Ben sanırım gerçek bir temas bağımlısıyım. Sevgilim yanımda olunca mutlaka sırnaşıyorum, üç yastıkla falan uyuyorum, zaten uyurken mutlaka üstümde hep bir örtü olur. Sizde durumlar nedir? Bu arada sorumu beğenirseniz de çok müteşekkir olurum efendim.😊
Vaay uzun zaman sonra baya ilginç bir soru. Sanırım temas bağımlısıyım ben de. Yazın bile uyurken üstümde kesin pike oluyor. Yastığa elimi dokunmadan uyuyamam. Sevgililerime dokunmadan duramıyorum. Otururken bile elim ille ya bacağımda oluyor ya da kollarımı birleştiriyorum
Ya ne bileyim özellikle sevdiğim insanlar ile temas kurmak hoşuma gidiyor. Erkek kardeşim ile bile hala uğraşırım. İlle ya gider kafasına vururum. Kafasını koltuğumun altına alırım. Çelme takar düşürürüm. Yalandan boğazını sıkarım. Ama başkasının yapmasına ayar oluyorum. Neyse bunu da öğrenmiş olduk. Teşekkürler
Bilmeyen için durum daha zor ondan eminim. Çocuk ruhluyum napayım diyordum. Artık bir bahanem var Temas Bağımlısıyım diyeceğim kızanlara. Baya havalı bir hastalık gibi 😂😂😂
tensel temastan çok hoşlanıyorum. sevdiğim kadının bana sürekli dokunması veya benim ona dokunmam hoşuma gidiyor nedense bilmiyorum. sevgimi gösterme şeklim böyle bile olabilir bilemedim.