Morali bozuk bir insanın moralini düzeltmek için ne yaparsın?Sevdiğiniz bir insanın moralinin bozuk olduğunu veya fazlasıyla üzgün olduğunu gördüğünüz zaman ona nasıl yaklaşıyorsunuz. Bilimum şaklabanlıklar mı yapıyorsunuz veya kurtarıcınız bir öğüt var mı?
Sevdiklerinin moralini düzeltmek için ne yapıyorsun?
Ne öğüt nede saklabanlık nede mizah hiçbiri işe yaramaz. O kişi yanımda olmak isterse akışında sohbet ederim. Derdini dinlerim beraber güler beraberde ağlarım. Yanımda huzur bulamayacaksa takla atıp ip üstünde cambazlık etsemde nafiledir. Varlığım yetiyorsa yanımdadır yoksa yanımda hiç durmaz. Böyle dar günler sıkıntılı günler samimiyeti iyi hissettirmenin gerçekliğini ortaya koyar. Bana iyi gün dostluğu yapıp kötü gününde kaçıyorsa bir anlamı yoktur. Kimsenin boş vaktine meze olmam...
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Eğer yakın arkadaşlarımsa öğüt vermiyorum kendimce yöntemlerim var onlara iyi gelecek herşeyi yapıyorum Eğer normal görüştüğüm biriyse öğüt veriyorum 😬🤦♀️😂
değer verdiğim ve sevdiğim insanların üzgün olduğunu gördüğümde içim parçalanıyor adeta ve daha sonra onları güldürmek için girmedim palyaço kılığı kalmıyor
Dinliyorum... ve duruma göre yorumluyorum 😄 Kızdırıyorum da arada çok iyi oluyor 😂 ama dalga geçmiyorum. En fazla bir saat sonra morali yerinde oluyor 🤍🤍
Onu kendi dertlerimi anlatarak derdimle döverim. Ne oldugunu şaşar. Kendinden utanır. Lan ben ne salak mışım bunlara üzülmüşüm der ve benim moralimi düzeltmek için şebeklik yapmaya başlar. Eheh.
Morali bozuk olan bir arkadaşım vardı sarılmıştım sonra onunla birlikte ağlayıp gülmüştük. Belki teselli cümleleri etkili olabilir ya da yanında olduğunu belirtmek için sarılmak
Ona sarılırım Onunla ağlarım önce Onu anladığımı hissettiğimi bilsin , anlasın diye Sonra onun moralini düzeltecek bir şeyler yaparım mesela onun sevdiği şeyleri falan..
Önce ağla rahatlarsın diyorum sonra da anlatmak isterse dinlerim istemezse hiçbir şey olmamış gibi davranır keyfi yerine gelsin diye şebeklikler yapabilirim.
Konudan konuya gore degisir olum vesaire ise moralini duzeltmeye hic calısmam teselli ise yaramıyor cunku. Ama sıradan gunluk bi seyde onu uzen seye sinirlenirim dalga gecerim falan zaten ortam yumusar.