Merhaba.
Sanırım sen bir transeksüelsin.
Bu nedir? Karşı cinsin hareketlerini benimseme onlar gibi olma istegi.
Yani sen erkek bedeninin içine hapsolmus bir kizsin. Psikiyatr dan rapor alirsan kiz olabilirsin. Bu bir hastalik değil unutma. Hastalik olmadigi icin tedaviside yok. Sadece kensini daha iyi hissedeceksen eger cinsiyet degistirebilirsin.
Insanlarin seni yargılamasına sakın izin verme. nasil mutlu olacaksan öyle ol. Toplumsal degerlerden dolayi bundan utanma. Sevgili kiz kardeşim.22 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle ameliyatla cinsiyet degistirmem.. ama bu "kız kardeşim" lafı hoşuma gitti
- +1 yıl
Ayrica söyle bir hikaye var:
Bir transeksüele sormuslar erkek olduğunu ne zaman anladin?
Annem kiz kardesim ve beni 4 yasinda iken ayni küvette yıkıyordu. Sonra ben kız kardeşimin neden pipisi yok dediğimde annem sırtıma vurdu. Çünkü sen erkeksin dedi. Iste ben o zaman erkek oldugunu ogrendim. yoksa ben kiz olduğumu saniyordum.
En İyi Cevaplar
+1 yılProfesyonel bir yardım alman şart, küçüklüğünde yaşadığın bir sorun sonucu böyle hissetmişsindir büyük ihtimal.. Sakın bu sitede takılma ve doğru psikologa git..
05 Yorumla
Soran+1 yılKucuklugumde hiç böyle bir seye yol acacak bir sorun yasamadim diye biliyorum
- +1 yıl
Sana öyle gelmese zaten bir sorun olmazdı değil mi? Bırak bu sorunun cevabını uzmanlar düşünsün.
Soran+1 yılTabi doğru diyorsun da uzmana bu durumu anlatmak da zor
- +1 yıl
Merak etme onlar alışkın hep bu tür durumlar oluyor, rahat ol ne biliyorsan anlat doktora.
Soran+1 yılInşallah. .
Baban seni hic cocuklktan beri erkek islerine goturmems belliki kendni bundan kurtarmk istyosan once erkekce seyleri yapcaksn kndni mecbur hissedp bnu yapmalsn bndan zevk almaya cabalamlsn mesela bir kahvehaneye git cocugn biryle kavga et boksa git futbola git araba pazarna git bunlarla mesgul olmya cals bir kzda hoslanamysndrda onuda yapmaya cals erkek icinde dolas ksacasi
06 Yorumla
Soran+1 yılBu dediklerinin hepsini ve daha fazlasını çok kez yaptım (boks hariç) babam da beni tamamen erkek gibi büyüttü ama içimde hep bir eksiklik var
- +1 yıl
Belkide o eksiklk bu deildr hayatni deistrmeye calş mesela hayatn zorluklarnda yasa kndn kazan kendin yasamaya cals ama psikologada gtmen gerek yani amelytla kadn olmak gbi biseyde dusunme hayat dha kötü olr din acsndan gunah allaha sirk kosmus olrsn erkek olrak yaratlmssan oyle olmalsn deistrmzsn bir basksyla bile evlenemzsn bu sartlrda hayatni dusun yani
Soran+1 yılDini yönden günah olmasa zaten umrumda olmaz, rahatça giyerim istediğimi, ama işte çok günah olduğu için uzak durmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Kz olmak hicde iyi değil yani ozenlck bisey yok ama senin dusncelrn psikoljk bir durum bnde erkek gbi gynmeyi cok severdm ama belli bir yastan snra bir kz oldgmn dhada farkna vardm süslü seyler gynmeye basladm daha dikkatmi cekti snde bir erkek olrak erkeksi yanlari sevmesende sevmeye cals güzel olan tarflarni gormek iste onlari tanmya cals bir kz arkdsnn oldgnu düşün erkekce dusn kafani bunlara yormaya cals beynine eksiklik dye bsey olmadgni hissettr
Soran+1 yılSağol yardımların için
Ailenden ayrıl kendine bir ev tut kendince bir hayat kur evinin her yerini pembeye boya kız kıyafetleri al makyaj yap ağda yap saç uzat ya da peruk tak, kendi dünyadan da istediğin gibi yaşa ama normal hayatından ödün verme, normal olmanı gerektiren zamanlarda normal ol onun dışında kız olarak yaşa, ev işi yap, yemek yap
012 Yorumla
Soran+1 yılEn büyük hayallerimden biri bu.. evde bir oda yapmak ve içini bir sürü kız kıyafetleri ve makyaj malzemeleri ile doldurmak.. akşam eve gelince kendimi oraya kapatıp diledigimce giyinmek ve sabah hiç bisey olmamış gibi normal şekilde işime gitmek
Soran+1 yılO evi saklamam çok zor olur.. bir oda yeterli bence.. kıyafetleri ve diger şeyleri almak sıkıntı ama
Soran+1 yılInternetten alırım diye düşünüyorum ben, onda da beden sıkıntısı olabilir
Soran+1 yılHayır, zayıf ve uzun boyluyum. Boyda sıkıntı olur diye düşünüyorum. Ne de olsa kızlar genel olarak zaten erkeklerden kısa.. bir de ben uzun olunca
Soran+1 yılUzun ve kapalı şeyleri seviyorum. Mesela bileklerime kadar gelen uzun etek ve uzun kollu göğsü kapalı bir bluz çok güzel duruyor üstümde. . Pantolonların da sadece bol ispanyol paça olanlarını seviyorum.
Soran+1 yılInternette satarken hiç etek boyunu yazmiyorlar ama.. uzun etek demisler ama bazilari 1.60 boyundaki kizlara göre uzun etek
Soran+1 yılTavsiye edebileceğin internet sitesi, kıyafet makyaj malzemesi markası var mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
+1 yılbir psikologdan yardım al neden bekledin bu kadar zaman. Git hemn iyi bir doktora o sana yardımcı olur ve kadın hormonların daha ağır bastığı için böylesin ama şu dünyada isteyipte yapamayacağımız bir şey yoktur. Hemen dediğimi uygula geçmiş olur umarım..
00 Yorumla
+1 yılSeni çok iyi anlıyorum benim bir arkadasım vardı transdı ailesi ve toplumun baskısı yüzünden intihar etti bence hormonlarına baktırıp tedaviye başlamalısın çok önemli bir durum çünkü
13 Yorumla
Soran+1 yılTrans ne demek?
- +1 yıl
Kızdı ama kendini erkek gibi hissediyordu hatta sevgilisi bile vardı
Soran+1 yılSevgilisi kız mıydı?
- Kişilik & Karakter konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılBence bir uzmana gitmelisin. Sonuçta burada bizim söylediklerimizle olmaz bu iş.
Ama benim sana tavsiyem etrafında sana örnek olabilecek insanlarla gez/dolaş. (ÖRN:Baban, amcan.)
Ve de bol bol ibadet et.010 Yorumla
Soran+1 yılDediğini yapıyorum ama olmuyor işte.. dışarda gezerken bile gözlerimi kadın mağazalarının vitrinlerinden alamıyorum
- +1 yıl
Hmm, peki erkeksi şeylere karşı ilgili misin?
Soran+1 yılErkeksi şeyler derken nasıl şeyler?
- +1 yıl
Erkeksi şeyler işte. Hani arkadaş ortamıyla falan takılıp maç yapmak gibi.
Soran+1 yılSeviyorum o tür şeyleri ve yapıyorum da
- +1 yıl
Bence bir uzmana danış. Hastaneye gitmek zorunda değilsin. İnternette hastaneye gidemeyen insanlar için sağlık siteleri var. Oradan bir psikoloğa danışabilirsin. Gerekirse telefonla da ulaşabilirsin.
Soran+1 yılÖyle bir internet sitesi var mı bildiğin.. çok güzel olur ordan yazarsam bir uzmana
- +1 yıl
https:// www. doktorsitesi. com var bildiğim. Çok güzel ilgileniyorlardı bir zamanlar ama şu an bilemem. Umarım işe yarar. Allah yardımcın olsun..
Soran+1 yılÇok sağol yardımın için Allah razı olsun
- +1 yıl
Rica ederim. :)
+1 yılŞu an regil sancısı çeken bir kız olarak söyleyebilirim ki! manyakmısın sen, kız olmak berbat bişi :'(
02 Yorumla
Soran+1 yılErkekliğin de sizin bilmediğiniz sıkıntıları var
Bir psikologa gorun ve bol bol ibadetle mesgul ol bos kaldigin icin seytan vesvese veriyor sana. peki erkeklerle cinsel birliktelik dusunuyor musun?
013 Yorumla
Soran+1 yılHayır kesinlikle cinsel bir şey düşünmüyorum. Sadece kıyafet ve oturup kalkma yürüme gibi şeylerde kız gibi olmak istiyorum
Soran+1 yılSevdiğim kız var. Hem de çok seviyorum. Onunla ileride evlenmek de istiyorum
Soran+1 yılSağol. . Zaten bundan kurtulmak için kuran okuyorum dua ediyorum bol bol ama başaramıyorum :(
Soran+1 yılInşallah bir gün doktora da gidebilirim
Soran+1 yılBilmiyorum utanıyorum işte
Soran+1 yılYardımın için Sağol
Soran+1 yılAmin
+1 yıldoruğudur kendini aynada görmek istediği gibi davranıyorsun çünkü.. toplum tarafından bakışlar çok üstüne çekilir ama dert etmee istediğini yap ve sıkma canını denilen laflar için.. Önemli olan kendin için sensin ! bu arada yas kaç?
03 Yorumla
Soran+1 yılYaş 18
- +1 yıl
hmm anladım sıkma cannı hersey rayına oturr sonucta
Soran+1 yılRaydan cikmayalim da
bence psikoloğa git tedavi ol senin acil tedavi görmen gerek Allaha isyan mı ediyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır Allah'a isyan etmiyorum. Yaptigimin günah olduğunu da biliyor ve bu yüzden kurtulmak istiyorum
- +1 yıl
kardeşim kesinlikle bir psikoloğa git tedavi ol kesinlikle git günah değil haram değil ama düşündüğün şeyi yaparsan ozaman büyük günah olur inşallah bu hatadan dönersin ve bence burdaki insanlarla bunu tartışıpta aklını daha da bulandırma bence kesinlikle bunu bir uzmanla danışman gerek
Soran+1 yılInşallah uzmana danışabilirim yakında yardımın için Sağol
Haci doktora git anlat bunlari. Hlrmon tedavisiyle erkek hormonu verirler sana bidaha donersin normale. Hastaysa yapcaksin arkads kimsedende utanma. Tedavini ara bir birey olarak
00 Yorumlabunu kendn halledemezsn bir piskolog yardmını alman lazım o sana en doğru kararı verir
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılbunu kafandan atmayı denemeli ve bir uzmandan yardım almalısın
00 Yorumla Yanlış Anlamada Allah Yardımcın olsun babanın halini düşünsene adam diyor bir erkek evladım oldu sen ne yapıyorsun :(
01 Yorumla
Soran+1 yılKendimden zaten çok utanıyorum. Babam da böyle olduğumu ogrense zaten beni sokağa atar :(
Cok uzuldum gercekten elinde olmayan birsey ama yardim alman sart kac yasindasin
05 Yorumla
Soran+1 yıl18 yasindayim
- +1 yıl
Daha kucuksun ya okuyorsun sanirim eger para konusunda sikintin yoksa kimseye soylemeyerek ailenin haberi olmadan yardim alabilirsin burada ne dersek yardimci olamayiz sana keske olabilsek ama asla kendini suclu bulma cunku bunda senin bir sucun yok yardim anlar onlar seni jyi anliycaklar ve inan yardimci olacaklardir
Soran+1 yılOkuyorum ailemin yanındayım ve gizlice doktora filan gidemem hemen ogrenirler
Soran+1 yılSağol, amin
+1 yıltedavi alman gerek. bizim toplumumuz bu konularda baya hassas. Allah yardımcın olsun..
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin asena bacım
+1 yılMerhaba aradan yıllar geçmiş belki de artık aktif değilsin sitede ama eğer aktifsen şu an Inşallah durumun düzelmiştir ve o sevdiğin kızla mutlu bir hayat sürüyorsundur 2020den selamlar
10 Yorumla
+1 yılhaddimize değil seni yargılamak kardeşim ama psikolojik tedavi görmende fayda var.
00 Yorumlabize neden danışıyorsun. ne bilelim.
kıdemlisiyle konuş.
bülent ersoy a sor.10 Yorumla
+1 yılSenin elinde olan bir şey değil hormanların farklı :)
00 Yorumlagizli olmasan inanırızda trollüyon arkadas i*ne de ettiniz kendinizi
01 Yorumla
Soran+1 yılTrollemiyorum.. bir sorunum var ve yardım istiyorum
bu gizli kullanıcı her kim ise iyi trollüyosun paşa :)
01 Yorumla
Soran+1 yılTrolleme filan yok!
doğu da falan oturmuyorsundur inşallah birader. seni taşlarlar
00 Yorumla
+1 yıltranseksüel olabilirsin çare cinsiyet değiştirme ameliyatı olabilir
-parali-00 Yorumla
+1 yıldoktora gitmelisiniz bence. bu burada bizim size vereceğimiz fikirlerle çözülecek bişey değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPsikoloji bir şey olabilir, kimse kimseyi bu tür şeylerden yadırgayamaz elinde olmadan yapıyorsun çünkü.
00 Yorumlaistediğin gibi giyin ozgursun sana laf edenın ınsanlık anlayısı yoktur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir erkek arkadaş bul kendine aranızda bir ililki olsun. tadına bak sonra yolunu seç
00 YorumlaPasifse sıkıntı yok zuzu?
00 YorumlaKardeş bir evlen düzelirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha yaşım küçük. . 7-8 yıl sonra inşallah
+1 yılKizlara ilgi duyuyomusun?
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet, sevdiğim bir kız var uzun zamandır ve onunla evlenmek istiyorum ileride
- +1 yıl
Erkeklere ilgi duysaydin cinsiyet degstrmeni onerrdim ama hic bir kiz yaninda kiz kiyafetleri ile dolasan bir erkek istemez sevgili olarak. Oyuzden kesinlikle bir doktora gorunmelisin. Allah yardimcin olsun.
Soran+1 yılSagol, ben de öyle düşünüyorum ama olmuyor işte :(
- +1 yıl
Bu istek icinde oldukca hic bir zaman rahat ve mutlu olamasin tedavi olman sart. Tek basima olamam yapamam diyosan bir buyugunle guvenebilecegin biriyle konus yardim gelir mutlaka.
Soran+1 yılBu konuda guvenebilecegim kimse yok ailem dahil bunu birine söylesem beni dışlar..
- +1 yıl
Oyle dusunme , annenle konus hic sanmiyorum seni disliyacagni
Soran+1 yılBilmiyorum çok korkuyorum belki de anlamıştır zaten sürekli onun dolabını eşyalarını karistiriyorum
+1 yılBöyle hissetmene sebep olan bişey vardır illaki
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir şey olabilir?
- +1 yıl
Bilmem psikolojik şeyler falan
Soran+1 yılIlk hatırladığım şey 5 yaşında filandım, gizlice gidip kuzenimin eteğini giymiştim. Ama niye böyle bir şey yapma ihtiyacı duydum bilmiyorum :(
+1 yılBir uzmandan yardım al.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 722 cevap paylaştı. Psikolojik destek alman gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek olmaktan nefret ettiğin oluyor mu?
01 Yorumla
Soran+1 yılNefret derecesinde degil ama çok kez erkek olmayı sevmedigimi düşündüm
- Kişilik & Karakter konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılBence bir psikoloğa görün
00 Yorumla
+1 yılMehmetçik aysecik çıkmış desene
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcinsiyet değiştirmeyide düşündünmü aklına geldimi
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır cinsiyet asla degistirmem. O kadar da sapıtmadım. Sadece kız kıyafetleri giyebilsem yeter bana
Cevap sahibi+1 yılpeki cinsel açıdan farklılık var mı yani pasiflik veya kızlara istek duyamama
Soran+1 yılKızlara karşı istek duyuyorum o konuda normal bir erkeğim
Cevap sahibi+1 yılhmm sorun yok o zaman psikolojik bişy
Soran+1 yılSorun yok mu?
Cevap sahibi+1 yılkızlara ilgin varsa makinada problem yoksa sorun yok kıyafet konusuuda bir psikoloğa git bakalım
Soran+1 yılKızlara ilgim de var, makine de gayet iyi..
Nerde yasiyosun
05 Yorumla
Soran+1 yılNe yapcan nerde yasadigimi
Soran+1 yılGeniş derken beden olarak mı? Ben oldukça zayıfım
Soran+1 yılSağol
Simdi kac yasindasin
04 Yorumla
Soran+1 yıl18..
Soran+1 yılNeler geliyo?
Psikoloğa görün
00 YorumlaHaydarıbjes
01 Yorumla