Kişilik & Karakter Kurtlar vadisi piskolojimi bozuyor? hayattanbezdimm Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kurtlar vadisinde her karakteri seviyorum bu aralarda kibritci cevata taktım alıyorum elime kibriti arkada kibritci cevat müziği çalıyor olum kafayı yedim benim gibi olan yoktur bence sizce bu durumdan nasil kurtulurum Kurtlar vadisi piskolojimi bozuyor? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl İzlemeyi bırakarak önemli bir adım atmış olursun :) 0 1 Yorumla hayattanbezdimm +1 yıl Hayır imkansız izlemeden duramam Yorumla
Emrekurtt06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl pusu mu 0 15 Yorumla hayattanbezdimm +1 yıl Her ikisi pusu da vadide Yorumla Emrekurtt06 +1 yıl pusu öyle de vadi de oyle gerçi Yorumla hayattanbezdimm +1 yıl Kafayı yedim iyce ben sen de izliyor musun Yorumla Emrekurtt06 +1 yıl izlenmez mi sarıp sarıp izliyorum Yorumla hayattanbezdimm +1 yıl Ben bu ara kibritci cevata taktım müziğiyle elimde kibrit insan yaktığımı hayal ediyorum bu kadar olmaz ya cidden bozuldu piskolojim Yorumla Emrekurtt06 +1 yıl kimi yakacaksın Yorumla hayattanbezdimm +1 yıl Düşman olduğum herkesi SJWJSJDHEK Yorumla hayattanbezdimm +1 yıl Şaka yav sadece hayal Yorumla Emrekurtt06 +1 yıl olm kendine gel ya fazla da kaptırma Yorumla hayattanbezdimm +1 yıl Ben kaptırmayı bile geçtim Yorumla Emrekurtt06 +1 yıl iflah olmazsın sen Yorumla hayattanbezdimm +1 yıl Elimde değil napim Yorumla Emrekurtt06 +1 yıl karadayı izle biraz da Yorumla hayattanbezdimm +1 yıl O nasıl pusu gibi mi Yorumla Emrekurtt06 +1 yıl pusu gibi evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İzlemeyi bırakarak önemli bir adım atmış olursun :)
Hayır imkansız izlemeden duramam
pusu mu
Her ikisi pusu da vadide
pusu öyle de vadi de oyle gerçi
Kafayı yedim iyce ben sen de izliyor musun
izlenmez mi sarıp sarıp izliyorum
Ben bu ara kibritci cevata taktım müziğiyle elimde kibrit insan yaktığımı hayal ediyorum bu kadar olmaz ya cidden bozuldu piskolojim
kimi yakacaksın
Düşman olduğum herkesi SJWJSJDHEK
Şaka yav sadece hayal
olm kendine gel ya fazla da kaptırma
Ben kaptırmayı bile geçtim
iflah olmazsın sen
Elimde değil napim
karadayı izle biraz da
O nasıl pusu gibi mi
pusu gibi evet