Vay anasını dün zten yeterince snir oldum bu knuda hala aynı şey bk çok kötü şeyler oluck benim abimle aramda dşùndğün gbi şeyler geçmyo lütfn daha fazla sçmalama gerçekten çok sçma bşe içn tartişyoruz
Son Mesajı Bu Beyler Hanımlar?
Benim icin de bu gibi durumlar normal degil, akrabalarimda oyleleri yok, cok sukur. Cok bencil buyumus bir kizi olan amca var komsumuzdu, kizi babasi uyumaya gidince gel bana saril uyu diyordu, o da oyle yapardi, babasini annesine kiskaniyordu, kucagina otururdu, yaninda uzanirdi.(namus konusunda filan degil de) abartili bir baba aski vardi. onun yaptiklarina bile sinir oluyordum. insan yakini olsun, ne olsun ki, oyle abartili davranmamalidir bence. guya biz saygiyla davraninca sevmiyormuyuz, abimizi, babamizi, cogu da simariklikdan ileri geliyor.
Benim 2 tane Abim var biri 8 yas diğer 10 yas büyükler benden. O kucağa oturmalar arkadan sarilmalar falan ben en son 6-7 yaşındayken bitti. 20 yaşındayım severim abimleri onlarda beni sever ama simarikliga gerek yok. bak her ne olursa olsun erkek yani. Birde seninki 19. Neyse aile ilişkisi herkesin farklı allah kolaylık versin kardeşim. s
tövbe estağfurullah kardeş sen o kızdan uzak dur derim bu kız niyeti bozmuş Allah göstermeye vallahi ben olsam duvara bir çarpardım değil resim tablosu çıkardı bu kız kötü yolda ben derim ki sen uzak dur ondan kızın durumu kötü belli ki ateş tavan yapmış ne yapacağını bilmiyor bu arada ben onun abisinin ta kalıbına... bunlar harbiden avrupalılaşmış artık aman derim sen bunlardan uzak dur psikopat bir ilişki içerisindeler her halde seni yakmasınlar bırak gitsin...
Böyle bir şeyin Türk aile yapısında yeri yok benimde ablam var ne kucağıma alırım nede arkasından beline sarılırım ve kız sana bundan bahsediyorsa bu onun normali , yani suç abisinin sapık herif sen sakın kıskandığıni falan belli etme lafta söyleme bikaç gün daha beraber takımın sonra ayrıl yoksa böyle insanlar kişiliğini bozar. Normlarımız zaten yeteri kadar bozulmuş durumda.
ÇoK Geç Abisini Dövcegimi Söledim Zaten Sapıklık Oldugunu Biliyorum Bu Durumun 55 Kilo Hayatınd Sevgilisi Olmamış bir Tip Kemiklerini Kırıcam Yani
Bence uğraşma gitsin tabi bana söylemesi kolay, abisini dövmen sadece onları birbirine daha çok bağlar. Kızlar saftır ayrıca bu sana ayrılık getirir bunu göze alıyorsan direk ayrıl gitsin. Onu döverek işlerini kolaylaştırma bahane arıyorlardır onlar zaten bahane verirsin sadece.
Midem Bulanıyor Anasını Satayım Yemin Ediyorum Ya Gerçekten Kardeşi Gibi Görüyosa Diye Düşünüyorum Sonra Diyorum Böle Kardeşlikmi Olur
Kendini üzersin sadece senin yerinde olmak istemem fakat olursam eğer ona "senin bana ihtiyacın yok, abin senin her anlamda ihtiyacını karşılarken" der çarparım kapıyı hem kendini daha iyi daha tecrübeli hissedersiniz hem de kendine olan saygını kaybetmemiş olursun. şu an seni sinir eden tek şey çaresizlik bırak abisi kardeşine napıyorsa yapsın.
Cevap
19Cevap
aile yasantısıyla ilgili ve aralarındaki yas farkı az bundan kaynaklanan sıkıntı ama su var kımse ıstmeden sevmeden kımseye sarılmaz opmez yakınlasmaz abi kardes sevgisi olmalı ama benim kızım ve oglum olsa uyarırmıyım acaba nasıl bir hiz duygu bu en guzeli olayı gozle gorup tespit etmek olmalı
3 ablam 1 Abi'm var bu yaşıma kadar kucak filan hayatta görmedim a sarılırken Abi'm iyice sıkar döndürür o da pek Nadirdir. Kucak oturmaya olacak Abi'm duvarda resimlerini çizer :)
Arkadan sarılma demişsin ben bile yapmam yani
A şakalaşırız ama gıdıklarım yere düşer sonra o bana saldırır hepsi budur.
benimde abim var ama hiç böyle bir samimiyet olmadı aramızda kucağına oturayım falan gibsinden iğrenç ya tabi sarılır öper ama o da nadir yani dilim söylemeye varmıyor ama esnset olabilir kardeş bence kızı hayatından çıkar
Arkadan sarılıp öpmeye bir şey yok ablam var sarılır öperim o benim canımdır benden iki yaş büyük..
Kucağa oturup öpme neymiş o öyle, onu doğru anladığına emin misin?
Senin hayal ettiğin gibi bir oturup öpme değildir o..
Olsun Sonuçta Seni DÜşünüp onu Öpüyorum Saçlarıyla Oynayıp Bozuyorum Falan Dedi Abi Sonuçta Bide Kız Kapalı Biraz Agır Olmalı Bence
Seni düşünüp onu öpüyorum ne harbiden lan?
Bir sakatlık var o normal değil arkadaşım..
Kesinlikle çok anormal dışı hareket bu bence. Ve sevgilini uyar bu konuda. Psikolojik rahatsızlığa kadar yolu var bu işin.
bu ne amaçla yaptığına bağlı, mesela bir babanın kızını ya da annenin oğlunu öptüğü hisle öpüyorsa sıkıntı yok, zaten cinsellik niyetiyle sarılacağını sanmıyorum, hemen kalbinizi kötüleştirmeyin
Benimde abim var ama bana sarılmaya bile çekinir. Nasıl abiymiş o anlamadım ki :) Üvey olmasın :p
üvey degil ben bunu kıza anlatmaya çalıştıkca kapa çeneni o benim abim bir daha konuşma söle salak salak diyip duruyo
normal değil... aralarında baya sıkı bir bağ varmış... ya babası filan cocukken vefat ettiği için güvenebilceği tek abisi olarak görüyo ondan böyle ya da abisine gizli asıkk.. normal değil yaniii
Babası Sağ Ya Anasıda Sağ
Arada biraz mesafe olması iyidir ama genelde yetişme tarzından da kaynaklanabilir. Ama yaşları çok gençse bundan da kaynaklanabilir yaş ilerledikçe belli bir denge oluşması beklenebilir aradaki ilişkilerinde.
sevgıln kac yasında kı abısının kucagına oturuyor? 10 12 felan mı
Kız 17 Abisi 19 Yaşında
o nasıl bır abı kardesmıs ya.
Benimde abilerim var.. Çoooook samimiyiz. Sarılırız eve geldiğinde felan. Ama yani kucağına oturuma, saç okşamalar felan yok, insan abiside olsa utanir bence😳
abisi kendini dizginleyemiyordur git abisini döv sevgilimden uzak dur de :D
Normal değil kesinlikle. Benimde kuzenim abim gibidir ama sarılmanın vs. ötesine geçmez. Bunlar fazla game of thrones izlemiş bence.
Kucağına oturup öpmek ne bileyim arkadan bele sarılmak faalan pek sağlıklı değil. Benimde ablam var ve ben ablamı öpmem bile hiçbir şekilde onunda öpmesine izin vermem.
Normal değil tabiki bn kardesimin yanında gömleğimi bile çıkaramam
Ay Tövbe estagfirullah Abim Bana birtane carpardi duvara yapisirdim bu ne ya igrenc.
öyle Olması Lazım Zaten
Ya abidir tamam uğraşır ama kucak falan bana ters gibi geldi yaaa :)
banada :(
Çözemedim öz abimi?
öz abi
Abisinin sevgilisi varmi?
Oda Bilmiyomuş öyle Açılan bir Tip Degilmiş Sinirimi Bozdu Gidicem Kırıcam Kafasını Yüzünü Çok Sinirlendim Dün Kı Çok Saçma Konuşuyosun diyip durdu bende ya bu konu çözülcek ya da ben yokum dedim sen bilirsin o benim abim kafayı yemişin sen dedi
Valla ne dicem bilmiyorumki
NORMAL bir durum değil. Benim de abim var hiç böyle laubali hareketlerimiz olmadı.
Tabi ki normal değil samimi tamam ama o kadar da samimi olunmaz
Benimde abilerim var ama bu kadarıda fazla ben abimi öperim sarılırım.. Bunlar aşmış :D
Kardeşine tabi insan sarılır koklar gerçekten seviyorsan ama al kucağına beline sarıl bizim toplum olarak görüşümüze az bir ters belki kötü niyet olmasada.
Ne alakası var l*n öyle şey olurmu benmde kız kardeşim var. En fazla biyere giderken sarlr yanagından öperim ötesi olmaz o nedir mk
ergenlik cahillikle birleştimi ne olacağı belli olmaz dikkat et
Yaşlar kaç yaşlar önemli. 😎
Kız 17 Abisi 19
İki ergen bir ipte oynamaz :D
#Ensest ilişkinin m. komuşlar sen hala burda...
Hacı Bende öyle Diyorum Sensin Hasta O Benim Abim Sen Gerizekalımsıın Dio Abim Abimmmmmm Dio Anlatmaya çalışıyorum Anlatamıyorumö
#Abi sabah sabah sinirimi bozdun diktirsin gitsin yol ver şu ameleye böyle bir kardeşlik yok
Ya benim abim hayatta izin vermez
benim kuzenim yanıma yatsa kovarım benim çok tuhafıma gitti
o kızda ensest lik olabilir
Fazla Game of Thrones izlemişler galiba
Hiç normal değil dostum
Dizine otutabilirde kucsk ne la
Vllahi Kucagınamı Dizinemi oturdu Bilmiyorum
geçmişşş olsunnn.
ensest
Yapar ne var bunda
Ah şu marjinalleşme çabanız yok mu ;)
Yok