Kız gibi olmak istiyorum ne yapcam ben?

Ben kendimi bildim bileli 4-5 yaşından beri kız gibi olmak istiyorum. Evde tek başımayken annemin külotlu çoraplarını, eteklerini, bluzlarını, elbiselerini giyiyorum; evde öyle oturuyorum. Çok mutlu hissediyorum kendimi. Normal zamanlarda hep bir sıkıntı oluyor içimde. Kendimi hiç rahat hissetmiyorum. Hep kız gibi giyinmek, davranmak istiyorum. Kız gibi giyinip ev işi yapmayı da çok seviyorum. Keşke annem beni öyle giydirse sonra beraber iş yapsak, gezsek diye hayal kuruyorum. Yardım edin ne yapacağım ben? Yıllardır bırakmaya çalışıyorum ama olmuyor :( Dini yönden çok günah olduğu için de çok korkuyorum. :((
Lütfen cevap yazarken ön yargılı davranmayın. Inanin çok zor bir durum. Böyle olmayı ben de istemiyorum ama elimde değil :((
Güncellemeler
+1 yıl
Evde yalnız kalınca koşa koşa annemlerin odasına gidip soyunuyorum. Sonra annemin dolabindan sütyen, atlet, külotlu çorap, etek, bluz alıyorum ve giyiyorum. Sonra evde öyle geziyorum. Kendime hakim olamıyorum. Bunu yapmamak için bir kere kendimi ayaklarımdan ve ellerimden yatağa bağladım ama 5-10 dakika sonra dayanamadım ve kendimi çözüp yine dolaba koştum. :(
Kız gibi olmak istiyorum ne yapcam ben?