Aklin hayir diyorken, Kalbin evet diyorsa ne yapardin?
Sen olan Ne yapardin ?
Sen olan Ne yapardin ?
boyle bır durum yasadım.ınetenetten bırı ıle 7 ay boyunca konuştuk gelıcektı gorusecektık bazı olumsuzluklardan dolayı ertelendı hep.ben sevdım sanırsma halen aklımda 1 ay once ayrıldım.gunluk konuşurduk telde...onun cıddı olup olmadıgını anlamak ıcın denedım ben bunu faceden ve o da ele geldı sonra da postayı verdım.sımdıde kendımı yalnız hıssedıyorum.ya ask dı yada bagımlılık bu durum ama halen aklımda:(konusmaları gayet cıddı ve olgundu ama bu olaya karsılık vermesı bıtırdı.mantıgım hayır desede gonlum halen onu ıstıyor:(((
kalbine karşı gelemezsin ama doğrusu aklınla haraket etmektir fakat sevdiğin için yok öyle değildir yok böyle değildir gibi onu aklamaya çalışsanda bi müddet sonra aklın sana haraketi çekerrr ben sana dememiş miydim die bu sefer pişman olursun neden o zaman aklımla haraket etmedim diye
Ben böyle hayatın
Ben böyle geçmişin
Ben böyle geleceğin
Ben böyle dertlerin
Ve Ben böyle kederin
Üzgünüm ama tam ortasındayım tam ortasında derdim ve aklımın dediğini yapardım kalp doğru seçimi yapmıyor aslında
Ey gönül ! aşık olunca kalbin öyle yüksek sesle atar ki, Aklının sesini asla duyamazsın...
Cevap
19Cevap
Aklınla hareker et. Duygularınla hareket etmek hayal kurmak gibidir ya olur ya olmaz ama aklını kullanırsan tek bir yolu izlersin oda gerçek ;)
bunca süredir kalbi dnledkte nolduk yok bundan sonra aklın ermedği işe bulaşmcaksn !
:) sütten agzim yandi yogurdu üfleyerek yiyorum :)) senin de dilin yanmiş belli :))
Aklımı dinlerim.Kalp beyne değil beyin kalbe hükmetmeli bana göre.Kalp seni yanlışa götürür.Aşkın gözü kördür lafı burdan gelir.
Duygu akla esirdir,ama bilki akıl da ruhun esiridir .
MEVLANA
Seçeneğe bağlı. Aşk mı, aile mi, arkadaş mı ? Soru eksik.
Ne fark eder ki, herhangi birşeye aklin hayir diyor kalbin ise evet diyor.
aklımı dinlerim sonucta aklımda bana ait yani komsunun kızının aklı değil..kalbim sürekli fikir değiştiri ama aklımın dogrusu hep aynıdır
kalbim evet diyorsa aklım hayır diyorsa hangsi ağır basıyorsa onu secerim.
ben genelde kalbimi dinlerim ama seni bilemem sorumluluk sana ait :)
bu soruyu daha 2 saat oldu olmadı göreli dalga mı geçiyonuz siz ya
:)) vallah hic bakmadan sordum :)) Arkadaşin Face'sinde gördüm resim olarak :)
Benim bir günahim yok hakim hanim :(
akıl ve kalp çatışmasından hep kalp üstün cıkmıştır.Sonunda ikisi birlikte üzülmüştür
Kalbin ne diosa odur aklının kalbini kandırmasına izin werme :)
kalbim evet diyosa hayır deme ihtimalim çok az çoğu zaman kalbimi dinlerim
Tabiki kalp.Akılda gurur vardır lanet olasıca gurur. Ama kalp aşktın bide en temizindense tadından yenmez..
kalbini dinlersen ilerde pişman olabilirsin ama aklını kullanmalısın
Şu an olduğu gibi köşeme çekilir kalbiminde aklıma katılmasını beklerdim
çok zor bir durum olurdu sanırım hep kararsız kalırdım
ey gönül ses etme! bekle
dogru bildiğimi yapardım
kafama sıkar kalbimin peşinde giderdm :D
Aklımı dinlerim,dinlemiştim de.
aklıma kalbime haddini bildirmesini söylerdim.
bu soru bugun sorulmustu sanirim
Aklımın almadığını kalbimde almaz.
Hep aklımı seveyim demişimdir ehe
kalbinin sesini dinle , asla pişman olmazsın
aklımı kullanırım demek ki o iş akıl karı değil
aklımı kullanırdım kalp dediğin şey bence nefsin
yazi tura atarim, hangisi gelirse.
kalbime dur derdim aklimi kullanirdim
Aklımı dinlerdim.
Kalbımı dınlerım ben
hayır + evet = hayır
:)