

Yorumla
    • bentopum
      bentopum
      +1 yıl

Nasil hareketlerr?

Yorumla
    • holigann5454
      holigann5454
      +1 yıl

neyse dostum burada tartışılcak bişey değil bu

Yorumla
    • Mördak92
      Mördak92
      +1 yıl

Merhaba seninle görüşebilirmiyiz

Yorumla
  • Göksuhanım
    Göksuhanım Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

keşke gay bir arkadaşım olsa çok eğlenirdik

1
    3 Yorumla
    • bentopum
      bentopum
      +1 yıl

Ben gayim şekerimm

Yorumla
    • Göksuhanım
      Göksuhanım
      +1 yıl

arkadaşım olabilirsin

Yorumla
    • bentopum
      bentopum
      +1 yıl

Sende olabilirsinn :D
      Özelden mesajj att...

Yorumla
  • BerkLittleMonster
    BerkLittleMonster Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Ben Bir Eşcinselim Ve Yaşım 15 :D

2
    1 Yorumla
    • Mördak92
      Mördak92
      +1 yıl

Berk merhaba bende eşcinsel im seninle görüşebilirmiyiz

Yorumla
  • Lisan-ıGAY
    Lisan-ıGAY Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Severim :)

0
    0 Yorumla
  • Artesia
    Artesia Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Severim.

0
    1 Yorumla
    • bentopum
      bentopum
      +1 yıl

Ben gayimm :D

Yorumla
  • Estefanistt
    Estefanistt Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Yargılamam

1
    0 Yorumla
  • Romeooooo
    Romeooooo Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

bacımız hepsi

0
    1 Yorumla
    • bentopum
      bentopum
      +1 yıl

Kadn deiliz kii pip*miz varr :D

Yorumla
  • Deliiikiiiz38
    Deliiikiiiz38 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

Saygi duyarim :)

0
    0 Yorumla
  • PeSim
    PeSim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

iyidirler severim

0
    0 Yorumla
  • kurabiyediyorki
    kurabiyediyorki Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

Hiçbir şey

0
    0 Yorumla
  • baykaptan
    baykaptan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Gay olduklarini

1
    0 Yorumla
  • Emirimiy
    Emirimiy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    +1 yıl

Evet bende gayim

0
    1 Yorumla
    • Mördak92
      Mördak92
      +1 yıl

Merhaba

Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Gay erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Gay olmayıp anal seven erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz? 18 cevap verildi
Gay insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨